Gå til innhold
Hundesonen.no

Hege.o

Medlemmer
  • Innholdsteller

    14
  • Ble med

  • Besøkte siden sist

Profile Information

  • Kjønn
    Kvinne
  • Hunderase
    labrador retriever

Nylige profilbesøk

946 profilvisninger

Hege.o's Achievements

Apprentice

Apprentice (3/14)

  • First Post
  • Collaborator
  • Conversation Starter
  • Week One Done
  • One Month Later

Recent Badges

1

Nettsamfunnsomdømme

  1. det er fint å høre at du sier det! Da tror jeg på deg, at de også er glade hunder:)
  2. jeg har da alderles ikke sagt at det er noen slags problematferd! jeg sa at det er et problem FOR MEG, fordi jeg ikke ønsker en gjeterhund uansett hva den gjeter. Jeg forstår det slik på de jeg har snakket med, at hunden brukes til gjeting, og trenger å bruke denne egenskapen. Jeg ønsker ikke en hund med denne egenskapen.(uansett om det er på folk eller sauer osv) Jeg har snakket med mange eiere innenfor nkki forhold til lydighet og rl, og når alle sier at det er slik, og de har hatt bc i alle sine år, velger jeg å tro på det! Det er ditt valg om dere tror på det eller ikke, jeg har bare sagt at jeg har hørt at det kanskje er slik. Jeg er kjent med hvordan ulike hunderaser fungerer i forhold til et mål om trippelchampionat og velger derfor å gå for en golden, som passer mitt hundehold bra!
  3. Tusentakk for svarene!!de virker som de er faktisk ganske lik labradoren!(bortsett fra pelsstell) Har vokst opp med lab, derfor er jeg vant til mye mosjon på hundene. fikk jo helt sjokk da jeg så at labben hadde høyt aktivitetsnivå, siden jeg trodde alle hunder trengte så mye så det er ikke noe problem, er også personer hjemmet i huset uansett tid på døgnet som vil ta godt vare på hunden, uansett hvordan rase vi går for
  4. Jeg har også hørt at de har lett for å brekke ryggen? Hvordan synes dere helsen er generelt? Og gemytt? Er de veldig nysgjerrige eller veldig førerorientert? Ønsker å få til en hund som kan gå uten bånd i litt tettere strøk, samtidig som det er mulig å stole på at de er på plass, ( selvfølgelig etter mye trening)
  5. Har hørt at de små er ganske bjeffete? Ønsker i hvertfall en mellom/stor , er vant med store hunder og vil nok holde meg der?
  6. jeg er mest opptatt av å ha en som keg kan bruke i lydighet og agility(forsåvidt hva vi finner ut at vi liker å gjøre) min mor er veldig opptatt av utstilling så blir nok litt dette også? har hatt en labrador før, og ønsker en som er nokså lik. Det eneste som er dumt med labben er at den er litt tung for agility og slike aktiviteter. Ønsker å se hva puddelen har å tilby siden de virker som kjempe fine hunder! Ser nok først og fremst etter en hund som kan være ute i et par timer og springe fra seg å ha det gøy, men samtidig slappe av inne etterpå. Har intrykk av at puddelen er en koslig familiehund, men er den bjeffete?
  7. Hei lurer på om det er noen som har god erfaring om puddelen og puddelmiljøet? Fortell om alt fra rasen til anbefalinger! Alt hjelper meg, vurderer kanskje en slik?
  8. jeg har nok planer om å bruke hunden både til lydighet,apportering,spor o.l, MEN det er langt ifra å drive med gjeting, det er to helt forskellige ting. Jeg vil ikke ha bc, for jeg vet denne rasen ikke passer meg og mine behov
  9. skal sjekke ut aussien og de andre gode forslagen!!
  10. Har sett på engelsk springer og welsh, så skal forhøre meg imorgen om en som har en i forhold til skarphet i rasen:)
  11. Jeg vil ha en hund som kan være sofagris, men samtidig aktiv ute, orker ikke ha en som ikke finner roen og stresser ute, eller er nervøs ovenfor andre hunder eller folk. Jeg vil heller ha en som er for lykkelig. Til Krutsi. Sorry meg, men har du eid en egen da? Var dette før eller etter rasens avl eksploderte? Jeg tar ingen sjangser når jeg har opplevd dette med alle borderne jeg har møtt og eiere jeg har snakket med!
  12. har sett på den, men vil ikke ha en som har lett for å stresse og har mulige "nervøse tendenser". Ser også at det er en stor sykdomshistorie.Har også sett litt på den islandske fårehunden..
  13. Hei skal ha ny hund nå til sommeren. Jeg har hatt labrador før, men ønsker en som er litt mindre i størrelse( ikke mye mindre), men slik at den kan brukes til agility konkurranse og freestyle. Jeg ønsker også å drive med utstilling og kanskje andre ting? Hvertfall skal denne hunden være lettlært, førerorientert, ikke gjeterinstinkt, ikke sky, men heller for lykkelig. Den skal få mye tur og mye psykisk stimuli. Den eneste grunnen til at jeg ikke velger border collien, er fordi den er så opptatt av å samle å gjete folk. Har dere noen forslag på rase? Tenker på chodsky pes og japansk spisshund. Japanske spisshunden er nogenlunde liten, men også en bjeffer. Jeg vet jeg er kravstor, men ønsker en hund som skal passe meg og min livsstil.
  14. Hege.o

    Allsidig rase

    Ser du tenker på lab! om det er noe du lurer på kan du bare spørre, kan jeg svare deg på så om si alt. Jeg vil anbefale deg å se nærmere på labben, for den oppfyller alle kriteriene du sier du har til en hund. Flat er en hund som har mye større aktivitetsnivå enn labben. En labrador kan du lære å være rolig inne og springe ute, mens en flat er mye mer vimsete både inne og ute, og kan være mye mere sta( i forhold til trening) Flat trener bare det den synes er spennende, og kan være mer krevende enn labben, som gjør så og si hva som helts for en godbit. Det at labradoren ikke er en søppelhund er bare tull, jeg har vært i labradormiljøet såppas lenge at jeg vet at de spiser det som er, men vil heller ikke si at dette har vært et "problem" . Om du synes det er fælt at hunden spiser en bæsj på tur i skogen, kan jo dette læres bort. Labben er alltid glad og gjør alt for å glede sin eier når eier er tilstede. Samtidig kan den også være alene hjemme og ligge å slappe av. Den kan etterhvert som den blir voksen, trekke og bære kløv, og også brukes til jakt. Labben har en utrolig nese og hørsel , som gjør at den passer perfekt til jakt. om du fortsatt tenker på labrador etter dette, og føler dette er hunden for deg, kan du bare ta kontakt med meg, så kan jeg gi deg råd og tips om oppdrettere i både norge, sverige og danmark. Anbefaler å hente hund fra annet land, blant annet på grunn av helsen og egenskapene som har gått nedover her til lands.
×
×
  • Opprett ny...