Gå til innhold
Hundesonen.no

ghd13

Medlemmer
  • Innholdsteller

    24
  • Ble med

  • Besøkte siden sist

Om ghd13

  • Bursdag 01/24/1979

Contact Methods

  • Website URL
    http://www.123hjemmeside.no/nythverdagen

Profile Information

  • Kjønn
    Kvinne
  • Interesser
    Hage, hund, naturfotografering, og friluftsliv.
  • Hunderase
    Pointerer
  • Mine dyr
    Gule gullfasaner, høns, 720 liters akvarium innebygt i veggen, og 2 voksne pointerer (om vi får overta de, venter i spenning for tiden :) )

ghd13's Achievements

Contributor

Contributor (5/14)

  • First Post
  • Collaborator
  • Reacting Well
  • Conversation Starter
  • Week One Done

Recent Badges

16

Nettsamfunnsomdømme

  1. Tusen takk for god hjelp, forsøker å forstå dette
  2. Viss en hund har gått fuglehundprøve, hva betyr de ulike bokstavene? Kl: UK SL: 80 ES: 2 EST: 2 StM: StU: TS: MS: JA:5 FA5 Slv:6 SB:4 Rev4 Sam:4 Prem:2 Cert:
  3. Når en hund har vært på utstilling og fått dette: 1.UK 1.UKK HP 2.VK, hva betyr det? Hilsen nybegynner som forsøker å lære seg dette..
  4. Ok, da er det ikke aktuelt for henne. Det er uansett ikke aktuelt nå med det samme nei, var om 1-2 år evt, når de er eldre, og vi ville hatt en hund etter de også, når den tid kommer. Ikke for å starte avl, for det har vi ikke tenkt å gjøre, så var bare et løst spørsmål, langt frem i tid. Da er det bedre at vi kjøper en valp heller
  5. Hvordan er det med kull på hund, er det en alder de ikke bør være over om de skal ha sitt første kull ? Vi vurderer om vi bør kjøpe en valp på et senere tidspunkt, eller om vår egen hund en gang kan få et kull, å så kan vi ha en valp fra dette kullet?
  6. Jeg holder på å lage en liste over hva jeg trenger i medisinskapet til hundene, både hjemme til daglige ting, og det mobile medisinskapet, som vi tar med oss på turer i skog og mark, og på sjøen. Hva bør jeg ha for hånden, viss det skulle skje noe med de?
  7. Herlighet Beklager, de skal fra Hammerfest, til Bergen Å de trenger denne størrelse: http://www.tropehagen-zoo.no/nettbutikk/display.aspx?menuid=123457007&prodid=13521
  8. Vi skal muligens (om vi klarer å få de ned hit) overta 2 voksne omplasseringshunder. Nå har vi klart å ordne det meste, så nå er det kun transportbur som gjenstår til de. Burene, nye på dyrebutikk, med hjul kommer på totalt 4200 kr, å det har vi egentlig ikke lyst å kjøpe siden vi aldri kommer til å bruke de igjen. Vi er mest på fjellet og på sjøen, å i båten går de fritt, hjemme får de stor utegård, med hundehus, hundesenger inne, samt at de i bilen får hundegitter, og grind, før enn transportbur. Så vi lurer på om det er noen måte vi kan låne 2 sånne bur på, for en gang, er det noen som kan vet noe om noen ordning for å få til det?
  9. Vi har snakket på telefon, å har sendt flere mailer Vi har avtalt at jeg måtte svare på mail nå, var han som sa det, så jeg må nok pent vente tror jeg, uansett hvor lyst jeg har til å ringe.
  10. Vi har bare sendt han mail om at vi kan overta begge, ikke fått tilbakemld om det er ok enda, så vi venter i spenning her
  11. Er det sant Så bra Er det da bare til å bruke det med en gang, så skjønner de det etterhvert altså, så gøy
  12. Vi er muligens så heldige, at vi får overta 2 omplasseringshunder, å vil da, om det lar seg gjøre, endre navn på de. Men vi har kun hannhund navn, kan dere evt hjelpe oss med et jentenavn som passer til? Det er av rasen pointer, å hannhunden skal evt hete Viper. Har lurt litt på Carmen, men vil gjerne se flere, før vi bestemmer oss endelig.
  13. Hvordan er det å skifte navn på voksen hund, er det mulig når de har vent seg til et navn siden de er små, eller bør de få ha navnet som de er vant til? Vi skal muligens få oss omplasseringshund, å lurer i den forbindelse på å endre navnet, hunden er 6-8 år.
  14. Vi har gitt han tilbakemelding nå ja, å vi kommer til, om vi er så heldige å få lov å overta de, til å overta begge to
×
×
  • Opprett ny...