Gå til innhold
Hundesonen.no

nyfiken22

Medlemmer
  • Innholdsteller

    50
  • Ble med

  • Besøkte siden sist

nyfiken22's Achievements

Contributor

Contributor (5/14)

  • First Post
  • Collaborator
  • Reacting Well
  • Conversation Starter
  • Week One Done

Recent Badges

11

Nettsamfunnsomdømme

  1. Høres bra ut, skal begynne med det. Tusen takk for tips Flere tips er velkommen!
  2. Jeg har stor huk under verandaen som han kan ta tilflukt i. Det er bordercollie blandet med husky. (Ofte nekter han å komme inn når det snør..)
  3. Jeg kan ikke la hunden være inne mens jeg er borte, sykehus og slike ting. Vanligvis er hunden med meg overalt, folk på butikken hilser på hunden og har ikke noe problem med det. Men hvis det er møkkavær ute, så må jeg nesten la hunden være inne, og da kommer valpevanene frem, og han tygger på alt mulig rart. Jeg vet ikke sikkert om hunden bjeffer når jeg er borte og han er ute, men hari kke naboer så det går liksom greit. Hvilken tips har dere til å kurere sperasjonsangst? Hunden er snart 3 år gammel. EDIT: Vet at han burde tåle å være ute, bortsett i fra når det er regn, da 2 dyrleger har bekreftet at han er blandet med husky, de har vel 2 lag med pels?
  4. Aha, du kan sende bildet på PM hvis du vil, men jeg vil ikke ha det ute på nettet for alle å se. EDIT: Jeg skrev litt for fort uten å tenke over eventuelle konsekvenser, ser du.
  5. Mhm, ser du måtte dra frem ordboken fordi jeg misforsto et ord.
  6. Påstander? Dette er ting jeg har hørt fra de selv.
  7. Bare legg ut. Jeg fjernet da jeg ikke ville ha det om familien min åpent på et forum.
  8. Gjør alt riktig, det er vel 3-4 måneder siden jeg var hos vetrinæren med ham. Jeg vet han bjeffer ved porten hvis jeg går og ber han være her, vet ikke om han bjeffer mens jeg faktisk er borte. (Nærmeste nabo er relativt langt unna)
  9. Ja, jeg støtter mattilsynet. Noen sa jeg hadde "**** the police" holdning, hvor har vedkommende det i fra? Som sikkert 20 stykker har påpekt i denne tråden, det er bedre at de kommer en gang for mye. Og ja, politiet trenger ikke ransakelsesordre da de kan følge ferske spor, og ha skjellig grunn, så de kan sparke ned dører, legge deg i bakken og ta nøklene dine osv. Hvis du har sluppet de inn. Men de kan også komme uten ransakelsesordre, og få skjellig grunn fordi du "oppfører deg rart" når du åpner døra. EDIT: Jeg er klar over at dere får bare min side av saken, noe som ikke taler spesielt bra for meg. Hva skal jeg gjøre med det? Joda, det er litt suspekt at jeg registrer meg og lager denne tråden, men man kan jo være litt objektiv og lese litt før man skriker "TROLL!111"
  10. Jeg fikk jo høre at det var rotete fra bestefaren min, men det regner jeg med at det var bare noe de sa siden han er familie. Og etter å ha lest svarene her, så regner jeg med det er en bekymringsmelding eller reptiler.
  11. Ja, de har jo full kontroll på situasjonen. Hvis jeg ville, så kunne jeg nektet å slippe de inn da de ikke hadde ransakelsesordre. EDIT: Jeg vet jeg er rar, frekk, slem og paranoid fordi jeg ikke liker at noen skal undersøke irrelevante ting. Jeg slapp de jo inn, uten at de hadde rett til det. Nettop bare for å få saken ut av verden.
  12. Jeg var imøtekommende, joda, kanskje jeg brukte litt harde ord om hun dama. Men det var slik jeg oppfattet hun, og partneren hennes ville ikke henge seg på engang så har jeg grunn til å reagere. Min personelige mening er at hun var snikete/snokete siden hun skulle inn rom hvor hunden aldri er. Og driver med kommentarer som "Jasså ja, hva er det du gjemmer her daa" Når jeg sier pent og hyggelig i fra om at jeg ikke ville låse opp de rommene. Jo, hva er det på de mysterierommene? 3 Soverom. Som ikke har noe annet i seg enn senger og et nattbord, vel, det ene soverommet har en futon/sovesofa. Men ordbruket "paranoid" var kanskje litt mye. EDIT: Synes det er litt rart hvis de skal komme tilbake fordi jeg ikke vil låse hun inn på rom hvor hunden ikke har tilgang til. Jeg ser ikke hvordan det er relevant. Mattilsynet er ikke politiet heller. Skal jeg forvente at hun skal inspisere de andre eiendommene jeg har også?
  13. Jeg tenkte ikke når de kom hit og jeg sprang forbi. Har du ikke lest tråden? Jeg tenkte ikke og jeg angrer så utrolig mye på det. Og hvorfor skal jeg låse opp områder hvor hunden ikke har tilgang? De har jo ingenting med det å gjøre, de kan sjekke alt de vil hvor hunden har tilgang, noe de har gjort. Jeg var høflig, svarte på alle spørsmål, hvor har du det i fra at jeg ikke var høflig og imøtekommende? La meg også finne på noe oppspinn: Mener du at man ikke er høflig og imøtekommende hvis man ikke sier ja til alt folk spør deg om?
  14. Jeg søker råd, ja. Selv om jeg argumenterer tilbake mot folk sine innlegg, så hjelper det meg til å forstå hvordan andre tenker om denne situasjonen. Jeg er helt enig i at denne situasjonen er absurd. De kom, de så, og hunden hadde det bra. Og ja, jeg føler meg tråkket på, selv om jeg ikke egentlig har blitt tråkket på. Hvis dere skjønner? Bare det at de hadde mistanken føles ut som et svik. Selv om jeg forstår hvorfor de kommer og sjekker, og det er bra! Men, nå er det jo slik jeg føler meg, desverre. Jeg liker ikke å brette ut privatlivet mitt til noen bare for å bevise at jeg er uskyldig.
  15. Ja, da får de bare komme. Beklager for at jeg ikke vil at hun skal gå igjennom områder hvor hunden ikke har tilgang til engang. Det betyr ikke at jeg er paranoid. Det betyr bare at jeg liker ikke at folk skal snoke rundt overalt. Hey, jeg har to politimenn som var enig med meg, og de så ingen grunn til at jeg skulle vise hun områder hvor hunden aldri er. EDIT: Tviler på at jeg tar feil og er urimelig når POLITIET var enig med meg.
×
×
  • Opprett ny...