Gå til innhold
Hundesonen.no

Isabella92

Medlemmer
  • Innholdsteller

    3
  • Ble med

  • Besøkte siden sist

Alt skrevet av Isabella92

  1. Han er en blanding mellom Shih tzu og Yorkshire terrier. Han får minst 3 turer daglig, som varer ihvertfall 30min. Han får også fjelltur minst to ganger i uken. Ellers så leker vi mye med han og trener han i lydighet. Han er kjempe flink til alt dette, og lærer fort. Jeg har prøvd å si nei, men da kan han begynne å bjeffe høyere. Vi har avgjerdet plassen utenfor døren, slik at når han var valp så fikk han være mye ute og gå ut og inn litt som han ville. Men nå som han er eldre og det begynner å bli kaldere prøver vi å ha døren lukket. Men det går ofte hunder og katter rett utenfor gjerdet som han da begynner å bjeffe på. Så det er ofte hvis det kommer en lyd utenfor så begynner han å bjeffe. Og det er som sagt kun om kvelden når det er mørkt ute at han kommer inn i bjeffetransen sin. Men jeg skal nå prøve, som mange av dere ha nevnt, å leie han til en egnet plass. Når det gjelder buret, så bruker jeg det kun når jeg er borte, og da går han frivillig inn i buret sitt og han har ingen negative assosiasjoner med det. Så vil ikke ha det med som en del av straff eller tvinge han til å gå inn i det.
  2. Jeg bor i en leilighet med åpen planløsning så det eneste er å lukke døren til gangen, men som sagt står han bare forann den døren istedet. Dette er min første egen hund, og når jeg har pratet med andre hundeeiere som bor her så har jeg bare fått beskjed om at han er i en spøkelsesalder hvor det er vanlig at de bjeffer mye, men har ikke fått noe kokrete tips til hvordan å håndtere dette. Har lest at noen bruker vann som de spruter på hunden (?) når den bjeffer? Han driver også med å bare humpe og bite i stykker sengen sin.
  3. Jeg har en guttevalp på ca 8 mnd. Han er snill og grei, og alt det der. Men når kvelden kommer spesielt, kan han stå med døren og bare bjeffe! Og dette kan han holde på med i timesvis.. Det har ikke hjulpet å gå på tur med han, leke med han, distrahere han med å lære triks, ignorere han for med en gang jeg tror han har glemt hele bjeffingen så begynner han igjen. Det er ingen utenfor når jeg skjekker, og det har ikke hjulpet å lukke døren til gangen heller, for da står han bare forann den døren istedetfor. Noen som noen gode råd til hvordan å håntere dette?
×
×
  • Opprett ny...