Gå til innhold
Hundesonen.no

charlotte-

Medlemmer
  • Innholdsteller

    5
  • Ble med

  • Besøkte siden sist

Alt skrevet av charlotte-

  1. Dette har helt sikkert blitt spurt om før her på forumet, men jeg finner det ikke.. uansett, vi har hatt en del problemer når hunden (berner hann , 11mnd) ser andre hunder, selvom det er på motsatt fortau eller 20 meter unna. Da reiser han seg opp på bakbeina før han stopper helt opp i et par sekunder, og så bykser han mot den andre hunden. I og med at han er såpass stor og veier så mye som han gjør er det ekstremt vanskelig å holde han igjen når han plutselig bykser avgårde. Vi har prøvd å holde godbiter (pølser) foran snuten på han og så gå forbi. Han ignorer godbiten og fokuserer kun på den andre hunden, og det skal sies at han er VELDIG glad i mat, og gjør så å si alt for en pølsebit. derfor er vi litt rådville på hva vi skal gjøre.. Håper noen har erfaring med lignende tilfeller eller vet om noen triks som kunne hjulpet oss:)
  2. Takk for svar! Jeg er helt enig i hva dere sier, og vi skal nok prøve det i natt! Ang. Katten har det faktisk gått veldig bra i morges! Katten har skjønt at han bare kan hoppe opp på møbler og at valpen da ikke rekker opp til han.
  3. For fire dager siden fikk vi valpen vår, en berner sennenhund valp på 9 uker. Vi hadde bestemt oss for at vi gjerne ville at den skulle ligge i bur om natta, og siden han var veldig trøtt etter reisen la vi han i buret,(sammen med teppe med mamma lukt og en leke) og jeg la meg på en madrass ved siden av. Den første natten peip han i et par minutter før han sovnet, så det tenkte vi at var bra og gjorde det samme neste kvelden. Han peip og hylte i hvertfall en time før han omsider fant roen, og la seg (etter jeg var ute med han ca klokken 03:00 peip han også en stund). Vi har prøvd å gjøre buret til et positivt sted om dagen (vi fórer, leker og gir han godbiter i buret, kaster leker osv) men han tar det vi har kastet inn og legger seg rett utenfor.. Derfor prøvde vi en annen løsning i går natt, vi lagde en "valpegård" rundt buret, og burdøren åpen sånn at han kunne gå inn hvis han ville. Han pep ikke, ikke og sov fram til klokken 04:00 da jeg tok han med ut, så sovnet han igjen. Problemet er at vi gjerne vil at han skal sove i bur om natta, og at han skal være i bur når vi starter hjemme alene-treningen.. Hvordan kan vi få han til å ville ligge der om natta, og at han skal se på det som hans "hule"? En annen ting vi har litt problemer med er at han er redd for biler, han har ingen problem når de står stille, men når jeg går med han i bånd i oppkjørselen (som grenser til en ganske trafikkert vei går det bra, men når vi går en meter langs fortauet og det kommer en bil blir han redd, har rister på hodet og gjør alt han kan for p komme unna. Da har jeg holdt på båndet og ikke sett på han engang, og vært helt rolig, men han bare fortsetter. Er det riktig det jeg gjør, skal jeg bare fortsett og håpe det går over eller? Den siste tingen vi lurte på, handler om den ni pr ganmle katten vår. Han er av den mer beskjedene typen, er litt nervøs av seg og har aldri løpet eller bitt noen. Vi har gjort vårt beste for å introdusere valpen til han (katten) i et rolig tempo, sånn at han ikke skal bli redd. Det som er problemet er at valpen er veldig voldsom og vil gjerne leke, men det vil ikke katten, han vin vare sove, hehe. Går det ann å lære valpen å være forsiktig med katten, eller er det bare noe katten må leve med? Vi er førstegangs hundeeiere, så vi trenge litt tips! Unnskyld for knotete innlegg, men blir utrolig takknemlig for svar!!! :)
  4. Stall Blakstad er en fin rideskole i Asker-området! og så vidt jeg husker kostet det ca 250 for en time
×
×
  • Opprett ny...