Gå til innhold
Hundesonen.no

Gulli91

Medlemmer
  • Innholdsteller

    9
  • Ble med

  • Besøkte siden sist

Alt skrevet av Gulli91

  1. Har sendt Mail til norsk dobbermann klubb, venter på svar. Jeg er oppvokst med dobbermann. Så nå har min samboer og jeg lyst på en. Var mye med på lydighet, runddering og blodspor. Så jeg er ute etter bra gemytt og bruksegenskaper. Vi bor på gård og har flotte turområder rundt oss. Har lest Supreme Guardians sin hjemmeside opp og ned i kvell. Dette er ikke noe som skjer over natten og vill sjekke ut forskjellige oppdrettere:)
  2. Jeg leter etter aktive dobbermann oppdrettere? Har googlet rundt, men de fleste hjemmesidene er utgått på dato/ ikke oppdatert. Noen som vet om ?
  3. Ikke på mine foreldre , eller min samboer. Det er på folk generelt som ikke hører til i flokken. Har tatt kontakt med en fagperson.
  4. Om det er gjetning, da har hun bomma. Mye sau rundt oss som hun ikke bryr seg om.viss noen sitter i sofaen å klapper henne, så blir hun plutselig stiv, å knurrer. Er det folk som går springer hun mot dem hopper rundt og bjeffer. Er helst når folk vil klappe henne, uansett hvor. Hvet ikke hvordan eg skal forklare det..
  5. Jeg har skrevet på ipaden med autoretting . Hun er snart 5 år gammel blandingshund. BC / elghund og portugisisk vannhund.
  6. Hei. Jeg sliter med at hunden min bjeffer og kommer truende i mot folk, både i hjemmet og ute. Han mapper i buksebenet og mapper etter hendene. Dette har pågått en stund, men nå sitter jeg fast i valget. Når vi har unger på besøk må hun ligge på rommet, er det helgebesøk, er hun bare ute om kvelden når de er lagt. Jeg har hatt henne med på båttur, da lufteturen kommer er det på med munnkurv og rase gjennom der det er minst folk får å komme til en lufteplass. Jeg trente mye med henne før. Det har dabbet veldig av, står fast på den fronten også. Har fått tak i hjortebein og tenkte å kjøpe meg litt blod. Jeg vill så gjerne få av henne agrisjonen, men trenger råd?
  7. Heisann. Jeg er en ung dame på 21 år. Bor langt ute på landet i Rogaland med min samboer på 25år. I huset bor sphynx katten min på snart to år, blandingskatten 1 år og blandingshunden snart 5år. (u: BC/ elghund e: portugisisk vannhund) Jeg er oppvokst med dobbermann. Og vært med på hundetrening opp til 6 dager i uka når jeg var yngre. Jeg tok til meg blandingshunden da jeg var 16 år. Angrer ikke et sekund på verdens bestevenn. Hun har jeg prøvd meg innen agillity, blodspor og trent aktiv lydighet med. Jeg driver med strikkingen, hund, katt og hest på fritiden. Annelin
×
×
  • Opprett ny...