Gå til innhold
Hundesonen.no

caroline91

Medlemmer
  • Innholdsteller

    4
  • Ble med

  • Besøkte siden sist

Alt skrevet av caroline91

  1. Ja, det er derfor jeg begynner å prøve og finne ut mest mulig om rasen og vil gjerne finne ut mye om oppdrettere også. En typisk utstillingshund har jeg ikke veldig lyst på. Det er trist at eksteriøret skal bli "ødelagt" pga utstilling, jeg tenker at man bør belønne godt eksteriør for det rasen er til for. Kanskje noen har linker til oppdrettere, evt andre sider som kan være nyttige?
  2. Tusen takk for svar alle sammen Det er ikke viktig å ha den med på ridetur, men det er en mulighet jeg kan tilby om det hadde vært enklere enn det ser ut til å være med en samojed ;-) Vi trener gjerne på andre vis også vi
  3. Hei Jeg har nå vært uten hund i litt over et år, og det er veldig trist. Jeg vil gjerne ha hund igjen til våren 2014, og lurer på om samojed kan være noe for oss. Kjapp info: - Må være brukshund som kan være med på rideturer og skiturer, evt. kunne brukes til å kjøre vogn på sommeren - Blid og hyggelig hund - Må kunne være alene hjemme noen timer uten at man må kjøpe nye møbler.. - Baby kommer i januar, så fint om den i utgangspunktet er egnet som familiehund også Den forrige hunden var skikkelig gatemiks, ca 65 cm i mankehøyde og med skikkelig polarhundpels. Veldig likt uttrykk som mange samojeder har. Han var en staslig kar med stort behov for å bli brukt, så han ble min "første hest" hvis man kan si det sånn Vi kan tilby mye utetid med og uten trening, hjernetrim og lite tid alene hjemme siden mannen har mulighet til å ha den med på jobb Vi har ingen personlig erfaring med samojed, men er det håp for at vi kan ha en samojed vi trives med og at den trives hos oss?
×
×
  • Opprett ny...