Gå til innhold
Hundesonen.no

Gunnis

Medlemmer
  • Innholdsteller

    7
  • Ble med

  • Besøkte siden sist

Alt skrevet av Gunnis

  1. Gunnis

    Rasevalg

    Takk! Skal notere Gemdales! Ja, det virker som en type hund som vil passe fint inn i min livsstil!
  2. Gunnis

    Rasevalg

    Takk for tips! Jeg står nå mellom Riesenschnauzer, Korthåret Collie, Tervuren, og Flat Coated Retriever. Though decision! Neste steg blir å ta kontakt med oppdrettere og bli bedre kjent med de forskjellige rasene! Spennende!
  3. Gunnis

    Rasevalg

    Er det noen som har erfaring med Groendael eller Teruven hunder? Jeg har aldri vært borti rasen, men liker utseenet!
  4. Gunnis

    Rasevalg

    Det er klart, og schaferen er veldig fin så lenge ikke bakbena er "avlet bort"!
  5. Gunnis

    Rasevalg

    Schafer er uaktuelt, pga alle helseproblemene desverre.
  6. Gunnis

    Rasevalg

    Jeg har igrunnen ikke det! men foretrekker strihåret eller langhåret over kort/glatthåret! Takk for tips uansettt Hvordan er flaten lydighetsmessig? Er det en lettlært hund eller en man må bruke mer tid på?
  7. Gunnis

    Rasevalg

    Hei, Til våren flytter jeg til gård og får endelig mulighet til å få hund. Jeg vokste opp med strihåret vorsteh. Jeg er hundevandt, men har aldri hatt ansvaret for en hund alene. Jeg ser etter en hund av samme "type" som vorsteh, men uten jakt instinktet. Da jeg var liten (0-10 år) hadde vi Riesenschnauzer og jeg har en stor kjærlighet for denne rasen, men er redd den er for stri. Vet noen hvordan de er i forhold til en strihåret vorsteh? Jeg har hest, og vil ha en stor hund som kan bli med på lange rideturer. Som holder seg i nærheten og ikke nødvendigvis trenger å gå i bånd. Hunden vil få mye mosjon, 1-3 timer på hverdager i variert tempo og 1-6 timer i helgene. Samtidig ønsker jeg en hund som kan legge seg ned å slappe av når den er hjemme, både når jeg er på jobb og på kveldene. Jeg ønsker heller ikke en hund som vokter eller bjeffer mye (varsling hvis det ringer på døren er OK). Det må være en "barnevennlig rase" - vil selvfølgelig få tilvenning med barn fra den er valp - så det går seg vel til med trening og oppdragelse. En rase med god helse er veldig viktig! Jeg har lagt merke til at labrador og golden ofte blir anbefalt, dette er ikke raser jeg kunne tenke meg. Mulig en flat coated retriever kan være aktuelt. Ble dette for ukonkret? Jeg setter uansett stor pris på forslag og tips iforhold til raser!
×
×
  • Opprett ny...