Gå til innhold
Hundesonen.no

MMM

Medlemmer
  • Innholdsteller

    4
  • Ble med

  • Besøkte siden sist

Nylige profilbesøk

683 profilvisninger
  • BOP

MMM's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

  • First Post
  • Reacting Well
  • Conversation Starter
  • Week One Done
  • One Month Later

Recent Badges

3

Nettsamfunnsomdømme

  1. MMM

    Førstegangshund

    Det er sant, vi er selvfølgelig villig til å reise, men har i første rekke sett på det som finnes på markedet her i nord. Foreløpig har vi jo ikke bestemt oss for rase, og dermed har det vært greit å se på hva som finnes i nærheten først, men dersom vi bestemmer oss for en rase som vi tenker passer best for oss, vil vi nok åpne horisonten slik at vi finner den perfekte hunden for oss
  2. MMM

    Førstegangshund

    Har sett på Shiba. En veldig flott rase dette! Men har foreløpig ikke sett noen til salgs i Nord-Norge..
  3. MMM

    Førstegangshund

    Vi vil gjerne ha en omplasseringshund, men helst mellom 1-4 år Men vi er åpen for andre raser også, så lenge de passer med hva vi ønsker og kan tilby.
  4. Hei! Jeg og min samboer skal få oss hund for første gang, noe vi har tenkt lenge på og vurdert mange ganger. Vi er begge klar over at det krever mye ansvar, og er innstilt på å gi hunden en hjem som både den og vi trives med. Vi har god erfaring med hunder, men har ikke eid hund selv tidligere. Det er selvfølgelig viktig å velge riktig hund for våre behov, og hva vi kan tilby hunden. Skriver derfor et innlegg her for å forhåpentligvis få fine tilbakemeldinger og råd i forhold til hvilken hund som kan passe for oss. Vi er begge studenter, men er mye hjemme og leser, og er opptatt av å trene og være aktive. Vi ønsker oss en hund som kan være både inne og ute, som trives på tur, både på ski og til fots. Det må være en hund som kan være med på lange turer innimellom, gjerne kunne dra oss på ski, men den kan ikke ha behov for en to timers tur HVER dag. Vi ser etter et familiemedlem, og den må derfor også fint kunne omgås barn og andre mennesker. Vi bor i Tromsø, og har en leilighet med egen hageflekk og innkjørsel. Turmuligheter og skiløype rett utenfor døren. Vi kommer nok til å reise litt med hunden, både med bil og en sjelden gang med fly, men dette håper jeg vil kunne gå i orden selv hvilken type hund vi velger. Foreløpig har vi sett mest på Alaskan Husky, da markedet er stort for disse i Tromsø. Synes de er kjempefine og har lest at selv om de er avlet som trekkhunder, kan de passe godt som familiehund, dersom de aktiviseres nok. Håper noen på dette forumet kan hjelpe oss, og komme med råd og erfaringer om både AH og andre hunder som kan passe for beskrivelsen over. Setter enormt stor pris på svar!
×
×
  • Opprett ny...