Gå til innhold
Hundesonen.no

m82

Medlemmer
  • Innholdsteller

    5
  • Ble med

  • Besøkte siden sist

m82's Achievements

Rookie

Rookie (2/14)

  • First Post
  • Conversation Starter
  • Week One Done
  • One Month Later
  • One Year In

Recent Badges

0

Nettsamfunnsomdømme

  1. Høres supert ut. Håper det blir en liten hund på meg om et par år da :-)
  2. Flott, virker som det kan gå bra da :-) Takker for svar! :-) Blir uansett ikke før om et par år når den vi har fra før er blitt voksen, og vi ser hvordan han blir :-)
  3. Tenkte mest på forskjellen i aktivitetsnivået til hundene, størrelse osv.. Men da er det vel bare en fordel med liten hund, som man kan putte oppi en sekk ved lange turer. Spesielt i valpetiden :-)
  4. Vi har nå en Border Collie som mannen skal bruke til gjeting av sau. Han er kun 6 mnd enda, så er ikke begynt med gjeting enda, men mer tilvenning til sauene osv. Men når han tar med seg hunden og er borte hele dagen, så merker jeg jo hvor kjedelig det er å sitte igjen hjemme uten hund, og kunne tenkt meg en enkel selskapshund som ble MIN hund, og som ble hjemme hos meg :-! Så da er spørsmålet mitt: Fungerer det å ha både en så krevende rase som Border Collien, sammen med en liten selskapshund?? Det blir uansett ikke før om et par år, så har god tid å tenke over det. Mannen min reiser jo bort i perioder på arbeid, så da blir hovedansvaret for hundene mitt. Jeg er hjemmeværende, så hundene blir ikke så mye hjemme alene om gangen. Vi har også 3 barn, som når neste hund eventuelt kommer er rundt 5, 7 og 12 år. Akkurat nå er det rasen Bichon Havanaise som jeg synest virker som en super selskapshund :-) Er det galskap, eller kan disse fungere sammen?
  5. Har tidligere hatt en Kleinspitz som bjeffet bare hun så skyggen av en fugl ute i hagen, eller hørte naboer gikk forbi. Prøvde selfølgelig å redusere bjeffingen, men det var jo en bjefferase, så litt ble det jo alltid. Har lest litt om collier og at de kan bjeffe litt. Men kan Collien sammenlignes med en spisshunds lave terskel for bjeffing, eller er det mer "normal" bjeffing? Litt vanskelig å forklare meg, men håper det er noen som forstår hva jeg mener her :-) Såvidt begynt å planlegge neste hund, som er endel frem i tid, og prøver å unngå en "gneldrerase"
×
×
  • Opprett ny...