Gå til innhold
Hundesonen.no

Cimlie

Medlemmer
  • Innholdsteller

    14
  • Ble med

  • Besøkte siden sist

Profile Information

  • Kjønn
    Kvinne
  • Bosted
    oslo
  • Hunderase
    Bichon havanais
  • Mine dyr
    Rosco og Milo

Cimlie's Achievements

Apprentice

Apprentice (3/14)

  • First Post
  • Collaborator
  • Conversation Starter
  • Week One Done
  • One Month Later

Recent Badges

2

Nettsamfunnsomdømme

  1. Tusen takk wheatenmali:) trenger noen tips for hva man skal kjøpe her! En av de dyrere innkjøpene når det gjelder hund, og jeg vil helst slippe å gjøre det om igjen. Oppdretteren bruker andis, så jeg føler det er trygt, men så er det ikke noe jeg har sett i dyrebutikkene. Men kanskje det også er et kvalitetstegn? Jeg føler meg nokså ny på utstyr til hund,nå som ting har endret seg så mye siden da jeg hadde hund før. Sikkreheten og alt har blitt mye bedre, men så vil jeg også kjøpe det aller beste for Rosco, så det er derfor jeg ber om råd fra dere som har erfaring med produktene:)
  2. Absolutt.. Lettere å holde pent:) takk for svar! Viktig å finne ut av sånne ting nå. Tror jeg tar han til frisør første gang å spør om jeg kan få se, eller noen gode tips, og høre med frisøren hvilke maskiner vi eiere kan kjøpe som er det beste for hans pels:) bare en uke igjen til lille Rosco kommer hjem:)
  3. Hei allesammen! Hvilken barbermaskin syns dere er best? Oster a6 eller andis agc? Og hvem av disse er godt egnet til myk pels, som feks bichon havanais eller chinese crested powder puff?
  4. Tiden begynner å nærme seg til vi skal hente vår lille prins, Rosco, og jeg kan ikke vente med å begynne å handle utstyr. Men jeg lurer på, kjøpte dere sele først eller halsbånd? Er det lurt å begynne med halsbånd å ta han med i dyrebutikken for å prøve selene på for at han skal få et som passer? Da jeg var i dyrebutikken sa de også at man bør bruke hansbånd i begynnelsen for å lære han å gå pent. Er dere enige i dette? Jeg har hatt hunder før, men vi var ikke så flinke med "gå pent" treningen. Bør jeg spørre oppdretter om mål, eller er det lurt å ta med en valp i dyrebutikken å prøve selene på?
  5. Cimlie

    Valp og katt

    Takk for alle svar:) Høres ut som det vil være best å finne den beste måten for introduskjon når dagen kommer, ut i fra hvordan de fungerer sammen:) Virker som det viktigste er at Milo skal kunne ha steder å kunne observere i høyden, og selv velge å komme å snuse litt når han vil:) Godt å høre det er mange suksesshistorier blandt dere:) trist å høre at den ene katten din forsvant, men så fint at den andre katten Og Laffen ble bestevenner:) Nå gleder jeg meg til dagen kommer!!
  6. Tusen takk for alle svar:) Dere har rett! Det viktigste er trygghet for hunden!! Jeg får se hvilke bur som vil passe i vår bil:) Flott ar man kan få råd fra andre hundeeiere! Igjen tusen takk:)
  7. Tuseb takk for svar:) Huff, det hørtes ikke bra ut! Håper alt gikk bra for hunden din!! Tror nok det må bli bur, Ja! Høres utrolig skremmende ut at selen fungerte så dårlig.. Setter stor pris på rådet:) Ja, jeg setter helse og trygghet for hunden først, koste hva det koste vil syns det er flott at det er mye større fokus på dette nå enn før! Dyra våre blir jo et familiemedlem, og man blir så vanvittig glad i dem! Det er viktig å vite at de har det best mulig med oss også
  8. Cimlie

