Gå til innhold
Hundesonen.no

Samy

Medlemmer
  • Innholdsteller

    11
  • Ble med

  • Besøkte siden sist

Alt skrevet av Samy

  1. Noen som nylig har hatt med hund til Spania? Vi hadde henne med påske 2012, og da trengte vi kun pass, helsesjekk, rabies og bendelorm. Noen som vet om reglene har blitt endret?
  2. Takk! Her var det masse bra tips!! Skal ta det til meg! Det var samojeden min ja.
  3. Takk for masse gode tips! Hun er VELDIG aktiv. Hun sover ikke mye, men hun sover hele natten uten å gå på do. Men hun sover ikke mer enn kanskje en time, maks to, i løpet av en hel dag. Har hun såklart vært å løpt med kjæresten min sover hun litt lengre, og da venter vi til hun våkner før vi tar henne ut, men da må vi jo såklart ta henne ut med en gang hun våkner ellers blir det uhell inne.
  4. Jeg tror også at du trenger pass. Og så trenger du bendelormkur for å få lov å ta valpen inn i Norge.
  5. Ja, jeg er flink til å rose henne når hun går på do ute, og det gjør hun fint.
  6. Oki, takk! Jeg skal prøve dette!!
  7. Takk, jeg skal prøve det!!
  8. Hei! Når min bichon frise var yngre tisset hun ikke så ofte, men hun også brukte veldig lang tid på å bli husrein. Men det er visst typisk for bichon frise, men har ikke hørt noe om det med Samojed. Og hvis ikke vi går ut en gang i timen så tisser hun inne ja, helst i sofaen, men det hender det kommer på gulvet hvis vi er "heldig". Jeg er litt usikker på hva vi skal gjøre når hun tisser inne. Jeg sier navnet hennes strengt og hun merker at jeg blir irritert og så står hun å følger med når jeg vasker opp. Jeg har lest at man skal overse hvis hun tisser inne, men det kan jeg ikke forstå hvordan skal gå? Og man skal heller ikke kjefte på de hvis de tisser inne for da går de å gjemmer seg for å tisse...?
  9. Ja, hun drev med å kjededrikke hele tiden hun også, og når vi tok vekk vannskålen så ble det litt bedre, men sånn at det gikk fra å tisse hvert 10 min til hver time. Det har blitt bedre, hun tisser ikke om natten i buret og hvis vi er borte i 4 timer og hun er i buret, da klarer hun å holde seg, men hun tisser i sofaen selv om hun har nettopp vært ute å tisset også.
  10. Ja, hun har alltid tisset så mye, og vi går liksom bare å venter på at det skal roe seg, men det ser ikke ut som det gjør det foreløpig hvertfall... Kanskje vi må få det sjekket.
  11. Hei! Jeg har en Samojed jente på 6 mnd som har fått en utrolig dårlig vane med å gå på do i sofaen. Vi har en skinnsofa, men tisset har rent ned mellom puter og over alt at jeg nekter å sitte i den lengre. Vi skal kjøpe ny sofa, men er usikker på om det er vits før hun slutter med det. Hun er jo liten og vi tar henne ut for å tisse en gang i timen, for det er så ofte som hun må tisse, men likevel tisser hun i sofaen, og dette skjer nesten hver eneste dag. Jeg blir så utrolig frustrert. En ting er tiss på gulvet, som heller ikke er greit, men noe HELT annet enn i sofaen. Men hvorfor skal hun absolutt opp i sofaen å tisse? Hun får jo lov å ligge i sofaen, burde vi sagt at hun ikke får lov å være i sofaen i det hele tatt lengre? Jeg vasker sofaen SKIKKELIG hver gang hun går på do der, men jeg føler ikke at det blir skikkelig rent. Det har jo rent mellom puter og alt. Jeg synes det er sikkelig ekkelt! Vi trenger virkelig hjelp! Jeg vet ikke hva jeg skal gjøre med henne. Hun er jo egentlig så snill og søt på alle måter, men så hopper hun opp i sofaen og tisser. Jeg blir gal!!
×
×
  • Opprett ny...