Gå til innhold
Hundesonen.no

Max14

Medlemmer
  • Innholdsteller

    7
  • Ble med

  • Besøkte siden sist

Alt skrevet av Max14

  1. Max14

    Navn på N?

    Nala Nellie Nelia Noxi Nila
  2. Så rart at den har vært riktig til nå med min valp. Så får se om voksen vekta vil være riktig:-)
  3. Min har til nå hatt missvisning på 200 gram, så føler den er ganske riktig da min valp er litt for lubben. Så er fornøyd jeg.
  4. Max14

    Ung hund i fly

    Tusen takk for svar. Ja jeg håper det går bedre enn forventet, når de er 8 uker er de mye lettere å få til å sove under transport. Men nå som han er 20 uker er saken noe annet, værtfall i bil og buss. Håper selvfølgelig flyturen vil gå som en lek. Roxie88 og Mokken tror nok at min vil reagere slik som deres gjorde:p han er en såpass sutregutt:-p så håper vi får ha bagen på fanget. Har værtfall med mye godbiter og bamse i flyet, kanskje det hjelper.
  5. Max14

    Ung hund i fly

    Takk takk. Ja tenker å være tidlig ute på flyplassen og slite han godt ut før vi går inn i flyet. Han elsker folk så vil nok kose seg på flyplassen. Vi skal kjøre i 2 timer før vi kommer på flyplassen, så han vil få en passe hard dag. Godbiter vil han ikke tygge i buret, så litt vanskelig å belønne/lokke han.
  6. Hei. Jeg har en ung hund på 20 uker som skal ut å fly om 1 uke. Han er da 4,5 kg så får være i fly kabinen. Dessverre føler han seg ikke trygg i buret når det er igjen. Så under bilkjøring som han har (vært vant med hele tiden) skriker han veldig mye. Jeg vet ikke hvordan han vil oppføre seg i fly. Har dere noen erfaring med urolig hund i fly kabinen? Er jo redd andre vil reagere på skrikingen hans.
×
×
  • Opprett ny...