Gå til innhold
Hundesonen.no

Planken

Medlemmer
  • Innholdsteller

    8
  • Ble med

  • Besøkte siden sist

Alt skrevet av Planken

  1. Tusen takk alle sammen, for fine, kreative og lærerike svar! :-)
  2. Vår/sommer 2014, sier jeg bare! ENDELIG har vi bestemt oss for at NÅ passer det med hund. Har vært i kontakt med to meget hyggelige oppdrettere, og vi satser på at det er en liten Bichon Havanais i hus i løpet av 2014. Gleder meg!
  3. Så vakker, da! Blir så glad inni meg når jeg ser at slike hunder virkelig får brukt kroppen sin slik den er skapt! En flott hund med et kjempefint navn!
  4. Heldigvis har vi god tid til å tenke over det ja! Jeg kunne godt tenke meg å ikke ha hunden i bur, men hvordan er det da om hunden ikke er vant til å bli "sperret inne", og den plutselig må det over en lengre periode? Jeg tenker da en lengre biltur, flytur eller etter en operasjon o.l? Her ser dere at jeg er tydelig "grønn"! Synes det er FLOTT at så mange tok ser tid til å svare meg, enda på så kort tid. :-) TUSEN TAKK!
  5. Tusen takk for fine svar :-) Ang. dette med bur vil jeg understreke at jeg ikke ønsker å bruke det for å holde hunden innesperret på noen måte. Men det finnes nok av diskusjoner og debatter om akkurat dette andre steder, så jeg tror vi dropper dette her :-) Men det er flott med meninger og innspill! Kong-leke at jeg hørt om før, og virker jo genialt! Dette tror jeg vi skal kjøpe! :-)
  6. Line, mener du da å bare bruke hundeseng eller andre ting til hvilested? :-)
  7. Tusen takk for svar, begge to! Vi gleder oss veldig :-) Har dere forsikring på hunden, og i så fall fra hvilket selskap? Hvor mye betaler dere i måneden?
  8. Ååh som vi gleder oss! Det er altså bestemt; til sommeren satser vi på å få en liten firbent venn hjem til oss! Vi hr bestemt oss for at Bichon Havanais er rasen "vår", de virker jo så fantastiske. Men vi har noen praktiske spørsmål, siden vi ikke har hatt hund før som par. Jeg håper derfor at noen kloke hundefolk kan ta seg tid til å svare oss Vi snakker litt om å ordne en løpestreng og et lite hundehus i hagen, som kan tas i bruk når vi er utendørs med ulike sysler. Vi er en del ute i hagen, både sommer som vinter. Er dette nødvendig? Om ikke, hvordan løser dere det når dere er ute i hagen og hunden skal være med? Har dere både hundebur og en lite hundeseng innendørs? Tenker da på at buret kan fungere som den trygge sonen, både dag og natt, mens sengen kan tas i bruk på dagtid i stuen for å slappe av i? Vi tenker at buret skal stå på kjøkken/gang, altså ikke det naturlige oppholdsrommet her hos oss. Hvordan etablere gode matvaner? Når gir dere hunden mat, og hvor mye hver gang? Dette er vel helst et spørmål til de som har hunder på samme størrelse/matinntak Når hunden er hjemme alene, gir dere hunden hele huset til disposisjon, har den i bur, eller begrenser bestemte områder? Her tenker vi i starten i alle fall på å begrense et område som ikke er "farlig". Altså ingen farlige ledninger, og heller ikke ting vi er redde for. Etterhvert har vi lyst at hunden skal kunne ha hele huset til disposisjon. Og sist med ikke minst; hvilke ting kjøpte du til hunden som virkelig kom til god nytte, og hva ble aaldri brukt? Håper noen tar seg tid til å svare på i allefall noen av spørsmålene våre! Gjerne flere, så man kanskje får noen kreative løsninger som passer oss
×
×
  • Opprett ny...