Gå til innhold
Hundesonen.no

camiz90

Medlemmer
  • Innholdsteller

    5
  • Ble med

  • Besøkte siden sist

camiz90's Achievements

Rookie

Rookie (2/14)

  • First Post
  • Reacting Well
  • Conversation Starter
  • One Year In
  • Week One Done

Recent Badges

1

Nettsamfunnsomdømme

  1. Jeg har planer om å skaffe meg en valp til sommeren neste år Hvilke rase er jeg ubestemt på, men har god tid igjen. Hvordan er det dere forberder dere? Har dere kontakt med de som evt får valpen din eller hvordan gjør dere det?
  2. Okei.. da er nok far eller mot brukt til utstilling da ettersom jeg skjønner. Nei, jeg fant en side der du skrev de planlegger valpekull til neste år, men så kom det bildet opp og da måtte jeg ha en forklaring på det
  3. Valpenes stamtavle Lyngtunets N... N DK UCH Black Jax Forbidden Paradoxal Int Nord Uch N Uch P`Zazz Time Out S Fin Uch Vàhàn Modra Pischniska Zik-Zak`s Sa-Man-Tha P`Zazz Never Ending Story FIN JV-05 INT UCH SV-07 WW-06 Mango`s Pentagon NORD INT UCH Gb Nl Ch NORDV-00 P`Zazz Quimmin Lyngtunets Kailasha CERT N UCH NV-08 Sakyas Imperial Boss Rosanley Its Anuther Thyme Sun and Moon Ketu Ira N UCH NVV-11 Sagalands V-Mer-Lot N UCH Sagalands Upper-Ten N UCH Sagalands Ma-Dei-Ra Skjønner ikke bære av dette her.. men de av dere som skjønner dette, ser det bra ut? Er det virkelig slik det ser ut, er det raser eller hva står alle de bokstavene av?
  4. Når man skal kjøpe valp. Se bortifra selve prisen på hunden, hva annet skal ordnes og hvor mye koster dette? Hvor ofte går du tur og hvor lenge? Hvordan reagerer den på andre hunder/mennesker? Har lest at når valpen er en valp, da er den i en periode som jeg skjønner kalles sosialiseringsperioden og det er da man bør lære hunden alt man vil den skal kunne. Men hvor lenge er denne sosialiseringsperioden? Hvor lenge er en valp en valp? Kan man lære valpen flere ting på en gang eller fokusere på kun en ting? Som f.eks tissetrening og alenetid. Kommer sikkert an på rasen sier dere sikket nå, ja vel. Da sier jeg at jeg tenker mest på rasene pomeranian, papillon og tibetansk spaniel, da det er en av disse jeg har tenkt å skaffe meg. Hvordan kan man vite at selgeren er seriøs? Hva bør man se etter. Når bør/kan man begynne på valpekurs? Hvor ofte gir du valpen din mat og drikke og hvor lenge skal man la det stå fremme? Når startet du å gå med hunden din i bånd? Hva bør man gjøre første uka valpen er kommet til deg? Skal selvfølgelig bruke tid på at den lille blir kjent med sitt nye hjem, men hvor lang tid skal man vente før man starter med trening som alenetid, gå turer. Kan man begynne med tissetrening allerede dag 1 eller bør man vente? Hilsen ei som prøver å lære men som ikke har så mye erfaring.
  5. Det hadde vært moro å hørt om hvorfor du har valgt akkurat den rasen(e) du har i huset? Hva var det du så etter når du skulle ha hund? Brukte du lang tid eller bestemte du deg omtrent dagen før?
×
×
  • Opprett ny...