Gå til innhold
Hundesonen.no

Camilla Frydenlund

Medlemmer
  • Innholdsteller

    4
  • Ble med

  • Besøkte siden sist

Profile Information

  • Kjønn
    Kvinne

Camilla Frydenlund's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

  • First Post
  • Conversation Starter
  • Week One Done
  • One Month Later
  • One Year In

Recent Badges

0

Nettsamfunnsomdømme

  1. hmm... vel, en av oss har iallefall mulighet til å i såfall gå hjem og ta den med inn i mat pausen. den får da litt selskap i 15 min el no Den som står på papiret blir nok enten foreldrene hans eller meg. Jeg har ikke snakket så mye med dem om akkurat det helt enda. Har kjikket på forslagene deres Golden Retriver er nok for stor. Vi vil ikke ha en hund som blir stort mer enn 40cm
  2. Det blir vel fortsatt alle sin hund. Gjør vel sånn som noen jeg kjenner, at ene delen tar seg av den (trolig dem) også får jeg ha den noen uker innimellom og alle deler på utgiftene.
  3. Flytting da mener jeg at alle tingene mine blir flyttet hit iløpet av måneden. Vi kunne da hentet hunden neste måned eller så kan den jo også være oppe imens.
  4. Hei, Jeg har nå kjikket rundt i flere uker om den rette hunden. Har lyst til å skaffe hund av så mange grunner, men kravene jeg må stille gjør at jeg liksom ikke finner den rette hunden. Jeg bor i en leilighet i kjeller med en liten/mellomstor hage, det er landlig og mange turomeråder. Jeg driver å flytter inn hos kjæresten og deter da foreldrene hans som eier huset. Det blir da trolig alles hund og ikke bare min og kjærestens hund. Foreldrene hans har også mye besøk av et barn på 2 år, så må ta hensyn til det. Det er jeg som vil ha mest tid med hunden siden jeg er halvveis arbeidsledig. Har praksis 3 ganger i uken ellers så er jeg på kurs og kan være hjemmefra mellom 4-8 timer daglig. De andre har fulltidsjobb så blir mindre mosjon og selskap for hunden, men ønsker da en liten eller middels stor hund for å kunne ha mulighet til å ta den med på jobb/kurs. Noe stell er greit, men da ikke alt for mye. Ønsker da en selskap/familie hund. Jeg har kjikket på alt mulig av hunder. Alle typer pomerian, mops, tibbe, terriere m.m. Har prøvd sånne undersøkelses programmer som finner den rette hunden, men med ingen lykke. Har både tenkt blanding og renraset, men jeg vet liksom ikke. Den infoen jeg har lest om alle hundetypene går imot hverandre. mest av alt er det viktig at den er rolig, frisk, er god med barnet, ikke alt for mye stell og ikke gneldring og kan holdes inne eller ute alene i ca 8 timer. Jeg lurer nå på om det finnes den perfekte hund for oss, eller om vi må vente? Har hatt lyst på hund siden jeg var liten, men aldri blitt noe av. Har da alltid hatt katt, noe som de jeg bor med nå ikke vil ha... de vil heller ha hund. Jeg har også tenkt tanken på å adoptere en som har blitt reddet som da er voksen og mer rolig med barn. Da tenker jeg en som ikke har hatt noen dårlige erfaringer med mennesker. Så jeg trenger da råd om vi burde skaffe eller burde vi vente? hva burde vi skaffe isåfall?
×
×
  • Opprett ny...