Gå til innhold
Hundesonen.no

Melvins_mor

Medlemmer
  • Innholdsteller

    20
  • Ble med

  • Besøkte siden sist

Profile Information

  • Kjønn
    Kvinne
  • Hunderase
    Jack Russell

Melvins_mor's Achievements

Apprentice

Apprentice (3/14)

  • First Post
  • Collaborator
  • Conversation Starter
  • Week One Done
  • One Month Later

Recent Badges

4

Nettsamfunnsomdømme

  1. Ikke skuffet nå heller, jeg tror man kan finne flotte hunder begge steder
  2. Å neida, du skuffer meg ikke Fullstendig klar over at hans atferd kan endre seg med alderen, og vi begynner så smått å merke at han er en tenåringsgutt med tilhørende seksuell frustrasjon. Vi har som sagt ikke tenkt til å kastrere han, men nå som jeg hører at det ikke er utenkelig å ha to hannhunder er jo det en mulighet. Ser de fleste mener at man bør vente til den første hunden er voksen, og det er jeg jo enig i selv. Så da har vi jo god tid til å planlegge så forholdene ligger til rette for best mulig match. Mye som kan forandre seg ila den tiden mtp på bosituasjon og andre rammeforhold, og det vil jo også påvirke valget ang neste hund. Med alle innspillene her har jeg i hvertfall fått litt ekstra styrke til å stå i mot fristende annonser på Finn.no en stund til
  3. Jackene har jo rykte på seg for å være litt hannefiendtlige, men som individ er ikke min slik (foreløpig). Han liker alle. Men hvordan det blir med en ny hund i hjemmet er jo en annen sak. Hvis jeg først anskaffer en hund til blir det nok aldri aktuelt å omplassere. Da kjøper jeg heller et stort hus så de kan få hver sin leilighet
  4. Kunne forsåvidt gjerne hatt en hannhund til. Trodde det var dumt, men fint å høre at flere har gode erfaringer med det. Min hund kommer jo overens med alle, han er kjempegrei, og hadde sikkert syntes det var kjempekjekt med en gutt til. Men så vet man jo ikke hvordan den nye valpen blir da. Kan jo ikke regne med at han blir like fantastisk som han vi allerede har :-)
  5. Ja, det var det da. Vi har ikke planer om å kastrere han vi har, men vi får vel se an hvordan han reagerer på løpetid hos jentene i nabolaget før vi bestemmer oss for å anskaffe en tispe. Vet sin hund fungerer fint rundt løpetisper, men har jo vært eksponert og trent masse rundt de.
  6. Ja, det er nok veldig fornuftig å vente til han er litt mer voksen og utlært.
  7. Jeg har hatt inntrykk av at hannhund og tispe oftere går bedre sammen enn hannhund/hannhund, tispe/tispe. Kan du si mer om hvordan dere gjorde det/hadde det under løpetiden? Ikke noe krangel om hvem som er alfa av hannene?
  8. Tisper eller hannhunder?
  9. Til dere som har flere hunder; hvor gammel var hund nr 1 når dere fikk hund nr 2? (eller 3 og 4 :-)) Valgte dere samme kjønn eller motsatt? Og hvordan har det gått? Jeg har en hannhund på snart 1 år, og leker med tanken om å få en tispe etter hvert. Men fornuften sier at jeg burde vente en stund. Men det er jo aldri for tidlig å begynne å planlegge! :-)
  10. Skal sende melding til hundetreneren Takk for tips! Skal sjekke ut heftet.
  11. Egentlig føler jeg bjeffingen inne er den store utfordringen. Vi bor i blokk og uansett så vil jeg jo ikke at han skal stå å bjeffe når han hører lyder. Og da spesielt når han hører de hundene bjeffe rett utenfor.
  12. Joda, de har passeringskurs og andre kurs (riktig nok ikke akkurat nå). Vi skal nok melde oss på flere ulike kurs etter hvert, sosialiseringen/frileken etterpå er største motivasjon. Det jeg lurer på hva om de fortsatt har den åpne fellestreningen hvor alle tidligere elever kan komme på torsdager? For det står det ikke noe om på nettsiden eller facebooksiden så vidt jeg kan se.
  13. Wow, du er veldig rask med å dømme. Og lite diplomatisk. Jeg har vært veldig heldig med hunden jeg har fått, og du kjenner ikke han, meg eller de andre hundene. Du var ikke tilstede og vet bare det du tolker ut fra hva jeg har skrevet her (på diplomatisk vis med få detaljer).
  14. Jeg føler du tillegger meg en del egenskaper/meninger som ikke stemmer med realiteten. Jeg var ikke spesielt nervøs iste, men jeg skal innrømme at jeg var litt usikker et øyeblikk angående hvordan jeg skulle handle. Jeg er absolutt like kababel som "gubben" og er ikke interressert i å overbeskytte hunden min eller pakke han inn i bobleplast. Jeg vil derimot ta tak i et problem før det utarter seg og høre andres meninger om gode metoder. For det finnes mange metoder og få fasitsvar her i verden Jeg er sjelden skråsikker på noe og mener det er en god egenskap. Tar man ikke som regel feil de gangene man er det? Det er forøvrig ikke noe unaturlig i at jeg stopper på tur, det gjør jeg hele tiden Om jeg hadde dratt han bortover asfalten derimot hadde han nok reagert på at jeg oppførte meg unormalt. Jeg tar til meg tipset ditt og de gode argumentene for å gå tur sammen. Og vurderer dette opp mot mitt inntrykk av situasjonen og de aktuelle hundene.
×
×
  • Opprett ny...