Gå til innhold
Hundesonen.no

hildesb

Medlemmer
  • Innholdsteller

    14
  • Ble med

  • Besøkte siden sist

Om hildesb

  • Bursdag 01/15/1993

Profile Information

  • Kjønn
    Kvinne
  • Bosted
    Hamar
  • Interesser
    Familie, venner, hunder, musikk.
  • Hunderase
    Ønsker meg en chihuahua!

hildesb's Achievements

Apprentice

Apprentice (3/14)

  • First Post
  • Collaborator
  • Reacting Well
  • Conversation Starter
  • Week One Done

Recent Badges

8

Nettsamfunnsomdømme

  1. Takk for svar! Det høres veldig bra ut Nei, jeg har vel egentlig ikke det å kjøpe fra utlandet som et alternativ. Har igrunn sett bort ifra det hele tiden. Så takk for tips! Må nok begynne å lete snart ja
  2. Tusen takk for svar! Hjelper veldig Ja, det er veldig forskjellig fra hund til hund. Og takk for gode tips! Er det billigere om man evt. kjøpe fra Sverige eller utlandet?
  3. Ja, det er klart at til tider kan det selvsagt bli litt stressende. Det høres veldig kos ut å ha hund som student! Ja, nå begynner jeg å kjenne studiet godt, så det vil nok gå bra Takk for alle svar, forresten!
  4. Så koselig! Jeg har egentlig bestemt meg for å få hund. Ser for meg et koselig selskap i leiligheten
  5. Jeg har obligatorisk frammøte på forelesninger, men det går an å være borte fra tid til annen
  6. Tusen takk for et fint og utfyllende svar! Jeg får bare mer og mer lyst på en chihuahua jeg Skal ta en titt på den siden du linket til, og så skal du ikke se bort ifra at du kanskje får en PM etter hvert. Veldig takknemlig for hjelpen!
  7. Har jo mest lyst på en valp, og hvis det blir muligheter for det, å få hunden på sommeren. Da har jeg mulighet til å bruke masse tid på valpen
  8. Takk for svar! Jeg er som deg. Jeg vil heller prioritere hund framfor sosiale sammenkomster og aktiviteter. Og når jeg er ferdig med en lang dag på lesesalen, vil jeg aller helst hjem. Og da hadde det vært koselig å ha en hund som er overlykkelig over at man kommer hjem Ja, det er veldig viktig å tenke over. Og jeg ser for meg at en hund passer inn i mine framtidsplaner, selv om 12-15 år er veldig langt fram. Takk for tips!
  9. Er greit å vite hva slags hund man vil ha, men man må jo, som mange andre har nevnt før meg, vite hvor man skal og om det er mulighet for dyr der. Og selvfølgelig om det passer inn i din hverdag som student. Synes det lønner seg å begynne med studiene, og se hva du egentlig har tid til. Hvordan er studiene? Hvordan er du som person? Har du tid til hund? Kan du prioritere hunden din? Er masse man må ta stilling til.
  10. Hei! Jeg har hatt lyst på chihuahua lenge nå. Derfor har jeg noen spørsmål angående chihuahuaer - bare for at valget om å skaffe seg en blir enda enklere Jeg er en 20 år gammel lærerstudent som bor for meg selv i leilighet, hvor jeg kan ha dyr. Jeg har vurdert om en hund passer for meg i denne situasjonen jeg befinner meg i av livet mitt, og om det passer inn i fremtidsplanene. Har veldig lyst til å få meg en chihuahua i løpet av sommeren, slik at vi kan bli ordentlig godt kjent og få et godt forhold osv. Uansett, her er spørsmålene: Siden jeg bor alene, tar jeg meg en tur hjem til familien min. Derfor lurer jeg på følgende: Hvordan er chihuahua i møte med nye mennesker? Er de aggressive, rolige, skeptiske o.l...? Har lest at når de først har møtt noen, så glemmer de ikke disse personene. Stemmer det? Hvordan er chihuahuaer å ha med på tur og i større folkemengder? Hvis jeg tar toget hjem for eksempel, og tar med meg hunden. Hvordan oppfører chihuahuaer seg da? Er de rolige? Det kommer vel an på hva de er vant med og hva de har lært? Eller? Hvordan er det best å få tak i en chihuahua? Hos oppdretter/kennel? Hvor finner jeg gode steder for å skaffe en? Noen som kan fortelle litt om denne prosessen? Jeg har lest at chihuahuaer binder seg veldig til eieren. Blir chihuahuaen veldig overbeskyttende eller fort sjalu osv.? Jeg vet at ingen chihuahuaer er helt like, men det hadde vært veldig fint om tidligere eller nåværende chihuahua-eiere kan dele sine erfaringer. Det hadde vært til stor hjelp!
