Gå til innhold
Hundesonen.no

Chico92

Medlemmer
  • Innholdsteller

    3
  • Ble med

  • Besøkte siden sist

Alt skrevet av Chico92

  1. AnetteH: Har slengt inn ett par tennisballer som han elsker og gitt han mat så han holder på med noe mens jeg går men så fort han er ferdig så begynner å han å klynke og pipe samtidig som han prøver å åpne døra med nesa så ettervært hopper han på døra men den er låst så han kommer ikke ut. Har sett han før hos en annen kamerat av meg som hadde han, da var han veldig aggressiv og bjeffet hele tiden og alltid mot folk men angrep ikke, for min del så det ut som ikke han ville leke men så mere ut som han sa " Hei dette er mitt territorie men jeg gjør det ikke noe " Jeg tror han har seperasjonsangst men i bil går det bra å forlate han hvis jeg skal i butikken eller annet. da hopper han bare foran marjea: Dette hørtes jo bra ut, har aldri tenkt tanken en gang, men skal forsøke litt etterpå med han Han reagerer på lyder, alle slags lyder egentlig som han hører men ikke kan se hva som lager de.
  2. Jo takk får det han er ett og halvt år gammel og har hatt han i rett i underkant av 2 måneder. Når jeg står i ganga og låser og låser opp igjen og gjenntar det ett par ganger så når han begynner å bjeffe så går jeg inn igjen å ber han legge seg, går ikke inn hvis han piper, klynker e.l. Det kan jo være han tror det er belønning hvis jeg går inn igjen uansett hvilke lyder han gir ifra seg, det eneste jeg gjør er å peke på gulvet så legger han seg så går jeg rolig ut igjen.
  3. Har en blanding av doberman og rottweiler som klarer ikke å være alene, lar han alltid være på kjøkkenet der han har ca 8kvm med plass. Når jeg går så reagerer han på dørlåsen og begynner å bjeffe og knurre så går jeg inn så legger han seg igjen så kan jeg gå ut uten att han reagerer så etter ca 10min begynner å han å bjeffe og ule utstoppet helt til jeg kommer hjem igjen. Har prøvd det meste, har gitt han gode og lange turer før jeg prøver igjen med å la han være alene, gir han leketøy som kan holde han opptatt men det går ikke. Kan noen hjelpe eller har noen tips? Denne hunden har hatt en del eiere før som har ingen efaring med hund og den skal ha blitt mishandlet før, men han ser ikke ut til å preges veldig av det heldigvis. Han er ganske lydig og gir han masse kos og kjærlighet og går mye tur med han
×
×
  • Opprett ny...