Gå til innhold
Hundesonen.no

malinngzz

Medlemmer
  • Innholdsteller

    5
  • Ble med

  • Besøkte siden sist

Alt skrevet av malinngzz

  1. Er tispe valp forresten :-)
  2. Skal hente finsk lapphund valp om 4 uker. Vært å hilset på dem og fått en del informasjon. Blant annet at det er et s kull og vil ha navn på S på dem Så står litt fast. Men synes Sakari og sisko er fint. Men har dere noen forslag? kanskje et navn med fin betydning :-)
  3. Takk for svar. Skal hente på øyerfjellet kennel. Gleder meg masse. Får nok Google noen finske navn i efta. Men likte veldig godt tyttö faktisk:-) Vil veldig gjerne ha navn i den retning. Vil ikke ha et typisk norsk Hundenavn:-) men kan hende navnet faller på plass da jeg skal Hilse på valpen :-) Sent fra min D5503 via Tapatalk
  4. Skal hente finsk lapphund i juni :-D gleder meg som en unge :-D Lyst til å prøve meg på agility og utstilling ?
  5. Jeg er så utrolig heldig og skal hente min finske lapphund valp nå i juni. Det blir tispe og gleder meg masse. Men hva skal valpen hete? Vil ha en spennede navn og kanskje finsk navn? Noen lure tips der ute? Dette blir min første hund. MEN er oppvokst med hund og rasen svensk lapphund så vet hva jeg går til. Kjenner jeg gleder meg som en unge til å hente henne. Men samboern min har harahund (dunker ) som blir 2 til høsten(han hund). Veldig spent på hvordan dette går. Noen som har erfaring med å få valp i hus, da det allerede er hund i hus?
×
×
  • Opprett ny...