Gå til innhold
Hundesonen.no

Mincha

Medlemmer
  • Innholdsteller

    64
  • Ble med

  • Besøkte siden sist

Profile Information

  • Hunderase
    Hund

Mincha's Achievements

Enthusiast

Enthusiast (6/14)

  • Collaborator
  • First Post
  • Conversation Starter
  • Week One Done
  • One Month Later

Recent Badges

10

Nettsamfunnsomdømme

  1. Vår tispe på 1 år har hatt gjentatte ganger UVI, og det er nå foretatt steril urinprøve hvor det fremdeles er bakterier i urinen. Dyrlegen skal nå utrede henne for diabetes og cushings, og jeg ble jo så nysgjerrig på hva cushings er og har googlet meg ihjel. Men er det noen her som har hunder med cushings? Hvordan er livskvaliteten, og hva kan jeg evt forvente meg? Nå er det ikke påvist, men jeg føler jeg må forberede meg litt. Symptomene er der, ihvertfall. Ganske mange av dem.
  2. Tusen takk for kjappe svar :-D Nå ble jeg mye klokere :-)
  3. Da ble jeg mye klokere,og dette ble jo plutselig veldig logisk :-) Det er slutt på å kunne gi belønning i form av godbiter i kl 1?
  4. Sånn ja! Tenkte direkte opprykk var slik at en måtte opp, jeg. Uff.. Ved 3 × 1. Premiering uten direkte opprykk, tilsier det også opprykk? Hvis man velger å holde seg i en kl for å få mellomtittel,men ombestemmer seg underveis, gjelder fremdeles den direkte opprykken? Sikkert dumme spørsmål, dette ..
  5. Det er vel innført mellomtitler i rally? Hvordan blir disse i forbindelse med direkte opprykk?
  6. Neida, Gullet er det ingenting galt i! Goldie var det hun som bestemte, hadde vært morsomt for guttungen også å få bidra en gang, selv om de var riktig så enstemmige til slutt :-) Og som flere kanskje vet; søsken er sjelden enig. "Jeg liker ikke det, jeg vil hun skal hete det" :-) Heldigvis har vi god tid. Guttungen liker Aslan, føyer vi på en i har vi Aslani om ikke annet :-)
  7. Begge barna har massevis av forslag, Gullet er bare en av de :-) Goldie var de ganske enstemmige om, så det var enkelt. Da var begge to fornøyde. Blir ikke et navn de ikke er enige i, men tenkte å komme med noen forslag og høre hva de synes om de også :-)
  8. Apropos det, minstejenta har selvfølgelig foreslått Gullet ?
  9. Engelsk, utenlandsk med betydning av noe f. Eks :-) Retro var moro, men var kanskje litt gutt? :-/
  10. Da er det bestemt, og golden retriever nr 2 kommer i hus om 6 - 7 uker :-) Vi har ei fra før som heter Goldie. Barnas forslag. Tenkte oss noe litt uvanlig/spesielt, samtidig fint. Tispevalp :-)
  11. Mincha

    hund nr 2?

    Vi forventer (og håper forsåvidt ikke) en kopi av den vi har i dag. Håper jo på et eget individ, med egne lyster, meninger og påfunn :-) At de er perlevenner i 12 - 14 årene de lever forventer vi ikke. Unoter og litt småkrangling er 'akseptabelt' og forventes. Bare de ikke river hodet av hverandre, men er det tilfellet får vi ta det derfra :- D Med gode innspill på godt og vondt,så tror jeg vi "hopper i det". Vi har tenkt over det som er kommet av erfaringer, men er det noe mer vi bør tenke over så skriv ned! Vi vil ikke forhaste oss inn i noe :-)
  12. Mincha

    hund nr 2?

    Ja, vi ER veldig fornøyde :-) Hun er 10 mnd, og har selvfølgelig litt ungfakter, men hun er ikke umulig, ødeleggende og 'slem'. Aldri ødelagt og bitt i stykker noe, vi er generelt flinke til å aktivisere og finne på ting. Om det er derfor vet vi jo ikke :-) Og vi har jo de som sier; når dere er så fornøyde; hvorfor risikere å ta inn en nr to for å så kanskje få ting ødelagt. Vi blir jo litt skremte..
  13. Mincha

    hund nr 2?

    Ja sant .. hvilken odds er størst? At den sære gamle er mindre tålmodig, enn den unge omgjengelige? For det er det hun er i dag, omgjengelig og sosial, hva hun er om x antall år aner vi jo ikke Og vi vet jo heller ikke hvordan det går når de skal bo og dele på ting, forsåvidt.
  14. Mincha

    hund nr 2?

    Mange fine input her, og det som dere skriver er jo det som har gått igjen til de vi har snakket med også :-) Jevnt over er de fleste glade for at de anskaffet seg to tette, mtp at de da får et veldig godt samhold og mye glede i hverandre. Men det er jo alltid slik at man tar til seg alle negative innvirkninger, for det er jo ting som KAN oppstå..
  15. Mincha

    hund nr 2?

    Er så delte meninger angående aldersforskjellen, at vi blir da ikke kloke! Både jeg og mannen er sikre på at det ikke blir bare solskinnshistorier, men jeg er såpass mye hjemmeværende og mannen fleksibel i arbeidstid, at tidsmessig og oppdragelse ikke skal være noe problem, isåfall
×
×
  • Opprett ny...