Gå til innhold
Hundesonen.no

Loke&Leif

Medlemmer
  • Innholdsteller

    8
  • Ble med

  • Besøkte siden sist

Alt skrevet av Loke&Leif

  1. Det har nok med å gjøre at de kun kan avertere på finn? Hvor ellers skal de selge valpene sine? Jeg tror de fleste blir solgt uansett. Mamma har en blandingshund, skikkelig eventyrblanding med 5-6 raser. Ganske stor, og den er nå 15 år. Hadde det vært en rein Golden hadde den aldri blitt så gammel. Men jeg har vokst opp med han så jeg er litt farget av det kanskje. Men til ts; jatzuer ser litt morsomme ut. (chin+shih tzu)
  2. Ja, men da gjør man det jo for å tjene penger... Og det blir helt feil i mine øyne. Det finnes så mange hunder som trenger et hjem. Men blandingshunder er nå akkurat like fine som alle andre. I USA er jo de mye mer populære enn rasehunder og slik blir det vel her og
  3. Det finnes jo gentester? Når jeg sa "sjekket for sykdommer" så tar jeg det som en selvfølge at gentest er tatt. Det tar vel alle oppdrettere også? Hvis det er slike raseproblemer bør ikke hundene avles på i det hele tatt. Naboen min hadde goldenvalper. Han er 28 år og fikk 140 000 for hele kullet. Han har ei tante som er veterinær og hun skreiv ut papirer og ga sprøyter. Jeg tror han betalte henne 5000 eller noe. Det var chipping og. Har man to kull i året blir det jo lett store penger, om man må ut med noe til helse blir det mye igjen, uansett. Og hundene er vel forsikret? Hunder er penger, og det vet alle! Og verdens beste venn da
  4. Så lenge man har sjekka parremor og parrefar for sykdommer er det vel ikke noe mindre ansvarlig? Oppdretteren min hvor jeg kjøpte Loke fra (rhodesian) sliter nå med å få solgt de 3 siste hannbikkjene. Det er vel like "ille" på begge sider? Dessuten er folk mer interessert i blandingshunder nå, så fort Loke blir litt voksen skal jeg få meg en blandingshund som num. 2 Og hvorfor avler folk med rasehunder på sine dyr da? De tjener jo drøssevis med penger?
  5. Japanese chin er en god partner med chihuahua eller shih tzu. Når du har en uregistert hund eller blandingshund kan du ikke forvente å finne en hanne som vil parre, grunnen til det er enkel; du får ikke like mye spenn for en uregistrert valp oh eieren får mindre penger. Viss hunden din viser seg å være sunn og mentalt okei kan du heller mixe med de jeg nevnte, og prisen per valp vil være ca halvparten av en renraset.
  6. Det høres jo gøy ut.Det slo meg at det så ut som en "kvinneting", men kanskje jeg skal slenge meg med? Hvordan melder jeg meg opp til dette?
  7. Vi har hatt utstilling her i helgen, og det var så mange mennesker her. Vi var innom og tok en titt... reneste galehuset! Hvorfor går hundefolk på utstilling egentlig?Hva får man ut av det?
×
×
  • Opprett ny...