Gå til innhold
Hundesonen.no

Eden

Medlemmer
  • Innholdsteller

    23
  • Ble med

  • Besøkte siden sist

Eden's Achievements

Explorer

Explorer (4/14)

  • First Post
  • Collaborator
  • Reacting Well
  • Conversation Starter
  • Week One Done

Recent Badges

6

Nettsamfunnsomdømme

  1. http://www.diggidog.no/productdetails.php?product=3967 "bæremeis" til hunder. Jeg skulle så gjerne visst hvor lang selene er, altså de som går rundt livet og over skuldrene. (Får ikke svar fra butikkene og det er verken bilde bakfra av den i bruk, eller oppgitt noen mål.) Håper noen kan hjelpe meg!
  2. Takk! Da er buret festet og det skal nok sitte bra. Ble bare litt fedd jeg hadde misforstått noe her.
  3. Men det er ikke noe spesielt feste til på buret. Fester jeg bare der det passer? Altså bilen har fester, men hvor på buret?
  4. Det er mulig jeg er en smule dum, men jeg har kjøpt et Trixie bilbur og skjønner ikke hvordan dette skal festes kvile . Noen som kan hjelpe? Det kan da ikke holde med borrelåsen i bunnen?
  5. Takk! Der fant jeg litt ja. Hva med shampo og balsam? Noen tips?
  6. Det er mulig det ligger andre tråder her med samme tema, men jeg kan ikke finne dem.. Hvilke produkter liker dere best å bruke? Sjampo, balsam, børster osv...
  7. Jeg ønsker å være forberedt før vi får valpen vår og lurer på hva slags bilbur jeg skal gå for. Kan dette være rett størrelse for en havanais? Det er perfekt størrelse for bilen vår, men blir det for lite for hunden? Målene er 48 cm x 64 cm. 57 cm høyt. http://www.hundebur.no/no/artiklar/bilbur-aluminium-trixie-nr-1.html
  8. Kan f.eks disse selene brukes? http://www.hundeutstyr.no/puppia-softsele-aharnes-p-632.html Usikker på størrelse da. Skulle gjerne ha kjøpt inn før valpen kommer, men det er vel kanskje vanskelig å vite hvilken størrelse man bør gå for...
  9. Disse var søte! Hvor kjapt vokser pelsen i starten egentlig? Altså, når kan jeg regne meg å måtte starte å sette opp håret tro? Ah! Gleder meg sånn! :-D
  10. Takk for tips! Jeg søker! ;-) vet du om noen norske nettbutikker som selger slike seler?
  11. Når det gjelder seler til valpen. Har dere lyst til å vise meg noen konkrete tips? Linker til alternative seler? Er jo så ny i denne jungelen... Jeg skal kjøpe både sele, halsbånd og kobbel. Og hva slags kam/børster bør vi bruke?
  12. Hvor får man kjøpt den shampoen? Har meldt meg inn i gruppa. Masse nydelige hunder og gode råd der! Takk for tipset!
  13. Jeg har forstått at det ikke nødvendigvis er sånn at vi må ha bur altså. Men iom at vi har små barn tenker vi det vil være fint for hunden å ha et sted den kan trekke seg tilbake til. Tror også det vil være en grei måte å markere for minstemann i familien hvor bare hunden får lov å være. Hvordan løser dere det de første nettene uten bur?
  14. Hvor stort bør et bur til en havanais være? Jeg vil at den skal ha romslig plass selvsagt. Har tenkt til å sette opp "kompost"gjerder rundt slik at den kan ha en del plass, men begrenset og ufarlig. Kan det funke?(helt fersk i hundeverden)
  15. Oh! For en lang tråd! Klarer ikke lese gjennom alt nå, men hei! Jeg er Eden og venter spent på en mulig havanais-valp i sommer.
×
×
  • Opprett ny...