Gå til innhold
Hundesonen.no

Terje-R

Medlemmer
  • Innholdsteller

    9
  • Ble med

  • Besøkte siden sist

Alt skrevet av Terje-R

  1. ..som nevnt...tepper er anskaffet ...interiørarkitekten var enig! Alt for hunden!! (stakkarn kan jo ikke noe for det, så VI firer på krava ) Halen og hodet er på vei opp!
  2. Tusen takk for tilbud men i morgentidlig går turen til Teppeabo eller annen butikk med store tepper!
  3. Ok...da skjønner jeg ... Da må "interiørarkitekten" her (les:kona), bite i eplet og gå med på STORE tepper
  4. Vi har vært inne på det. Vi har prøvd store tepper oppe på parketten for deretter å fjerne litt og litt, over tid. Men det har resultert i at han til slutt har løpt fra "flekk" til "flekk". Når han f.eks kommer inn i trappegangen...stiller/klemmer han seg på dørmatten med alle 4 beina...livredd.
  5. Dette har jeg prøvd over lengere tid men det har ikke fungert. :-(
  6. Det er vel det eneste jeg ikke har prøvd!!! God idé!! Støttekontakt skal prøves ut!! Takk!
  7. Det gjør de! De har en gummiert såle så de sklir ikke.
  8. Vi har forsøkt potesokker også men akk... Han bruker potesokker om vinteren pga salt så det er han vandt til UTE :-)
  9. Jeg har en Golden Retriever på 7 år som er forferdelig redd for å gå på parkett, fliser og glatte gulv. Vi flyttet til ny leilighet for 6mnd siden og fra første dag har han hatt store problemer med gulvene. Han sikler, pistrer, klynker, skjelver...stort sett: Meget redd. Han ligger helst helt stille og blir engstelig hver gang han reiser seg. Han har ingen "vondter". Når jeg går med han i bånd inne så går et greit men han løfter ikke hodet. Det er alltid langt nede og blikket er engstelig. Jeg passer på å klippe klørne så disse ikke skal bidra til at det blir glattere og ustabilere. Jeg har fjernet småtepper da ha løp/spant mellom "flekkene". Vi har parkett på stua...glatt. Han fikser heller ikke gangen hvor det er store fliser. Disse er ikke spesiellt glatte men her er det fugene han reagerer på. I trappegangen er det linoleum...glatt. Jeg har forsøkt det meste som jeg kan komme på. Klikkertrening, target osv. osv. Forsøker jeg å trille ball, så tripper han engstelig etter for å glede sin herre...ingen logring. Jeg passer også på å være rolig og puste ut selv så jeg ikke "viser" at jeg ikke liker situasjonen selv. Jeg har hatt andre som han er meget glad i, til å prøve men det funker ikke. Jeg overser og later som ingenting når han er som verst. Ingen godord, godbit; later som ingenting, ingen trøstende ord. Jeg skjønner ikke dette eller hva det er. Han har ikke hatt noen traumatiske opplevelser av noe slag. Ute i det fri er han en utrolig flott fyr. God på spor, lydig, snill..(høres ut som en kontaktannonse) Noen som kan gi meg råd evt tips for å få bukt med dette??
×
×
  • Opprett ny...