Gå til innhold
Hundesonen.no

vilpra

Medlemmer
  • Innholdsteller

    16
  • Ble med

  • Besøkte siden sist

Alt skrevet av vilpra

  1. helt enig med Raksha...vi er ikke agressive, men når mennesker fraskrive seg alt ansvar og sier ikke sin feil. de har gjørt ingenting med hunden, når de merket at han er syk. ikke kontakte oss,lege eller lignende.
  2. vi har masse papir... men hva kan vi gjøre med de? eneste hva jeg vil gjøre - slå i ansikten til den jævle damen...
  3. o herre Gud, vi skrevet ingen kontrakt....
  4. ikke bare en side - du har meg, 2 dyrleger, og vi har eposten fra eieren, men jeg skal ikke vise den her...
  5. hvis noen vil vitte hvor er den jælve hotell, skriv til meg direkte. skal svare til alle.!!!!
  6. tusen takk, jeg visste ikke
  7. det er kanskje min norsk... jeg vet ikke - vi har spurt - trenger vi hente mat med oss til hotellet, de sa - nei. og hunden er ikke alergisk... men du kan se på deres hjemmeside hva de sier...og du kan tenke at det er paradise til hunden...
  8. uten kommentar... er det bra forhold, hvis du henter stinket hund og teppe stinket urin? hunden var ikke vasket, sitter i mørket,i regn og med infekjon??? ( når vi hentet)...? ellers det er problem at vi er ikke nordmann og de kan lurer oss...???
  9. det er 2 timer etter vi hentet hunden.... vil ikke visse være bilder...
  10. takk. han hadde helle punger med en stor åpnet sår... og de ikke behandlet hunden i det helle tatt... vi hentet han i mørket og fra utebur, og det var regn... ??? er det humanisk,hvis hunden er syk og de visste om det???
  11. Det var ikke bare en veterinær ,men 2 som sagte at det er våteksem,og det mest sannsynlig komt fra usanitærtsk opphold og at det kunne ikke komme så akutt per en dag, som sa hotelleieren... vi har sett den hotell, men hva som skjer uten lukket dører - vi vet ikke,dessvære... Både kommune og fylke har gitt dispensasjon for drift av hundehotell i LNF sone 2 (strengeste naturvernsone). Vi vet at det er ikke bare vi som klager på det hotellet,men andre bare ta med ro... vi vil ikke... vil du se på bilder????
  12. Hei, jeg er helt ny her og vil delle om våres opplevelse med hundehotell. Vi bor i Bergen og har 5 år gammel labrador. Som alle vet de er veldig snill og grei hunder. Det var første gang til hunden på hotellet,men vi hadde ingen som kunne passe på ham 1 uke. vi innleverte helt frisk hunden og hentet jævle syk!! Samme kveld vi møtte dra til dyrlegevakten og fikk svar at han har skikkelig våteksem på pungen,alle fire poter og hoven lepper... Eierer sa at noen dager siden han hadde diarea og etterpå de merket veldig rød pungen... og DE GJØRT INGENTING!!!!!!!!! På sin nettsiden de sa,at de har fast sykepleier,dyrepleier, men ingen reaksjon at det skjer noen galt med hunden. Hunden var helt skitten, hans teppe var også skitten med urin...Første uke vi møtte ta ferie for å være hjemme med han,fordi han gråter helle tiden, det var utrolig vond, dyrlegen må gi morfin til ham... Hundehottelet sier ikke sin feil... Så vi kontakte mattilsynet, og venter nå på svar fra De,også var hos advokaten... vi kan ikke bare la det stå alt sånn. De må ta ansvar for det!!!!!! Nå går andre uke med ******* og ingen vet hva skal skje videre... Og jeg snakker ikke om konstnader...Vi gleder oss at han trenges ikke å kastreres (som dyrlegen tenkte). siste ting hva kan vi tenkte å gjøre, gå til avisen. Kanskje noen har råd,hva mer kan vi gjøre????
×
×
  • Opprett ny...