Gå til innhold
Hundesonen.no

Scotchman

Medlemmer
  • Innholdsteller

    3
  • Ble med

  • Besøkte siden sist

Alt skrevet av Scotchman

  1. Hei, Gopro 3+ Black versjonen har 4K oppløsning og har en funksjon innebygd som vil gi langt bedre film i dårlig lys. Oppløsningen på Black versjonen har hele 4 ganger bedre enn Silver versjonen. TV apparater som såvidt har begynt å komme i handel nå støtter denne oppløsningen. Så om du ønsker best mulig film for fremtiden så anbefaler jeg på det sterkeste at man velger Black versjonen. Rett og slett fordi man får mer igjen for det i fremtiden når man kjøper nytt TV. (Så fremt TV produsentene ikke finner på noe nytt...) Black versjonen har også bedre stillbilder. Oppløsningen er 12 MP mot Silvers 10 MP. Jeg kommer selv til å kjøpe Gopro 3+ Black før sommerferien i år. (Angrer sterkt på at jeg ikke kjøpte en Gopro i fjor sommer...) Dersom du fortsatt er usikker anbefaler jeg at du går inn på Gopro sin side. Litt nede på denne siden finner du muligheten til å sammenligne spesifikasjonene. Lykke til.
  2. Som andre her har nevnt kunne det vært greit med orginalbildet i full oppløsning. Hadde gjort det enklere å få til detaljene. Men jeg liker små utfordringer så gjorde ett raskt forsøk. Rettet også fargene i bildet litt for deg. Helt perfekt ble det ikke, spesielt det ene bladet ble litt dårlig ser jeg. Ble litt for dårlig oppløsning til å få det til skikkelig, men håper du liker det. Fortsatt god jul.
  3. Jeg kan også evnt. hjelpe til om noen av dere trenger fotograf. Er en hobbyfotograf i Bergen som lenge har ønsket å ta bilder av forskjellige ting. Blandt dem er hunder. Skulle gjerne gjort det med egen hund, men grunnet mye reising i jobben min så har jeg ikke mulighet til å ha egen hundfor tiden. (Håper å få anskaffet meg en Schæfer igjen en gang i fremtiden. ) Kunne tenkt meg å ta noen bilder likt dette: http://500px.com/Wieselblitz da jeg synes de er utrolig stilige. Ta gjerne kontakt om dere ønsker å få tatt noen bilder av kjæledyret deres.
×
×
  • Opprett ny...