Jump to content
Hundesonen.no

HangingTree

Medlemmer
 • Content Count

  35
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

8 Neutral

About HangingTree

 • Rank
  Nykommer

Profile Information

 • Kjønn
  Kvinne
 • Hunderase
  Border Collie
 1. Tusen takk dere! Jeg leter ikke etter en ny valp som er i slekt med Leo, men hadde hørt at min egen var det og ville sjekke opp i det! Spennende, for søke litt videre, mye letter nå som jeg har registeringsnummer. Så ja, tusen takk for hjelpen!
 2. Heisann! Er det noen som vet stamtavlen eller oppdretteren til border collien Leo som spilte i filmen "Venner for livet"? Jeg leste noe om det en gang, men kan ikke finne ut hvor det var og er veldig nysgjerrig her, haha!
 3. Supert, tusen takk for hjelp!! Men hva nøyaktig er et vektbærende bein?
 4. Heisann! Vi har en hel haug med rå knokler og bein nå etter reinsdyrjakten, og jeg lurer på om jeg kan gi noe av dette til valpen (unghunden?) som straks er 27 uker nå? Har jo da knokler og hule ben med marg(?) inne i.. Er noe av dette greit? Mener jeg har hørt at man ikke skal koke ben, men at man kan ha dem et par sekunder i kokende vann for å drepe bakterier, stemmer dette? Eller hvordan burde jeg tilberede dem?
 5. Jeg bruker nå god gammeldags grønnsåpe jeg! Brukte vel det samme på mine to cavalierer for noen år siden. Vasker når det trengs (han er skitten eller lukter) eller et par ganger i måneden.
 6. Takk for hjelp! Har hørt at griseører ikke er så bra for magen, så er vel derfor jeg har styrt litt unna.. Men jeg får vel forsøke å finne noe større til ham. Myke ting som løser raskere opp spiser han opp på et blunk, så har vel strevd nok med å finne noe som tar han en stund, hehe
 7. Heisann! Gikk nettopp over fra å gi valpen min på 5 måneder struper, til oksemuskel, men samme hva han får så pleier han å svelge dem.. Bruker mye lenger tid på en oksemuskel når han tygger, men ja.. Vet ikke hva jeg kan gjøre for å hindre ham i å svelge dem. Til nå har jeg prøvd å kjøpe store og gjerne bøyde oksemuskler. Den bøyde brukte han sikkert 2-3 timer på (hadde den i to dager) før han svelgte den.. Var virkelig bekymret når han klarte å svelge den også, så vet ikke om det var en så god ide likevel? Men ja, jeg blir veldig glad for tips!! Hvis dere har noen andre tips til gode
 8. Tusen hjertelig takk for hjelpen alle sammen! Nå burde jeg vel klare å finne en!!
 9. Jeg hadde planer om å skaffe meg valp i sommerferien for å ha optimalt med tid, men da det ble to ledige valper i det perfekte kullet leveringsklare til påska, kjørte jeg opp og plukket ut den oppdretter mente ville passe meg best. Fikk heldigvis hjelp her hjemme av familie da jeg er student, men mye ofring og jobb har det vært. Likevel angrer jeg ikke et sekund! Nå i etterkant begynner jeg å tenke at det kanskje faktisk passet bedre å få ham i påsken enn det det ville gjort nå i sommer
 10. Heisann! Jeg prøver å få tak i en så kalt 'nail grinder' (aner ikke hva det heter på norsk), en elektronisk neglfil til hund. Men jeg klarer ikke finne ut av hvor jeg kan få tak i det? Har så langt bare alternativet å bestille fra utlandet, men håper det finnes et annet alternativ. Noen som har erfaring, eller vet hvor jeg kan få tak i en?
 11. Tusen takk for super hjelp folkens!! Tenker vi fortsetter litt som vi gjør nå, også skal jeg forsøke å finne på andre ting han kan tygge på de andre 23 timene i døgnet! Hvis noen har noen gode tips (eller vet om en liste???) er jeg veldig interessert!
 12. Hehe, ja han er bare 4 måneder Han liker pinner, men han har det med å spise dem også, og det er jo ikke så bra.. Sliter litt med å finne ting han kan tygge/spise på, og gulrøtter har vært veldig greit. Struper har også vært veldig populært, men vil jo ikke gi ham for mye av det.. Han syntes det er mest stas med ting som smaker noe også, så lekene blir han fort lei av..
 13. Jøss, skal sjekke det ut! Har bare fått anbefalt å gjøre det med tanke på tannkløingen! Takk for svar Noen tips til antall tinte gulrøtter pr dag?
 14. Heisann! Min snart 4 måneder gamle BC valp elsker nedfrosne gulrøtter! Til nå har jeg vanligvis bare gitt ham en, men på det meste to om dagen. Men hvor mange vil det egentlig være greit å gi ham? Er det greit som nå, eller får han for mye? Eller kan han få flere?
×
×
 • Create New...