Jump to content
Hundesonen.no

sveintore

Medlemmer
 • Content Count

  474
 • Joined

 • Last visited

Posts posted by sveintore

 1. Synes det er fryktelig dumt om forlaget er borte for godt også, de har jo ganske mange gode bøker...

  Ja. Har følt meg trygg for å anbefale det som har Canis Forlag i ryggen. Da vet jeg at metodene beskrevet ikke gjør skade :)

 2. Jeg har en pakke som venter på posten med de varene som var feil (ikke feil, men altså et dekken for lite) pluss andre varer jeg skulle ha. Hvis jeg henter den (for jeg vil jo heller ha to dekken enn ingen dekken), kan det da være jeg slipper å betale? Som regel betaler jeg alltid med mastercard eller visa, men denne gang bestilte jeg med faktura, fordi jeg hadde handlet så mye i mai og ville vente med å betale til juni. Eller tror dere de uansett sender ut regninger?

  Konkursboet tar over kravet fra Canis, så de vil sannsynligvis drive inn regninger som ikke er betalt, for å ha mest mulig å betale kreditorene med.

 3. Skal de ha konkurssalg?

  Liker tanken, men jeg tror nok dette er for å kvitte seg med litt gjeld og starte opp på nytt, og da kjøper de vel opp varelageret og fortsetter nesten som før :-)

  • Like 2
 4. Hum. Jeg bestilte som sagt noe i går. Satser på at de ikke stikker av med pengene mine uten å sende det jeg har bestilt, men kan jeg trygt bestille et annet sted uten å plutselig få dobbelt opp?

  Spørs hva du betalte med. Kredittkort, så får du igjen evt. penger du ikke får igjen fra Canis fra kredittkortselskapet. Bankkort med trekk fra konto, så sliter du litt mer..

 5. Har jo fylt kong med godbiter og gjort det meste for at hun skal like seg baki der, men neida, bjeffe, stå på to og bjeffe, roe seg i to sekunder og så begynne på igjen. De få sekundene hun er rolig er det jo helt umulig å finne plass å stoppe heller.

  Men så fort jeg stopper bilen, så er hun helt stille. Forstå det den som kan. :P

 6. Hørte denne på reiseradioen nettopp, fra en familie som avbrøt ferien sin for å lete etter hunden sin som hadde stukket av fra de som passet dem da den ble skremt av en annen hund.

  Brun og hvit Springer Spaniel, lyder navnet Ronja, vært borte siden mandag kveld.

  Om noen har sett den, så vil reiseradioen formidle kontakt, 815 21 999.

  Regner med at politiet/falken også er varslet.

  Får håpe på det beste :-)

×
×
 • Create New...