  11. Tusen takk for svar! Det hjalp veldig Har selv tenkt at jeg må være villig til å gi slipp på ting. Dessuten er jeg veldig sjeldent ute og fester, det er helst en sjelden gang - så det er ikke noe problem. Jeg har ingen deltidsjobb enda, men det må jo også selvsagt vurderes, som dere sier. Jeg har lov til å ha hund der hvor jeg bor, i tillegg har jeg lest at chihuahuaer passer som leilighetshunder, hehe Jeg skal ikke ta deler av studiet i utlandet, så det passer jo fint. Jeg må i første omgang spare selvfølgelig, og har selv tenkt å skaffe hunden i løpet av sommeren slik som Shlush nevnte. Tusen takk for tips og gode svar! Setter veldig stor pris på det
  12. Det var en sommerkveld i 2011, da det vanskelige valget ble tatt. Vår kjære, gode, søte og unike familiehund gjennom 13 år måtte avlives. Vi ville ikke se vofsen vår lide med smertene, plutselig klarte hun så vidt å stå. Morgenen etter ville jeg nesten ikke stå opp. Men jeg var fast bestemt på at jeg skulle bli med til dyrlegen, være der til siste stund. Hun fikk først en sprøyte, jeg gråt masse, og før hun ble bevisstløs, slikket hun meg en siste gang på hånden min. Det gjorde alt mye verre, men samtidig var det en fin avskjed. Hun ligger gravlagt i hagen vår, med en egen stein hvor jeg har skrevet "Lillefix". Hun skal aldri glemmes; jeg tror ikke vi greier å glemme henne. Hun var fantastisk på alle måter. Vi fikk henne da jeg var fem år, jeg var redd for henne i begynnelsen, men alt ble så mye bedre da jeg turte å gå på gulvet noen dager etter vi fikk henne, og hun var så snill mot meg. Vi ble bestevenner hun og jeg, og det vil vi alltid være. Hun har en helt spesiell plass i hjertet mitt. Det er ikke uten grunn at hunder blir kalt menneskets beste venn, hun er uforglemmelig. Etter nesten to år er savnet blitt mindre, men det vil alltid være der. Jeg har mange gode minner fra de 13 årene vi fikk med henne. Den lystige tonen i stemmen hennes, det søte, blide ansiktet, de vakre øynene, trippingen hennes på gulvet og hennes mindre smarte øyeblikk. Hun fikk meg alltid til å smile og le, hun var den beste medisin. Jeg kjenner veldig godt på savnet akkurat nå. Det hjelper å tenke at hun hadde det vondt de siste dagene, og at hun fikk det bedre etterpå. Men aller helst ville jeg ha hatt henne her hos meg nå. <3
  13. Hei! Jeg vet ikke helt om jeg har postet dette i riktig forum, så det må jeg bare beklage hvis det skulle vise seg å være feil. Uansett - jeg er en 20 år gammel student som vurderer veldig sterkt å skaffe meg en hund. Forelesningene jeg er på er rundt 3-5 timer lange, og jeg bor i en leilighet for meg selv med gode turmuligheter. Jeg og familien min hadde en hund fra jeg var 5 år til jeg var 18 år, så 13 års erfaring med hund har jeg. Vi hadde en bichon frise, og etter to år kjenner jeg nå at jeg er klar for hund igjen. Men hvor godt passer en hund for meg? Jeg er veldig glad i hunder, og jeg tar meg tid til hunder. Siden jeg bor alene, hadde det vært utrolig koselig med en hund som godt selskap og kos. Det vil selvfølgelig også bli gåturer med hunden. Rett og slett en selskapshund. Jeg vet hva som kreves av en hund, hvor mye tid og penger det tar, men jeg tror virkelig jeg er klar for en hund. Jeg har lest masse på nettet om hunder og hunderaser, og jeg må innrømme jeg har falt pladask for chihuahua. Tror dette er den perfekte hunden for meg etter hva jeg har lest om chihuahuaer, siden de er kosete, glad i varme, ålreite å gå korte turer med, som kan være alene 4-5 timer, som passer til folk som bor i leiligheter og så videre. Så hovedspørsmålet er: Kan jeg gå til anskaffelse av en chihuahua? Passer det for meg som student? Hva mener dere?
×
×
  • Opprett ny...