Gå til innhold
Hundesonen.no

Frøken Fryd

Medlemmer
  • Innholdsteller

    14
  • Ble med

  • Besøkte siden sist

Profile Information

  • Kjønn
    Kvinne
  • Bosted
    Sør-Troms
  • Hunderase
    Blanding

Frøken Fryd's Achievements

Apprentice

Apprentice (3/14)

  • First Post
  • Collaborator
  • Reacting Well
  • Conversation Starter
  • Week One Done

Recent Badges

8

Nettsamfunnsomdømme

  1. Det går mye bedre i dag:) Hun drakk en del i natt heldigvis! Vil fortsatt ikke spise da. Nå løper hun rundt med leken i munnen og gnelder skikkelig slik hun har gjort de siste to dagene. Vi tenkte å ringe veterinær uansett bare for å være på den sikre siden, men det kan jo virke som hun har blitt rammet hardt av løpetiden.
  2. Men det er ikke slik at hun bare ligger hele tiden. Hun er oppe og går litt også. Veterinær vil at vi skal bestille time i morgentidlig.
  3. Dette er andre gang hun får løpetid, men hun oppførte seg ikke slik første gang. Vi prøver stadig å få i henne vann, men det blir bare noen dråper. Om hun kan ha et fremmenlegeme som sitter fast er usikkert, men jeg håper virkelig ikke det. Det er vel ingen måte jeg kan sjekke det på? Hun løp rundt tidligere i dag, men var ikke helt seg selv. Ikke like livlig. Men så har hun bare blitt slappere og slappere. Utmattet av manglende næring kanskje? Vi ringer veterinær så snart de åpner i morgentidlig. I mellomtiden blir det hundevakt i natt. Takker alle for svar!
  4. Og hun har spydd skum i hele dag, men det er vel naturlig siden hun ikke har noe i magen. Skummet har etterhvert blitt slimete.
  5. Hunden vår begynte for noen dager siden å oppføre seg rart, type mye piping og går bare rundt med leken i munnen lettere forfjamset. Vi tror at hun snart får løpetid. I går gikk hun hele dagen uten å spise, men spiste et måltid med våtfór på kvelden. I dag har hun ikke spist eller drukket noe. Hun er slapp og helt tydelig ikke seg selv. Jeg har tilbydd henne alt jeg kan finne. Prøvd å gitt henne vann med tåteflaske t.o.m. Har fått inn noe dråper, men langt fra nok. Har lest at noen hunder får dårligere matlyst når de har løpetid, men det skal da ikke være så ille?! Hvor lenge kan hunder gå uten vann? Vi bør vel kontakte veterinær for å gi henne intravenøst hvis hun ikke tar til seg væske snart?
  6. Ah, det visste jeg ikke! Været har vært veldig ustabilt her, så kanskje det er grunnen. Der lærte jeg noe nytt gitt. Takk:)
  7. Takk for mange gode tips! Vi vet at det skjer mange uhell med valper og at det tar tid å få dem helt renslig. Vi ble bare bekymret når hun plutselig ikke ville tisse eller bæsje ute, men bare inne. Tar med meg tipsene deres videre og fortsetter treningen:)
  8. Vi har ei tispe på 3 mnd som plutselig er blitt skikkelig urenslig. Hun bæsjer og tisser inne omtrent hele tiden. Vi kan være ute med henne over en lang periode uten at hun gjør noe, men med en gang vi kommer inn så gjør hun fra seg. Hva kan vi gjøre for å få henne til å slutte med dette?
  9. Haha, jeg har jo glemt å skrolle nedover! Nå ser jeg at de selger her også Bor i Harstad.
  10. Tror ikke de selger Vom og Hundemat her forresten. Måtte Google og fant ut at det bare er øst i landet det selges. Kan det stemme?
  11. Tusen takk for for at dere har tatt dere tid til å svare meg og gi mange gode tips! Jeg har bedt mamma strikke bisken genser, så nå skal det bli en ordning på sakene:) Måtte inn å kikke på hunden til buddy13 og den var jo kjempelik min! Unntaket er at min har lengden til en dachs. Det er forresten bilde av henne i den valpetråden 2013. Gleder meg til å se hvordan hun ble seende ut når hun blir voksen:)
  12. Tusen takk for svar:) Hun er ikke ute alene, men sammen med en av oss her hjemme. Hun er blanding mellom strihåret dachs og bichon havanais. Vil si at hun har godt med pels, men et slikt dekken kunne nok vært lurt ja:) Foreløpig snuser hun bare rundt huset her, for jeg vet ikke hvor mye de tåler når de er så små. Og der kom jeg på en annen ting jeg lurer på! Valper skal jo sove mye når de er så små, men jeg synes ikke hun sover så mye. Hun er veldig avhengig av å kunne ligge inntil noen av oss for å sove, og hvis hun ikke sover veldig tungt så skvetter hun opp hvis hun merker at vi har gått. Gjør vi oss en bjørnetjeneste ved å la henne sovne inntil oss eller er det ok siden hun er så lita?
  13. Her er vår lille hjerteknuser, ei tispe som er blanding mellom strihåret dachs og bichon havanais:) 9 uker gammel.
  14. Hei! På mandag ble familien vår utvidet med en liten valp. Det har jammen vært noen hektiske dager:) Her i nord er det blitt skikkelig vinter og valpen har vist stor glede over snøen. Men hvor lenge kan hun egentlig være ute? Flere ganger har jeg måtte bære henne inn fordi hun ikke vil inn og da skjelver hun, sikkert fordi hun er kald. Andre ganger går hun til døra selv når hun vil inn. Det andre jeg lurte på om hvilket fôr dere vil anbefale? Hun spiser nå Royal canin. Er det et ok fôr?
×
×
  • Opprett ny...