Gå til innhold
Hundesonen.no

gedde570

Medlemmer
  • Innholdsteller

    29
  • Ble med

  • Besøkte siden sist

Profile Information

  • Kjønn
    Mann
  • Hunderase
    Golden Retriever, Labrador

gedde570's Achievements

Apprentice

Apprentice (3/14)

  • First Post
  • Collaborator
  • Conversation Starter
  • Week One Done
  • One Month Later

Recent Badges

3

Nettsamfunnsomdømme

  1. Lapsk Vallhund virker som en relativt vanskelig hund å få hendene på. Og fra det jeg har lest er de minst like krevende som en Husky, så da tror jeg at jeg kan likegodt gå etter det enklere valget Selv om det var et godt alternativ.
  2. Skal sjekke linken nå. Jeg har et par ideer for å sørge for at en slik atletisk maskin får den trimmen han trenger! Og når det gjelder "mange måter å trimme hunden på", noen fortalte meg at det er mulig å lære hunden å løpe på tredemølle. Dette virker relativt som en simpel og egoistisk løsning, for en hund trenger vel jo å komme seg ut i frisk luft og kjenne på nye lukter? Jeg vet ikke, synest at ei tredemølle virker som et relativt dårlig alternativ, det er ikke noe jeg vil satse på med mindre noen kan bekrefte at hunden ikke har vondt av det. Takk for forståelsen! Nei, jeg hadde faktisk ikke tatt Lapsk Vallhund i betraktning overhodet før du sa det nå. Det var jo et meget flott alternativ, da. Noen som vet hva den heter på engelsk? Holder ikke en tur så lenge den er lang nok, da? Jeg kommer hjem i 4 tida. Om vi da tar en tur på ca 1-2 timer, holder ikke det til neste dag? Og Lapsk Vallhund vet jeg ikke så mye om enda, skal gjøre litt research.
  3. En med kraftig beinbygning er litt fint da. Om jeg faller så har jeg noe jeg kan støtte meg til når jeg skal reise meg opp, haha Jeg forstår fult at folk er litt kritiske. Jeg formulerer meg egentlig ikke på en god nok måte, for folk har en tendens til å misforstå intensjonene, selv om de tipsene jeg er får er veldig gode. Mange tror at jeg ignorerer disse og ønsker bare en "ulv" som er enkel å ha med å gjøre Takk for motivasjonen. Jeg er glad for at jeg får støtte og tips! Ja, hunden jeg har nå er som sagt 50% Golden Retriever. Det er derfor jeg er så nysgjerrig på om at en Husky (for eksempel) er så veldig annerledes å ha med å gjøre. Apples and oranges? Eller clementines and oranges?
  4. Tok ikke det skikkelig inn i betraktning, egentlig. Tar det tilbake. 7km høres greit ut
  5. Jo, det er min øverste prioritet. Jeg har ME selv, i tillegg til en muskeldystrofi. Først nå prøver jeg å kartlegge hvordan min personlige hverdag med en slik hund vil være, før jeg ta avgjørelsen om å skaffe meg en i fremtiden. (eller eventuelt en alternativ rase.) Det virker som de fleste er opptatt av "aktiviseringen", noe jeg kan bruke elektriske hjelpemiddel til for å gjøre det enklere. Det er ikke det som er det største problemet heller, vil jeg tro. Du har også ME, så jeg vet hvordan du har det. Etter gåturen, føler ikke du deg trøtt, lei og umotivert? Hva er det du må gjøre får å tilfredsstille hunden din sine behov da? Jeg vet ikke hvor mye annet der er etter selve mosjonen. Resten av dagen vil vel bare gå ut på å slappe av ?
  6. Takk for infoen. Ja, har sett litt på Eurasieren. En veldig pen hund, men ikke helt min stil. Kanskje den er mer praktisk for meg, derimot? Undersøke er det jeg gjør mest for tiden, denne tråden er en stor del av det. Hadde jeg ikke hatt hjelpemidlene så tror jeg faktisk at hele temaet om å skaffe seg en hund hadde vært irrelevant. Det jeg frykter mest er vel egentlig den store mengden oppmerksomhet en "Sibbe" kan trenge, utenom mosjon. Jeg tror jeg skal klare det fint da, har som sagt hund nå også
  7. Se på den, ja! Perfekt utseende. Haha, jeg har alt mulig fra hjelpemiddelsentralen. Det er sånn jeg trener den nåværende hunden min! Har både en "Mini Crosser" og en vanlig rullestol. En husky er jo en trekkhund også, og det høres relativt gøy ut å bli dradd etter en atletisk maskin som har godt av det. Jeg er klar over at de kommer til å røyte, men det er noe som hundeeier jeg bare må leve med. Rett kosthold og børsting hjelper jo på.
  8. Jeg er relativt barnslig av meg. Utseendet er ganske viktig! Men forstår godt at det kan virke veldig naivt av meg. Eller, det virker ikke naivt, det er naivt. Egenskaper er noe jeg tar inn i betraktning like mye, det er derfor jeg ser etter en blanding. Det var derfor denne tråden starta med "Alsatianen" som jeg trodde var den perfekte blanding. "Hva om du velger en husky valp og den viser seg å være en sinnsyk arbeidsmaskin som helst vil ut å jobbe 24/7? " Ja, det er noe jeg har tatt inn i betraktning. Alle valper er forskjellige.
  9. Null stress, det går bra. Har gitt inntrykket for at det er en selskapshund jeg vil ha uansett. Takk for informasjonen, skal ta den med videre
  10. Jeg er ute etter en ulvelignende hund som ikke er altfor vanskelig å oppdra, ikke så altfor krevende og kan brukes til det meste. Enten det er friluft, lek, kos, eller service. Jeg antar at det kan være vanskelig å finne, og det er derfor denne tråden eksisterer. Redigert: Du har en Husky. Hvordan er hverdagslivet med en Husky?
  11. Fordi jeg sliter med en progressivt nedbrytende sykdom, og skal jeg gi en slik hund den mosjonen den trenger så er det bannsikkert at jeg må bruke rullestol for å gjøre det. Jeg elsker friluft, men jeg vil helst vite hvor krevende en slik type hund er, samt hvor mye mosjon den trenger. Jeg spør ikke for å være spydig. Det virker jo allerede som at du har svaret på det.
  12. Jeg er ikke så glad i at folk hopper til slike konklusjoner. Det er faktisk fornærmende. Hvordan mener du en polarhund er for en rullestolbruker?
  13. Jeg gjør ikke det, jeg prøver å finne ut hvor mye trening en sånn hund trenger gjennomsnittlig, ikke hvor lite. Kanskje 7 km ikke er så mye likevel?
  14. Jeg antar at dette er med hensyn til eventuelt andre dyr eller mennesker, så det har jeg full forståelse for Men du svarte ikke på det første spørsmålet mitt da. (Det var ikke retorisk) Hva vil DU si er en forsvarlig treningsmengde per dag for en polarhund? 7 km hver dag er litt drøyt...
  15. Hva mener du er en forsvarlig treningsmengde for en slik hund? Hmm, har vel tenkt til å bruke den som en følgesvenn, for å være nøyaktig. Jogging og gåing i bånd er vel god aktivisering, og jeg bor for øyeblikket på et område hvor hunden kan springe forsvarlig løs.
×
×
  • Opprett ny...