Gå til innhold
Hundesonen.no

Rufseruska

Medlemmer
  • Innholdsteller

    7
  • Ble med

  • Besøkte siden sist

Rufseruska's Achievements

Rookie

Rookie (2/14)

  • First Post
  • Reacting Well
  • Conversation Starter
  • Week One Done
  • One Month Later

Recent Badges

6

Nettsamfunnsomdømme

  1. Det er ikke sånn at ribbeina syns, men jeg kjenner de godt når jeg klapper Og hun får den hundematen som er for "Hardt arbeidende hunder" som det står.
  2. Hei. Tispa mi har aldri vært matglad, men det er ingen ting som er galt med henne. Det virker rett og slett som at hun syns det er kjedelig å spise! Hun spiser jo, men hun spiser skjelden opp maten sin. Men hvis jeg "mater" henne, spiser hun litt til. Altså, gir jeg henne en tørrfor-knort fra matskålen hennes så spiser hun den. Jeg har tid til å mate henne, men jeg er usikker på om det er nødvendig, eller i det hele tatt positivt. Skjemmer jeg henne bort, eller er det greit/lurt at jeg gjør det? Er så usikker når det gjelder dette her! Hun er jo ganske slank, det er derfor jeg lurer!
  3. Er helt ny her og har ikke lest igjennom hele tråden så... Hvilken rase?
  4. Tispa mi har også en tendens til å miste konsentrasjonen, men hvis det er en ting hun ELSKER å gjøre så er det å trene med targetstick . Når jeg merker at hun begynner å miste fokus, er det bare å finne frem targetsticken og "leke" litt med den noen minutter, så klarer hun å konsentrere seg om treningen igjen en stund Det er jo sikkert individuelt om hundene liker det eller ikke, men det kan jo kanskje være verd et forsøk. Lykke til!
  5. Hei. Planlegger å skaffe meg en engelsk cocker spaniel i februar 2014 Det blir første gang jeg oppdrar en valp selv, og ikke bare overtar den voksne tispa etter foreldrene mine. Så noen som har tips til en god bok om oppdragelse av valpen? Har lest litt om det som kalles positiv forsterkning (?) og det er den måten jeg gjerne vil oppdra valpen på.
  6. Åh uff, beklager. Lette etter en slik tråd men fant den ikke! Takk for link, da blir jeg med der i stedet!
  7. Hei. Inspirert av den "Valpegjengen 2013" fikk jeg lyst til å starte en tråd for oss som planlegger og skaffe oss valp i 2014! Begynner med å fortelle litt om planen min Jeg planlegger å skaffe meg en engelsk cocker spaniel tispe i februar 2014! Har en tispe fra før, men det var foreldrene mine som oppdro henne den gangen (for maange år siden) hun var valp, så dette blir første gang jeg skal ha valp på egen hånd! Det er jo en stund til, men vil forbrede meg godt så valpen kan få et godt liv med rett oppdragelse. Har du begynt å planlegge å skaffe deg valp i 2014? Her kan vi skrive om planene våre, diskutere oppdragelse, utstyr, navn.... hva som helst!
×
×
  • Opprett ny...