    Valp og katt

    Tusen takk for svar:) For en herlig historie:) det er en fryd når dyra våre blir gode venner! Milo sørget lenge når kaninen vår døde! Han sluttet også å spise en stund. Tror du gjorde alt helt riktig! Vi får se an hva som blir riktig løsning for våre 2 gutter når dagen kommer:) men tusen takk for gode råd!
  9. Hei alle sammen! Føler jeg sprer ut nye emner i hytt og pine her nå Jeg skal få hjem min lille Rosco(bichon havanais) den 19.juli, og leser og koser meg med å innhente info om alt! Jeg har lest masse i bøker og på nett, men tror at det også er lurt å prate med andre hundeeiere om deres erfaringer! Jeg har en hannkatt på ett og et halvt år, og lurer på om det er andre her som har katt og hund sammen som kan gi noen råd? Hvordan introduserte dere valpen/hunden og katten? Jeg har lagt en del planer allerede, bla. At når det er tid for at folk skal få komme på besøk etter Rosco har fått noen dager til å bli kjent med oss og sitt nye hjem, skal alle som kommer på besøk hilse først på oss, så på katten(Milo) før de hilser på Rosco. Tenker at det er viktig at Milo er høyere i rang enn valpen(noe jeg tror kommer naturlig egentlig). Milo er den snilleste katten man kan tenke seg, og har vært en fantastisk venn til kaninen min(som desverre ble syk og døde for ung for en stund tilbake), og er også glad i andre dyr. Dessuten er han lydig(!) og hører på det vi sier. Nysgjerrig på hvordan dere har løst lignende situasjoner:)
  10. Takk for svar husvarm:) ja, de jeg har snakket med i butikken sier det samme som du gjør, og at vario cage er svaret! Det er sikkert riktig, men buret ser så trist og ukoselig ut! Får litt følelsen av de gamle dyreparkene med de tykke "stolpegitterene". Sikkert bare meg:p viktigste er jo at hunden er trygg!! Men er alle ikke sammenleggbare bur bra? Har sett det som heter herkules bur også. Lurer litt på kvalitetforskjell, da prisen er ganske forskjellig. Noen som har gode erfaringer med bur i bil som dere vil dele?
  11. Hei alle sammen! Jeg venter på å få hjem min lille Rosco 19. Juli, og jobber med å lese meg opp på alt! Ting har forandret seg siden jeg hadde min forrige hund, og alt av utstyr har blitt mye tryggere og bedre! Jeg har vært i ulike dyrebutikker og lest på nett for å få ulike meninger om hva som er best, men fant ut at andre hundeeiere må være de beste å rådføre seg med:) Når det gjelder trygghet for hund i bil; er bur best, eller bilbelte for hund? Har hørt og lest mye om Vario cage, men er ikke dette det beste kun hvis man kommer ut for en skikkelig bilulykke? Atså Er ikke et bilbelte tryggere for han, som med oss mennesker? Vi planlegger å kjøpe hundebur som han kan ha inne som sin lille trygge hule, og vi vil også ha buret med i bilen.. men jeg er redd for at om man skulle være uheldig å ha en bråstopp, at han vil bli kastet inn i veggen på buret. (Samboeren min er en fantastisk sjåfør, bare så det er sagt, men vil ha det beste for min Rosco)
  12. Takk for alle svar:) tror dere har helt rett! Det enkle er ofte det beste! En slik varmeflaske kosedyr kan være et godt alternativ! Vi får se hva det blir behov for når hverdagen begynner å nærme seg, og vi må forlate Rosco i et par små timer
  13. Det er en kosebamse laget til hund som har en varmebag i seg og en maskin om lager hjerteslag. den skal visst gjøre at valpen ikke skal føle seg alene den første tiden med "alene hjemme trening"
  14. Jeg skal få valpen min hjem om 37 dager, og jobber med innkjøpsliste. Er det noen som har erfaring med snuggle puppy?
×
×
  • Opprett ny...