Gå til innhold
Hundesonen.no

vega

Medlemmer
  • Innholdsteller

    9
  • Ble med

  • Besøkte siden sist

Profile Information

  • Hunderase
    schæfer

vega's Achievements

Apprentice

Apprentice (3/14)

  • First Post
  • Reacting Well
  • Conversation Starter
  • Week One Done
  • One Month Later

Recent Badges

3

Nettsamfunnsomdømme

  1. vega

    redd dyrlegen

    Vår hund er livredd dyrlegen, og da mener jeg livredd. Helt fra vi fikk gutten har han slitt med ting.Ørebetennelser, øyebetennelser, forhudsbettenelse, tenner , kløe. Vi fikk forespeilet en frisk valp, men var visst ikke helt sånn. Nå må vi igjen til dyrlege, han blir ikke kvitt øyebetennelsen og må opperere. Da vi var der sist fikk gutten helt panikk , flekket tenner , glefset etter dyrlegen og de tok på han bitemaske da ble det enda værre og han fikk den av. Dyrlege turde ikke nærme seg øyene fordi han flekket tenner, var kjempe sur og sa vi hadde en aggresiv valp , hadde aldri sett lignende.. Jeg gråt da vi dro derifra, for som jeg så det var vi tre stk som hold han fast på bordet med all styrke han var så redd stakkar og dyrlege pirket i øyet. å si han var aggresiv mener jeg er feil, Men nå er det sånn vi må igjen til dyrlegen, er det sånn at vi kan forlange å få narkose ev beroligende? for jeg tar ikke sjansen på en 38 kilos hund biter dyrlegen
  2. Tusen takk for svar dere;) tar alle råd til meg;) Å helledussan Margrete nydelig hund, og så lik vår tar virkelig til meg alle råd og tips, grime skal jeg få låne til en venn i morgen så det skal testes ut. Er jo så glad i gutten min og. Og han er uten tvil glad i meg;) Jeg hadde hjelp en uke da mannen var på sykehus og det gikk veldig bra, nå bor jo avlaster på landet , hunden kunne springe fritt på åker uten andre hunder så der hadde han det godt;) Ja kurs skal jeg sjekke opp, for vil jo så gjerne får det til;) Veldig oppmuntrende å få så fine svar blir helt rørt jeg At han er unghund nå det merkes, og er ikke redd for det, han maser stresser osv, det takler jeg bra når han er inne. Har lært meg å legge han på rommet sitt når det blir for mye for han, da flater han ut med en gang. Han er jo så utrolig glad i hele familien, og elsker ungene her, får helt angst når de går ut uten han klart han vil være med tror han har potensiale,absolutt trenger bare å få til dette med turer men takk igjen tar til meg alle råd
  3. Takk for svar;) vil bare si at jeg har gått tur altså, fordi jeg må, men er et maritt hver gang. Og ja jeg har fått skrekken,må unngå nedoverbakker, helst gå veldig sene kvelder eller grytidlig om morgen, da vi bor i by og nesten umulig å unngå andre hunder. Ja bytte av utstyr tenker jeg og på.. Hadde en episode for noen dager siden da han så en katt, enda så stramt jeg har halsbåndet, vrei han seg bakover med full kraft og kom seg løs, ikke artig, katten i treet og hunden under bjeffende, så ser for meg at grime kan han komme seg ut av så tenker mest på sele. Har vært på kurs med han tidligere og det gikk bra. men ser at kanskje passeringskurs er tingen. selv om det ikke bare er passering som er problemet, det er at han vil bestemme alt.. Og ja han har fått sprunget løs å leka seg, mest med en venninne sin hund, men nå har han begynt å bli så aggresiv mot denne hunden noe som var veldig skremmende, endte med at andre hunden fikk seg et bitt i leppa så det går ikke lenger..
  4. Vi har en schæferhanne på 8 mnd.Han har vokst seg stor og sterk på kort tid. Allerede 38 kilo.Det er min mann som har hatt hovedansvaret for hunden hele veien. Jeg er utrolig glad i å tur så har selvsagt vært masse ute å gått med han da:) han er godt sosialisert men alikevel sliter han med bjeffing mot andre hunder på tur.( fordi han vil hilse) For en mnd siden sluttet jeg å gå på tur med han. Hadde flere uheldige episoder der jeg skadet meg da han dro meg over ende, enten det var et løv som blåste, en unge på sparksykkel han ville springe etter, eller han så en hund og bykset til. Så til poenget, mannen min ble syk og havnet på sykehuset.Og han kan heller ikke gå på tur med hunden på mange måneder.Så har måtte ta på meg hele ansvaret for hunden, merker veldig godt at han tror han er sjef over meg..sier jeg nei til han prøver han å bite meg og bjeffer og det med turer er jo selvfølgelig et kjempe problem.. gruer meg skikkelig hver gang.. Har lest opp og i mente om hva det å lære han å passere en annen hund osv, har prøvd så mye men han blir totalt døv når han ser en hund.Og så sterk som han er føler jeg det er uansvarlig å gå tur med han. Mannen min har jobbet mye med lydighet, og inne er han veldig lydig, men så snart han kommer ut døra... gosj.Må legge til at min mann har ikke sånne problemer med tur som jeg har, men så er han mye sterkere og da..Men føler at når jeg ikke har kontroll over hunden så er det heller ikke riktig at jeg går på tur. Tenker virkelig på omplassering, hjerterått som det er, og bare ordet gjør meg kvalm inni meg, men hva skal jeg gjøre? er det håp eller må jeg bare innse at jeg ikke takler å gå tur med en stor sterk schæfer? Må bare legge til at jeg syns det er vanskelig å formulerere dette innlegget, for jeg er utrolig glad i hunden, virkelig, og har hatt hund før,men aldri en så utrolig sterk hund som dette.
  5. Da vi kom hjem fra tur i dag lå det god biter i jakka mi. Hunden luktet dette og prøvde å få dem ut. Min datter så dette og skulle ta fra hunden jakka dermed glefset den til og hun fikk seg et sår på arma.kjenner jo med en gang at jeg blir urolig.hvorfor gjør han dette? Vi har testa mange ganger.tar bort matskål.han reagerer ikke så hvorfor glefse? Må legge til han er 7 mnd men bør jeg bli bekymret?
  6. vega

