Gå til innhold
Hundesonen.no

DogZero

Medlemmer
  • Innholdsteller

    4
  • Ble med

  • Besøkte siden sist

Profile Information

  • Kjønn
    Kvinne

DogZero's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

  • First Post
  • Reacting Well
  • Conversation Starter
  • Week One Done
  • One Month Later

Recent Badges

0

Nettsamfunnsomdømme

  1. Takk for tips! Lyd i form av prating er i grunn greit, men gneldring og syting er jeg ingen fan av Hva legger du i middels + aktivitetsnivå da? Pr idag går jeg gjennomsnittlig 1 time på tur til dagen + eventuelle tisseturer her og der. Trening syns jeg også er gøy når hunden faktisk er motivert, triks kan dyret mitt masse av f.eks da motivasjon innendørs ikke er et problem. Hvordan er Staffen på det? Følger de med ute også eller blir de veldig distraherte da? Tusen takk for utfyllende svar Pinchere er jo fine dyr ja. Reserverte er greit, så lenge de ikke er nervøse eller agressive og følger med på fører så er jeg fornøyd Hvordan er pelsen på pincherne? Har de underrull? Røyter de hele året? Labrador utgår pga røytingen. Hvordan er det med golden og røyting?
  2. Så da heller det mer mot vokt kanskje? Takk for tips ang Line, kan hende jeg sender henne en melding. Hva er egentlig forskjellen på dverg, medium og stor innen denne/disse rasen(e)? Ah ok, Franske buldogger er søte ja, men er det ikke mer sykdom på dem en på Staff? Ok takker for svar, regner med jeg må bruke lang tid på å komme inn i miljøet på staff da om jeg skal ha en slik. Hvordan er miljøet rundt staffene egentlig? Bra? Kan du utdype hvilke kriterier du tenker på? Jakten kanskje? Og førerorienteringen? Dalmis er fiiiiiine, men som LolaPagola sier her så faller de litt bort pga røytingen Ellers virker den å passe ypperlig.
  3. Staffen er jeg faktisk veldig svak for! Og samboer liker disse relativt han også. Eneste der er vel muligheten for samkjønnsaggresjon? Og så har vel rasen noen sykdommer føler jeg, jeg har hørt. Noen som har peiling på hva jeg eventuelt burde være obs på der? Syns DS er relativt søte, men kan ikke disse være litt nervøse? Type bjeffe noe voldsomt når de føler seg truet? Kan godt være jeg er helt på bærtur Ellers trenger jeg å møte litt hyggeligere hunder av rasen kjenner jeg, hadde en salt pepper i nabolaget en gang som var gammel og gneldrete. Har hørt mye bra om dem fra andre da Og hvor mye krever egentlig pelsen deres? Si hvis man skal holde den i noenlunde utstillingskondisjon? (Kommer ikke til å reise langt for å stille så blir ikke såååå ofte den trenger å være i perfekt kondisjon, men er jo noen utstillinger på sørvestlandet )
  4. Hei! Vi er et ungt par på 20år som vurderer hund for fremtiden. Pr nå har vi en drivende jakthund, noe som ikke er helt "my cup of tea". Ikke misforstå jeg er kjempeglad i hunden, men vi passer ikke helt sammen. Jeg er mest glad i relativt korthårede hunder, gjerne av den litt kraftige typen ala bulle, rottis osv. Samtidig er jeg også svak for en del mynder og urhunder. Samboer derimot er ikke helt enig, han kan ikke fordra mynder, pudler og lignende. Han liker hunder med en litt mer fluffy look ala lapphund, shiba, akita, eurasier osv. Utenom det har han ikke særlige preferanser utenom at hunden må være relativt lydig, ha lite lyd og ikke være pinglete. Jeg har litt allergi, men holder denne godt i sjakk med medisiner. Så det er ingen hindring pr nå. Jeg har sett meg litt lei på røyting så kunne egentlig tenkt meg en røytefri rase, men da følger det jo en del pelstell med. Noe jeg ikke er heeeelt sikker på om jeg ønsker. Så litt i tvil der hva jeg ønsker. Vil ikke ha labrador røyting i det minste da Av hunden ønsker jeg/vi: - Lite til middels aktivitetsnivå - Omjengelig snill type - Barnevennlig - Relativt førerorientert. - Lite jakt / mulig å ha løs. - Hendig størrelse hadde vært praktisk, men ikke et must. (Ikke av de største gigantene og ikke de minste minatyrene) - Realtivt lettstelt pels som ikke drar med seg hele skogen hjem. - En frisk rase er også et pluss, men ikke et must. Har god tid til å orientere meg i jungelen. - En stødig hund/ikke nervøs. Hva vi/jeg kan tilby en hund: - ca 1 times tur til dagen (vil variere litt, noen dager mer noen dager mindre) - Trening i ny og ne, et kurs og to. (Vet ikke hvor mye trening det blir, syns i grunn det er veldig gøy, men har mistet litt motivasjon da hunden jeg har nå er kjempeflink så lenge du har godbit, men gir fullstendig f*** ellers) - Forhåpentligvis mulighet til å bli med i stall, når og om jeg starter opp meg hest igjen. (Har fryktelig lyst) - Forhåpentligvis en hage å boltre seg i. Har lyst å konkurrere eller delta i noe, men vet ikke hva. Utstilling er vell det mest sannsynlige tror jeg. Vi bor litt trangt for øyeblikket så ny hund vil ikke komme før vi har leilighet eller hus og bo i. Så hva tror dere? Er det noen raser dere automatisk tenker på?
×
×
  • Opprett ny...