Gå til innhold
Hundesonen.no

AuroraBolla

Medlemmer
  • Innholdsteller

    3
  • Ble med

  • Besøkte siden sist

Alt skrevet av AuroraBolla

  1. Åja, herregud! Jeg trodde det var en slik chat der man fikk meldinger liksom, men jeg har jo ikke fått tilgang til den så det visste ikke jeg. Men da forstår jeg regelen litt bedre også. Jeg ble medlem for noen dagen siden skjønner dere.
  2. Grunnen til at jeg syns dette er dumt, er fordi i mitt tilfelle laget jeg en tråd om hybel i nærheten av nesttun/bergen/fana, siden jeg kom inn på hundelinjen på Stend vgs. Jeg fikk 6 chatvarsler dagen etterpå, og det er kanskje privat informasjon som folk ikke har lyst til å skrive på forum som er grunnen til det. Det er ikke så lett å få seg hybel når man ikke bor i bergen selv, eller kjenner så mangen der. Forstår regelen, men syns det er kjipt å "fake" mange innlegg bare for å se de chatten. Det føles som spam, og det er jo egentlig det også..
  3. Hvorfor får jeg ikke se chatten min før jeg har laget 10 innlegg? Jeg syns dette er veldig dumt!
  4. Takk! Jeg er kjempenervøs, og håper det går fint!
  5. Jeg kom inn på hundelinjen på Stend Vgs i Fana, på andre året, og trenger hybel. Er det noen som kjenner noen som leier ut, eller noen som trenger flere hybelboere? Viss det er noen som også skal gå der til høsten også hadde det vært kult å snakkes, og kanskje finne hybel sammen? Jo flere jo billigere! Jeg har ingen problem med å bo med andre. Har nylig bodd ett år på Voss der jeg delte ett lite (og da mener jeg lite!) rom med person(er) jeg aldri har møtt før, og det gikk fint. Viss noen kan hjelpe er jeg evig takknemlig!
×
×
  • Opprett ny...