Gå til innhold
Hundesonen.no

Smellyglove

Medlemmer
  • Innholdsteller

    5
  • Ble med

  • Besøkte siden sist

Alt skrevet av Smellyglove

  1. Her var det jo mange gode forslag. Hundene skal ikke bo der året rundt. De bor inne hos oss og hundegården blir bare for at de skal få være ute når de enten ikke er i løypa eller når vi går tur med de. Så da gjelder vel ikke mattilsynets regler? Tenkte heller på om 17kvm er nok til at de kan leke og holde på. 2-etasjes hundegård tror jeg blir ekstra arbeid iom at elementene blir litt vanskeligere å sette sammen? Eller kan man sette de sammen som man vil, altså at det ikke er bygget inn faste punkter i hvert element hvor man skal skru de sammen, dette må jeg finne ut av. Men jeg tror fortsatt det blir lettere å bygge alt på ett plan. H ordan blir det med møkk og urin hvis man legger duk og jord/pukk oppå duken? Jeg ser for meg at man kommer til å spa bort en del av jorda når man plukker opp møkka og hundene blir skitne, iallefall når det regner. Det med å lage egne elementer til gulv var jo en god ide, dette har jeg ikke tenkt på før. Da er det jo lett å ta med seg gulvet videre. At terrassebord lukter urin etter en stund ser jeg nok for meg, det vil vel sive inn i treverket. Men er det mulig å lakke det med noe tykt, som et slags beskyttende belegg?
  2. Jeg har hørt om den episoden. Jeg tar den som et uhell. Har brukt de før og de er kjempehyggelige og det virker som om de vet hva de driver med, med hund-menneske interaksjon. Har også ei venninne som har hatt hunden sin i over tre år i barnehagen hos de, uten uhell eller trøbbel.
  3. Ah, jeg mistenkte at det var noe slikt her inne, men fant ikke noe. Selv ikke med kommandoer i google, internettorakelet.
  4. Vi har hatt hunden våres hos hundegleden. Han bodde hjemme hos de i noen dager, to ganger. Da vi kom for å hente han så var han glad som hunder er når eieren kommer tilbake. Men han syntes at oppholdet var top noch. Du kan leie plass hjemme hos de, og da står de ikke i bur som i kennel med deltar i familielivet sammen med andre hunder de har der. Tror addressen er hundeglede.com eller hundegleden.com, eller noe lignende.
  5. Hallo. Jeg er på jakt etter tips til vår første hundegård. Vi har tre alaska huskyer. En av de elsker å grave, jo større hull jo bedre. Nesten så jeg vurderer å gi ham en gruvearbeiderhjelm til jul med lykt på så han ser bedre når han arbeider. Siden vi leier hus er det to ting vi må ta hensyn til. De skal ikke få grave rett i hagen. Hagen bør se like pen ut som da vi flyttet inn. Og siden vi en dag skal flytte må vi kunne demontere og ta med oss hundegården. Jeg har veldig lite peiling på det her, men av meg og min samboer så er det jeg som er glad i forum og å snekre ting. Min første tanke er impregnerte terrassebord som underlag. Muligens man kan beise eller dekke de med et lag av ett eller annet, for å utsette at det fliser seg. Det er billig, og helt greit å holde rent. Ser jeg for meg. Men de trenger også en slags sandkasse å grave i. Her er jeg litt usikker. Jeg ser for meg å lage hundegården litt elevert opp fra bakken. Bakken den kommer til å stå på er skjev, så en del av gården vil være høyere opp fra bakken enn den andre enden. Jeg tenkte å lage en slags boks uten lokk, som jeg kan sette ned i et hull jeg lager i gulvet, og fylle denne med noe å grave i. Sand/pukk/jord eller noe. Muligens lage "vant" rundt denne, med en inngang så det jeg fyller den med ikke spruter ut av boksen når Gruvearbeideren er på jobb. Forøvrig så tenkte jeg en 17kvm hundegård med elementer fra Østcom, da det virker som om prisen deres er nesten lik den prisen jeg har funnet for brukte elementer på Finn.no. Det er tre hunder. Er det stort nok? Vi har ikke kjempestore plassen hverken i hagen eller i lommeboka. Jeg tenkte å lage fundament (noen hjørner og støtter) med leca blokker. og bygge oppå dette. De skal få et hundehus eller to, og en vegg som lager skygge. Muligens en liten fontene og, så de har rennende vann til enhver tid. Fontenen er egentlig mest for å pimpe opp litt. Tips, tanker og innspill mottas med takk
×
×
  • Opprett ny...