Jump to content
Hundesonen.no

Millie

Medlemmer
 • Content Count

  9
 • Joined

 • Last visited

Everything posted by Millie

 1. Takk for svar! Ja, jeg spør om anbefalinger. Det er mange som tilbyr valpekurs, og nesten alle som har hund har jo en eller annen gang deltatt på et valpekurs. Hva med Din beste venn? Kjenner du til dem? De har kurs i nærheten av der jeg bor nå i vår.
 2. På Østlandet. Men flere kurs holdes jo flere steder i landet.
 3. Mange har Agria, men jeg har Tryg til andre forsikringer. Hvilket forskringsselskap bruker dere? Men så er det hvor stort forsikringsbeløp? Kan fort bli dyrt å operere en hund eller legge den inn på hundesykehus.
 4. Hvis det hadde vært aktuelt å se mer på Tolleren, hvordan kan jeg da vite hvordan finne en god oppdretter? Kjenner til flat-miljøet på østlandet, men vet ingenting om toller-miljøet. Og det er mye færre oppdrettere som driver med toller.
 5. Jeg tenker i oppdragelse og trening. Har lest litt om Toller, kjenner ingen hunder selv. Og der står det at de kan ha stort ressursforsvar og kan være ganske sta. De kan også være skeptiske til fremmede. Men at flatten har MASSE energi og er utrolig vimsete, det kjenner jeg jo til! Og det er noe av det jeg liker. I tillegg liker jeg flattens glade og kjærlige måte å være med sin familie. Kjenner ikke om Tolleren er slik?
 6. Har hatt Flat tidligere, men har fått anbefalt Toller fordi den er litt mindre i størrelse. Allikevel føler jeg at Tolleren er mer arbeid enn en Flat. Vi er en aktiv familie, med barn i huset. Er mye på tur både sommer og vinter og trener søk/spor med hunden og tenker kanskje agility eller jaktprøve. Dine erfaringer med de to hunderasene?
 7. Har en 6 år gammel tispe som er grei og snill. Hun begynte i vår med å sette seg ned når vi gikk tur i nærområdet. Jeg forsøkte masse forskjellig: gi henne godbiter, lokke henne, bare overse det og fortsette å gå osv. Det jeg har gjort har ikke virket, for nå stopper hun og setter seg rett ned hver gang vi går tur ut fra huset. Jeg var redd hun var syk eller hadde smerter og tok henne til dyrlegen, men hun fant ingenting. Det som er rart er at i sommer har vi vært på hytta og hos venner, og begge de stedene gikk hun fint på tur uten noe tull. Hun gjør også det hvis jeg kjører bilen til sk
 8. Valpen min er nå 7 mnd, og ditt innlegg kunne vært skrevet av meg for 2 mnd siden! Jeg har en flat som bet som besatt på oss hele tiden, helt fra vi fikk henne. Da hun var 5 mnd begynte jeg å lure på om det var noe feil med henne som bet sånn hele tiden. Og spesielt ute på tur klikket hun plutselig og hoppet og bet etter hendene mine og kroppen/beina. Det var rett og slett grusomt! Hun bet også barna hjemme en del, ofte alt for hardt. Nå er hun en enklere og mykere hund og dette har vi gjort de to siste månedene: Biting på hendene: Når hun biter og det kjennes roper vi AU! (roper høyt
×
×
 • Create New...