Gå til innhold
Hundesonen.no

Shumbafamba

Medlemmer
  • Innholdsteller

    7
  • Ble med

  • Besøkte siden sist

Contact Methods

  • Website URL
    http://www.mittafrika.origo.no

Profile Information

  • Kjønn
    Kvinne
  • Bosted
    Puerto Morelos, Mexico
  • Interesser
    Dyrevern, naturvern, løver, Africa
  • Hunderase
    Blandingshunder
  • Mine dyr
    Jeg har 6 gatehunder som heter Sasja, Nadja, Luna, Baloo, Tiesto og Zion. Alle har hatt en tøff start i livet da livet for hunder her i Mexico er helt horriblet dessverre. Jeg leter for tiden etter ett sted å bo i hordaland hvor noen godtar 6 hunder..

Shumbafamba's Achievements

Rookie

Rookie (2/14)

  • First Post
  • Conversation Starter
  • Week One Done
  • One Month Later
  • One Year In

Recent Badges

0

Nettsamfunnsomdømme

  1. Er det noen her som vet om jeg må chippe hunden FØR rabies vaksinering? Eller har det ikke noe å si? Mener jeg leste ett sted at chippingen MÅ gjøres før vaksinen........
  2. Takk for tipset! Og 5000 i mnd er jo ingenting. Eneste er at vi har ikke bil..så det hadde vært greiest kanskje i nærområdet rundt Bergen. Åsane, Fana, Os, Arna, Høylandsbygd virket litt isolert........ Men jeg skal prøve å sette inn en annonse og se om jeg får noe napp:o))
  3. Ja, jeg begynner med vaksinene nå. Det er himla masse myndighetene i norge forlanger. Og siden det er 5 hunder eller mer så ser de på det som kommersiell import......det vil si at jeg må skaffe en hel del papirer også( Men men.......Hvis man vil får man det til! Og med KLM kan man ha 3 hunder pr passasjer så det er jo perfekt. Har til og med fått finansiell hjelp fra noen i Bergen til å ta de med hjem til norge, fantastisk at det finnes slike mennesker der ute, og man kjenner dem ikke en gang;o) Ja Finn kan jeg også prøve, takk for tipset. Har sendt innlegg til aviser også så får vi se:o)
  4. Aner ikke om de har det alternativet her i mexico.... Men jeg tror da at jeg først holder dem adskilt frem til testosteronet har roet seg og så prøve å ha dem sammen igjen. Og ikke ta kastrering som første mulighet. De var bestevenner før......synd det skal være slik, plutselig. Men jeg tipper at det er minste mann som prøver å være sjefen.
  5. Nei vi skal ikke bruke dem i avl. Men jeg liker virkelig ikke tanken på å kastrere dem....... Kan det være eneste mulighet? De andre hundene er kastrert og sterilisert før jeg fant dem.
  6. Jeg har 2 hann hunder som virkelig har store problemer med hverandre. Zion er rundt 8 mnd og Tiesto er rundt 1 år. De er begge ukastrerte. De har vokst opp sammen siden Zion var rundt 2 mnd gammel. Begge disse hundene er fra gatene i Mexico. De har vært venner hele veien men problemene startet rundt for 1 mnd siden. Da begynte små slossingen og knuffingen. Etter hvert ble det verre og verre, og flere slåsskamper. Nå kan vi ikke ha de sammen da det virker som om de har lyst å ta livet av hverandre. Er det testosteronet som herjer i dem begge i denne alderen? Kan det være grunnen? Fra før har vi en hann hund til som er kastrert og 3 hunn hunder som er steriliserte. Er det en måte for dem å prøve å bli flokkledere? Har noen noe tips til meg som jeg kan prøve? Er så slitsomt å ikke kunne ha de sammen lenger...
  7. Vi bor for tiden i Mexico. Her har vi reddet 6 hunder fra ett forferdelig liv på gatene som vi ønsker å ta med oss hjem til Norge for ett bedre liv. Vi er veldig glade i alle hundene våre og kan ikke dra fra dem her i denne elendigheten. Det er også så og si umulig å få adoptert dem bort til noen dyreglade mennesker her, da det finnes så få av dem dessverre. Vår store utfordring nå er at vi må ha ett sted å bo som tillater 6 hunder. Og vi trenger ett sted å bo fra i begynnelsen av mai. Finnes det noen dyreglade mennesker der ute som kanskje har en gammel hytte eller hus på landet som de kan leie ut til oss? Helst i Hordaland? Det trenger ikke være stort eller fancy, vi er langt ifra storforlangende når det gjelder bosituasjon. Hvis ønskelig så kan vi også bygge en hundegård så hundene ikke trenger å være i huset. Håper det er noen snille mennesker der ute som kan hjelpe oss. Janicke Håvardstun
×
×
  • Opprett ny...