Gå til innhold
Hundesonen.no

Laban

Medlemmer
  • Innholdsteller

    11
  • Ble med

  • Besøkte siden sist

Profile Information

  • Kjønn
    Hemmelig
  • Bosted
    Hordaland
  • Interesser
    Hund, Vintersport, musikk, teknisk fanatiker
  • Mine dyr
    Ein echter Wolf

Laban's Achievements

Apprentice

Apprentice (3/14)

  • First Post
  • Collaborator
  • Reacting Well
  • Week One Done
  • One Month Later

Recent Badges

12

Nettsamfunnsomdømme

  1. Vurderer å skaffe Jerven til hund. Burde jeg gå for Jervehiet, eller en større jervenduk med plass til både meg og hunden? Evt hvilken(er 187 høy). Noen som har erfaringer å dele Edit: bruksområde - overnatting utendørs vinterstid
  2. Laban

    Julesanger

    Klarte å rote frem hjemmestudioet for litt siden, og følger spent med på denne tråden Noen som har noen julesanger som egner seg til akustisk cover?! kom med forslag
  3. Av ren nysgjerrighet Trener dere hovedsakelig mot utstilling, eller er det rettet mot litt forskjellig?
  4. Damer, blir nødt for å skyte inn et spørsmål her. Kommer skuffelsene som følge av sammenligninger mot en mannsperson beskrevet i bøkene, eller er det sånn at det er huleboere og skogstroll som er greien? evt. en Jack Sparrow som en god nummer 2?
  5. Godt du er fornøyd da:) Når jeg kommer så langt vil det i så tilfelle bli HIB, men først på tapeten er å gjennomføre fagskolen med klima, energi og miljø(KEM)
  6. Sikkert ingen trøst, men energiingeniør studiet ligger i drømmelisten min Har allerede relevant bakgrunn, og begynner på teknisk fagskole KEM nå til høsten. Studiene ligger litt i samme kategori men KEM mangler en del fancy temaer som energiingeniør studenter kommer borti.
  7. Med blå lue, avbildet med min aller beste venn
  8. Laban

    Staff og Chihuahua

    Du må prøve å se vekk fra størrelsen på hunden når det kommer til sosiale normer i hundeverden. Små hunder trenger sosialisering og miljøtrening på samme måte som store hunder. I voldsom lek hvor det blir litt voldsomt så kan størrelse ha noe å si. Men husk at adferden ikke er arvet med størrelsen på hunden. Mindre hunder som er sosialisert og moden kjenner sin plass, kan faktisk "parkere" en yngre bølle av en hund, uavhengig av størrelsesforskjell.
  9. Malamuten: men her nevner du en omplassert hund slik som jeg forstår det. Her ligger det vaner mot den forrige eier. Det blir litt annerledes.
  10. Men hva er det du anser som korreks? Hva ligger det i ordet korreks for din del? Her er det nok mange forskjellige synspunkt og måter og utøve det på. Derfor blir det en gråsone for min del, det kan være alt fra A til Å.
  11. Dette handler vel om mangel på forståelse av hunden. Og nei, jeg er ikke en ekstrimist som bare bruker milde muntlige beskjeder. En gyllen middelvei fungerer utmerket.
  12. Eier har valgt hunden. Hunden valgte ikke sin eier. De som utnytter dette med brutale metoder er noen ekte diktatorer. Hvis man har behov for og være voldelig så blir det feil å skaffe seg en hund for og kunne utøve dette. Skaff heller hjelp i steden. Hvis man ikke kan lære hunden ting med humane metoder så får man skaffe seg hjelp av kyndige.
  13. At situasjonen ble forhåndsdømt : jo, det nekter jeg ikke for. At hennes synspunkt ble satt på spissen: nei, der er jeg ikke enig med deg. Hunder er ganske tydelige i kroppspråket, for den som har forståelse for det. Hun har faktisk sett situasjonen, derfor har jeg større tillit til hennes forklaring. Beskrivelsene som kommer her støtter også opp for det. Det kan hende den hunden mangler sosialisering, kan hende den er verdens beste gjeterhund, slik som dere setter det på spissen. For all del kan det jo også hende at den hunden har vært nær døden etter at den holdt på og bli truffet av en asteroide eller et tog og er derfor redd for alt. Altså, det kan hende hun forhåndsdømte situasjonen, men dere forhåndsdømmer henne. Uten og ha like sterke grunnlag for og gjøre det.
  14. Jeg mener dere setter ting helt på spissen bare for og komme unna en reell bakgrunn for hendelsen. Det er mitt synspunkt.
  15. Det var vel egentlig ikke det at hunden ble skremt av bussen som var grunnlaget for hennes tolkning, men reaksjonen som etterfulgte hendelsen? En slik reaksjon trenger ikke fortelle at hunden er blitt mishandlet. Men en hund som bare er nervøs og skvetten vil gjerne forsøke og flykte fra situasjonen. Når den ligger seg som et offer bør det vel begynne å ringe et eller annet sted??.
×
×
  • Opprett ny...