Gå til innhold
Hundesonen.no

lostivalpejungelen

Medlemmer
  • Innholdsteller

    8
  • Ble med

  • Besøkte siden sist

Nylige profilbesøk

618 profilvisninger

lostivalpejungelen's Achievements

Rookie

Rookie (2/14)

  • First Post
  • Conversation Starter
  • Week One Done
  • One Month Later
  • One Year In

Recent Badges

2

Nettsamfunnsomdømme

  1. Tusen takk, skjønner ikke hvorfor den ikke dukket opp når jeg søkte, fikk bare opp forskjellige oppdrettere og springer-grupper ?
  2. Åh, så gøy. Skal prøve å komme meg på noen utstillinger framover, kanskje jeg har flaks og møter på noen!
  3. @Orca Har lagt merke til det ja, blir fort mer det jeg ser etter når de ikke er klippet på yttersiden av øret. Er straks ferdig utdannet dyrepleier så er klar over øreproblemene til de rasene med denne typer ører, så ingen tvil om at det skal klippes rundt øregangen. ? Vet du forresten om det er mye allergi ute å går, sånn som hos springeren? Det blir uansett ikke valp på meg før neste år, eventuelt rundt juletider hvis jeg er godt nok etablert til da. Er som sagt student fram til sommeren, så mye som skal på plass før det blir valp. ☺️ Ja, merkelig med den Facebook-gruppa, prøvde til og med å kopiere navnet og søke på det, i tilfelle jeg hadde greid å skrive noe feil. ?
  4. Tusen takk for svar, og for så mange nydelige bilder! Plutselig ble det ikke så lett lengre. ? En av tingene jeg ikke er så begeistret for når det gjelder spaniels er jo de lavthengende ørene, så jeg synes Lotta og mamman hennes var helt perfekte! Høres ut som vi er ganske like når det gjelder hva vi ser etter i en hund, så nå må jeg begynne å forske litt grundigere på fielden. ? Studerer dessverre i Bodø akkurat nå, og når jeg er ferdig til sommeren så flytter jeg nok lengre nord, så kan bli vanskelig, vet ikke om det finnes så mange av denne rasen i Troms. Prøvde å søke etter gruppen på Facebook, men fant den ikke. ?
  5. Ja, det virker bare mer og mer som at welshen ikke er rett for meg. Tror nok det bli engelsk springer spaniel på meg, og må nok kontakte Desperado og snakke litt med Inger. ? Tusen takk for svar, virker som dere kommer med det samme som jeg har lest fra før og det er fint at flere kilder stemmer. ?
  6. Skulle kanskje skrevet det, men er engelsk, welsh og field jeg har sett på og vurderer, cockeren har litt for mange helseproblemer synes jeg. Liker welshen best utseendemessig, men som du sier kan det virke som det er litt for mye rusk med dem. Ønsker så godt utgangspunkt som mulig med tanke på at det er min første egne hund, selv om det var jeg som trente mest med de to siste hundene i familien. Desperados har jeg tittet på før, de er absolutt noen jeg vurderer, selv om jeg helst vil ha enda mindre lepper/hud. ?
  7. Hei! Jeg er på utkikk etter første egne hund, er oppvokst og vandt med mye forskjellige hunderaser. Inkludert Border Collie, Schæfer, Basenji, Dachs/Jack Russel-blanding og flere. Jeg ser etter en aktiv hund, da jeg liker meg ute i naturen. Jeg ønsker også en hund som er samarbeidsvillig og glad i å jobbe, da hund er min hobby. Jeg ønsker å prøve meg i ulike varianter av spor, agility (bare for gøy) og utvidet hverdagslydighet (ikke konkurransenivå). Hunden må kunne fungere godt i familie, da mine nærmeste har små barn. Jeg har sett mye på de ulike spanielene, men føler jeg trenger litt hjelp med valget av rase og oppdretter. Jeg ønsker en spaniel uten for mye hud, og relativt lite pels (er klar over pelsstellet som kreves når man har denne typen hund). Jeg ser i grunnen etter en spaniel som har utseende til en working-type, men ikke nødvendigvis så mye driv, da jeg ikke skal bruke den til jakt. Er åpen for andre typer hunderaser også, så kom gjerne med forslag, men jeg er ikke interessert i miniatyrhunder og hunder med mye pels (typ Samojed).
  8. Lille jenta mi driver med det samme. Hver gang hun skal spise henter hun en og en kule, spiser den i senga si eller buret før hun jafser i seg resten. Vi har alltid lurt på hva som kan være grunnen, kanskje vi har litt ''trust-issues'' her hjemme.
×
×
  • Opprett ny...