Gå til innhold
Hundesonen.no

Aleksandra Swk

Medlemmer
  • Innholdsteller

    3
  • Ble med

  • Besøkte siden sist

Aleksandra Swk's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

  • First Post
  • Reacting Well
  • Conversation Starter
  • Week One Done
  • One Month Later

Recent Badges

0

Nettsamfunnsomdømme

  1. Jeg vil også gjerne tilføye noe til fra min erfaring: - ta hunden med på bilturer så ofte som mulig slik at hun kan bli vant til det og ikke er redd (veldig viktig når du må til dyrelege e.l.) - det er kjempefin å gå på hundeskole - I hjemmelandet mitt har vi noe som kalles Hundebarnehage. Det er training for valper og naturligvis eierene deres. Da lærer du hvordan du kan traine med hunden din og lære hun grunnleggende kommando (ikke sikert om det heter så på norsk), f. eks. når hun skal sette seg, legge seg, gå til egen sengs og - veldig viktig - så kalt name game. Kall hunden din alltid med det samme navnet og belønne henne når hun kommer snart. Prøv først hjemme og når det går bra kan du prøve ute i hagen. Lykke til!
  2. Tusen takk! Det hjelper å vite hvor kan jeg lete etter forskriftene. Kan du si meg, hva gjelder forsikringen mot? Betaler man mindre for behandling hvis man har forsikring? Vi har ikke bestemt oss ennå, hvilken rase vi kjøper, men vi tenker på pomeranian (fordi de er søt, munter og vennlig, det er også viktig at hunden er lite). Det er også mulig at vi bestemmer oss for zwergschnauzer eller maltanese e.l. slik at hund har voksende pels. Før hadde jeg en dalmatiner - den døde pga nyrerproblemer i alderen av 12 år. Disse hundene, tror jeg, egner seg ikke for Norge fordi de har for kort pels. Jeg hadde også Welsh Corgi Pembroke tidligere. Denne gangen er det kjempeviktig for meg å finne en god oppdretter for å slippe lidelser både mine og dyrens. Welsh Corgi kjøpte jeg fra en oppdretter som hadde 26 (!) hunder på den tiden. Alt var lovlig, hunden hadde vært vaksinert etc Men oppdretteren har ikke lagt pris på sosialiseringen av hunden. Den var allerede 5 månader gammel da jeg tok ham og den har vært redd for alt, jeg kunne ikke gå på tur alene med ham - den følte seg bedre da det var minst 2 personer med etc. Jeg har naturligvis konsultert hunden med dyrpsykologer etc men jeg ønsker ingen å se hunden som lider på den måten. Derfor vil jeg gjøre alt mulig å kjøpe en hund fra en siker kilde.
  3. Hei, jeg vil gjerne vite alt mulig hva er viktig før jeg kjøpe en hund. Jeg bor i Skien sammen med samboeren min, vi har et eget hus med en hage og vi vil gjerne ha en hund. Vi er ikke norsk, derfor tenker vi å kjøpe en hund i hjemmelandet vårt og komme med den tilbake hit. Vi har erfaring med hunder og vil være ansvarsfull. Jeg har allerede kjekt ferje (om det er mulig å reise med hund og hvordan gjør man dette). Jeg vet også at hunden må ha en pass, mikrochip og være vaksinert. Jeg trenger stadig svar på spørsmålene: - Hva koster det omtrent å se en dyrlege? Hva koster det å vaksinere en hund og å gi den en tablett mot ormer? - Jeg har snakket med en naboe som har forsikret hunden hans. Har dere erfaring med dette? - Hvis jeg kjøper en hund i Norge, må jeg registrere den i noen forening, ikke sant? Hva koster det? Hvor gjør man det? Er det noen viktig jeg har ikke tenkt på? Tusen takk for svarene deres!
×
×
  • Opprett ny...