Gå til innhold
Hundesonen.no

Brindle11

Medlemmer
  • Innholdsteller

    52
  • Ble med

  • Besøkte siden sist

Innlegg skrevet av Brindle11

  1. Ikke for hunden. ;)

    Som jeg sa på trening i dag, jeg tror ikke noen hunder har godt av å være der inne. Mange har sikkert ikke vondt av det heller, men etter min mening er det feil område for miljøtrening og sosialisering i de fleste tilfeller. De færreste har noe positivt igjen for det.

    Men så lenge hunden ikke får noe vondt av det og liker seg, gjør det ikke noe om den er med. Det er litt vanskelig å kjøpe f.eks sele m. messetilbud om hunden er hjemme. For å se hvordan passformen er på akkurat den hunden. Eller å prøve aktiviteter og se om de er noe for hunden og eieren. Det var jo aktiviteter der for hund og eier.
  2. Hehe hunden tar det med stor ro, men så trangt som det er rundt om og folk som driter i hvor de setter beina sine så er det ikke noe særlig med hund under knehøyde synes jeg. I tillegg er det jo ikke tillatt å ha hunder med inn dit store ringen er, så da får man ikke sett finalene om man har pelsen med heller. Men hver sin smak :)

    Nei, man må passe godt på hundene. Det er viktig. Så mange bittesmå hunder og tenkte faktisk på det at jeg ikke hadde turt å ta med en så liten og skjør hund inn der. Min er ikke så liten da, og staut og en skikkelig liten plugg haha.

    Jeg ble forresten hoppet og skrapet på av en stor hund idag, fikk skikkelig vondt, eieren passet ikke på hunden sin :( var vel stressa kanskje, men, men :) Overlevde det og :P

  3. Trenger ikke kennelhostevaksine for å bli med på utstilling? Eller har reglene blitt endret?

    Jeg har aldri hatt kennelhostevaksine på mine. Med unntak av når sinsen dyrelkinikk gav DPen min feil vaksine, og gav kennelhoste istedetfor rabies... :sleep:

    Nei, man trenger ikke det, men tenkte for hundens beste, vil ikke at han skal bli syk :)
  4. Var innom der idag, mange flotte hunder. Dessverre var ikke min tass med, hadde ikke fått kennelhostevaksinen si i tide :( men gikk med søsteren min som har finsk lapphund. Har vært der 1 gang tidligere. Men er nå litt lei meg for at jeg går glipp av Boston terrier utstillingen i morra da!! :(

  5. 1: hva må en hund kunne for å ikke stryke på utstilling?

    2: hva er diskvalifiserende?

    3: hvor ofte må en trene for å gjøre en hund klar til utstilling, når man starter på scratch og stort sett kun har de baskiske kommandoene som sitt, dekk og bli inne?

    4: må man på ringtrening? Hvor ofte i så fall?

    5: opptar det mye tid, eller kan en sette av noen kvelder i uka til å trene opp hunden?

  6. @TullBull Hihi ja, må nok innrømme at det var først og fremst utseende som gjorde at jeg falt for ham! :lol: Men etter jeg fikk prøve han på en hoppetrening, falt jeg bare enda mer for ham, og dermed var jeg solgt!

    @Brindle11 Ja, kaninhopping er veldig gøy syns jeg! :ahappy: Så flotte bilder av flotte kaniner forresten! :D Skulle gjerne hatt innekaniner selv, men siden vi leier er det ikke mulighet til det, ettersom huseier ikke ønsker det. Men en dag skal jeg nok få det!

    Det må du ja :) veldig koselig med innekanin. Greit å ha en "ikke røre"-kommando på hunden da :P
  7. Takk! :flowers:

    Ja det er det. Og ja det blir spennende, tenk så deilig hvis medisinene hjelper. :)

    Jeg hadde bygget opp masse *etellerannet* og gruet meg, men det var bare sånn *kjapp kjapp kjapp* ferdig.

    Johanne veide 7810 kg og var 70,5 cm i slutten av oktober da hun var 8,5 mnd.

    Min er jo over gjennomsnittet lang da. Men hadde ikke trodd hun var på lengde med en som er 3 mnd eldre :)

    Det går vel i rykk og napp denne voksingen :)

  8. Min hund ble angrepet av en stor (kanskje 25-35 kg) hund, den lusket seg bort til oss da vi gikk på veien, og det virket egentlig kun som at den skulle hilse, så plutselig hev den seg over hunden min og bet han i nakken!!! :( hunden min skrek av redsel. Ble heldigvis ikke skadet.

    Jeg skrek hysterisk til bikkja, den ble redd og slapp, jeg løftet opp min hund og jaget bort den andre. Det var like før jeg sparket den.. Så sint og redd var jeg.. Skjelte ut eierne, som bare hadde sluppet den ut.. :( sa at dere KAN IkKE ha den hunden der løs!!

    Det var ikke uhell, for den har vært løs både før og siden. Tips vil vel være å bli veldig flink til å lese hundespråk, men noen ganger kommer det rett ut av det blå omtrent. Særlig hvis den fremmede hunden kommer på som en overraskelse.

×
×
  • Opprett ny...