Gå til innhold
Hundesonen.no

Stian Skogvang-Melbye

Medlemmer
  • Innholdsteller

    15
  • Ble med

  • Besøkte siden sist

Alt skrevet av Stian Skogvang-Melbye

  1. Takk takk. Sendte henne mld på Facebook... :-)
  2. Entlebucher sennenhund er her NÅ i alle fall... :-)
  3. Har Kristin Kvanli profil her på hundesonen?
  4. Da vi fikk vår Entlebucher, fikk jeg høre av noen som hadde Berner, at de ikke skulle gå i trapper eller hoppe ned av stol/sofa den første tiden, for å unngå senere hofteplager. Var dette riktig? Vi bar han opp og ned trappene i huset vårt hver dag i 3 mnd... ;-)
  5. Sapphire er født 31 august 2011... Så ca 1 1/2 år... ;-) Men ikke misforstå, Entlebucheren ER aktiv, MEN han roer seg fort ned, Og krever ikke ett aktivt liv hver dag... ;-)
  6. Slik jeg har forstått, er vel hofteplager Berneren store problem. Er vel også et generelt problem på store hunder. Slekttreet til vår "Entlis" ser veldig bra ut. mange generasjoner med HDA. Noe jeg da tror er positivt... ;-)
  7. Det jeg har lært av vår Entlebucher, er ikke at den "krever" mye. Han har det himmelsk når han får "være hund" på hytta eller på fjelltur, da han løper fritt hele dagen uten å bli særlig sliten. Men det er ikke slik at han da "krever" sine daglige turer, og må mosjoneres daglig. Han er storfornøyd med å sløve inne i dagesvis også, uten gåturer. Det beste han vet er egentlig å være sammens med oss, enten det er ute eller inne. :-)
  8. OK. takk for info. Har registrert at det er et par grosser i Troms allerede. Tror i alle fall at dette er plassen for å finne flere som vet om Entlebuchere.... ;-)
  9. Har ikke vært i kontakt med Lisbet... Hva er KGFH?
  10. Sapphire Entlebucher Sennehund hentet i Slovakia Oktober 2011. Vi bor i Tromsø, og hadde vært artig å komme i kontakt med andre "Entliser" i Norge.
  11. Sapphire er en veldig fin familiehund, han er veldig knyttet til alle familiemedlemmene, og hjemme følger han etter oss hele dagen som et klistremerke. Han er veldig glad i lange fjellturer, samt å leke ute sammens med barna når vi e på på hytta. Kasteleker er favoritten, han blir aldri lei av å leke. Men om vi har noen rolige dager, trenger han bare å gå ut for å gjøre fra seg. Vi har ALDRI sett noen tegn til aggressjon hos han, verken mot mennesker eller dyr. Vi holder på å øve på ringeklokka hjemme, fordi han bjeffer så skarpt når det ringer på. Har sett at dette er vanlig hos denne rasen. Noen som vet av flere Entlebucher Sennenhunder i Norge?
  12. Takk takk Ja, vi hadde lyst på en Sennenhund, og fant en kennel i Slovakia som akkurat hadde fått ett kull, så timingen var perfekt... 12 dager senere hentet vi han i Wien. Han har et fantastisk lynne. Har ALDRI "flekket" tenner til noen, verken dyr eller mennesker.
  13. Hei hei Prøver å legge til et bilde av vår Entlebucher Sennenhund. Hentet han fra Slovakia Oktober 2011. Lurer på om det er flere "Entliser" her i Norge? Hilsen Stian
×
×
  • Opprett ny...