    fordommer

    Takk for svar:) forstår at folk blir redd etter som han er stor men når folk blir virkelig ufin reagerer jeg.men må vel bare innse at har man en sc så må en leve med det. Godt å vite at man ikke er alene da:) heldigvis så finnes det erfarne eiere som leser han med en gang og kommer med hyggelige kommentarer:) men syns alikevel det e trist å få så mye kjeft og kommentarer kun bassert på at han bjeffer.
  7. vega

    fordommer

    Etter å ha kun vært schæfereier i et halv år ( eller min manns hund men jeg elsker å gå tur) og elsker hunden)kjennet jeg hvor utrolig lei jeg er av alle fordommene det ute. Bor i en storby så møter mange hundeeiere hver daf.vi har en så snill hund som vi trener lydhet med hver dag.han elet unger godt sosialisert.eneste han sliter med( så lang) er bjeffing ellet hyling mot andre hunder fordi han vil så gjerne hilse.trener på dette hver dag. Men kjenner jeg blir både sint og lei meg over hva andre hunde eiere kan klemme ut av seg.påstå at han er aggresiv osv. Trodde seriøst at de med hund klare å se dette er en valp ørene hengene på snei..det er liksom helt greit når en liten hund bjeffer..men når min hund bjeffer er han farlig?
  8. Når kan man si at hunden ikke er valp lenger men unghund?Min hund blir straks 7 mnd men kaller han fortsatt valp:) han er en hann hund men løfter ikke på foten enda , har alle valpefaktene enda;)
  9. Hei:) jeg har en stor schærfer på 7 mnd som bjeffer veldig når vi møter andre hunder. Jeg vet det er fordi han har så lyst å hilse på hundene ettersom da han var litt mindre ville jo alle hilse på den søte valpen. Men han ble brått stor og da er folk mer skeptisk. Vi bor i en stor by så helt umulig å unngå å møte hunder når vi er på tur. Han er kjempesnill ellers. kun å bjeffe på andre hunder. Kjenner jeg er veldig lei alle kommentarer andre hundeeiere klarer å vri ut av seg, og funnet ut at mange blir redd han. Men alt han vil er å hilse. Det som skjer er at når han ser en hund på avstand legger han seg ned, helt umulig å få han til å reise seg, når da hunden kommer nærme nok, reiser han seg pluselig drar voldsomt i båndet å bjeffer som en gal. Dette gjør jo at de fleste blir redde å trekker unna. Så trenger så sårt tips til å venne av han denne adferden. Vil jo ikke at folk skal bli redd han heller. Jeg har prøvd avledning, godbiter uten effekt han er så fokusert på den hunden han ser at glemmer godbiter. Takknemlig for råd
×
×
  • Opprett ny...