Gå til innhold
Hundesonen.no

Stinets

Medlemmer
  • Innholdsteller

    3
  • Ble med

  • Besøkte siden sist

Stinets's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

  • First Post
  • Conversation Starter
  • Week One Done
  • One Month Later
  • One Year In

Recent Badges

0

Nettsamfunnsomdømme

  1. Tusen takk for alle forslag! Jeg bor i Frankrike og har vært på en del utstillinger for å se på forskjellige raser og for å snakke med eierne av disse rasene. Men jeg føler hundehold her er litt annerledes da de jeg snakket med som hadde Saarloos, Tamaskan og Ridgeback sa dette var flotte førstegangshunder så lenge de fikk nok fysisk aktivitet noe som ikke akkurat stemmer helt med det jeg har lest på internett.. Lille jenta i meg vil jo gjerne ta det for god fisk, men jeg har ikke lyst til å kjøpe meg en hund bare pga av utsende/rase da jeg ønsker meg en hund jeg vil ha glede av. Har nok venner som har kjøpt seg hunder bare fordi de var søte og de likte hvordan de så ut men endte opp med omplassering eller en hund de ikke har noe glede av fordi de ikke klarer å håndtere den. Med lettstelt tenker jeg børsting ca en gang i uken. Han sykler i skogen der det ikke er noen andre så hunden kommer til å løpe løs og ikke i bånd da det er enklere da han driver med enduro altså nedoversykling i stor fart med en del hopping. Ellers blir det litt sykling på asfalt i meget høy fart de dagene det er for mye regn til å gå i skogen. Det blir kanskje en uke av her og der men stort sett hver uke. Jeg har ikke sett så mye på dalmatineren enda men jeg skal kikke litt på det da den høres interessant ut. Jeg har også blitt anbefalt Vizla er det noen som har erfaring med denne rasen? Ellers så har jeg sett en del på Ridgebacken da det er hund mange som driver med sport anbefaler.
  2. Jeg er ikke så glad i utsende til boxeren og han jeg passet endte det opp med at jeg måtte trene opp til enkle ting som å ikke dra av meg håndleddet når vi gikk på tur da eieren ikke hadde trent han noe særlig.. Jeg er som sagt veldig glad i utsendet til Saarloosen, ellers er jeg litt overalt når det gjelder utsende, alt fra schæfer,ridgeback, dobermann, kooiker, gordon settersetter til Golden. Den bør være forholdsvis enkel å ha løs da det blir 3 timers løping 2-3 ganger i uken etter sykkel i terreng. Jeg vil gjerne drive med litt lydighet men bare på hobby nivå.
  3. Hei. Jeg har nå flyttet hjemmefra, så jeg kan da endelig få kjøpt min egen hund sammen med kjæresten. Jeg har passet mange hunder når jeg var yngre, hatt sommerjobb i kennel og passet en boxer 3 dager i uken iløpet av 1 år. MEN jeg vil ikke si jeg egentlig har noe særlig erfaring. Helt siden jeg var lita jente har jeg drømt om å få meg en Saarloos, men nå som jeg faktisk skal få hund må jeg bare bite det i meg og innse at det ikke er en hund for meg da vil bli min første hund. Så da ville jeg gjerne hatt litt hjelp til valg av rase. Det vi er ute etter er ennokså stellstelt mellomstor eller stor hund Det vi kan tilby er: -Leilighet uten hage -to 30 minutters og en 1 timers turer per dag -Må kunne løpe litt da hunden skal bli med kjæresten på et par 2-3 timers sykkelturer i skogen i uken -Må kunne være alene hjemme opptil 6 timer et par dager i uken Er det noen som kan komme med noen tips?
×
×
  • Opprett ny...