Gå til innhold
Hundesonen.no

trevi

Medlemmer
  • Innholdsteller

    1,347
  • Ble med

  • Besøkte siden sist

Innlegg skrevet av trevi

  1. To norske terver på Westminister i år, en ble selected dog og den andre ble Award of Merit (hva nå enn det er :P ).

    Gratulerer, @ med selected på Nizhoni's Me First :ahappy:

    Ene terven sto oppstilt med halen under magen, og trippet frem og tilbake istedenfor trav. Skikkelig trist syn.

    Ellers syns jeg terven som vant var skikkelig lekker!

    Og gratulerer så masse @ :D

    ....og jeg har sett tervene - og pføy... ikke noe å rope hurra for - den peneste var Stellar - uten tvil. Synd han har blitt litt "gammel" å se på - men han var den ENESTE som beveget seg bra og så bra ut når han stod. Ellers var det jo bare tragisk - dårlige overlinjer, dårlige mellomhender, knappe bevegelser, BIR hunden var lang, og hadde skikkelig dårlig bakpart - han var så trang i gangverket bak at beina gikk i kryss når han trava. Og med to unntak så var bikkjene helt døde i ringen - ikke EN ENESTE av dem logra.... næh... det der var bare trist å se på.

    Tusen tusen takk :)

    Jeg er selvsagt veldig stolt av gutten som har virkelig gjort det så godt der borte.

    Han er den høyest premierte europeiske importen på terv der borte nå, og fikk Award of Merit på Westminster i fjor :)

    Var så heldig å få treffe han igjen i fjor 5 år etter jeg sendte han bort. Skjønne gutten til "besto" :)

    Er enig at det er litt "synd" at han er blitt så grå, men dessverre ligger det på linjene på begge sider. Han har heldigvis mange andre kvaliteter som veier opp for det ;)

    Her er AKC GCH UKC CH BISS Nizhoni's Me First CAA som fikk Select i går :) (Bildet tatt i Mai ifjor)

    stellar3.jpg

    Tror ikke du finner laekker i USA, det er så vidt jeg husker ikke en godkjent variant der :)

    Det er masse laeken i USA, men de stiller i en "miscellaneous" klasse for raser som de forsøker å få godkjent i USA.

    De har egen klubb og greier og :)

    http://www.belgianlaekenoisclub.us/

    • Like 5
  2. Ingen fare vil jeg tro :)
    Jeg har en tommelfingerregel på foring av valper og voksne i forhold til aktivitet,
    og jeg lar det som regel gå minst 30 minutter etter intens aktivitet før hundene får noe å spise.
    Da har de landet litt, og magen er klar for å ta i mot uten å krampe seg til og hive alt ut igjen :)

  3. Jeg gjetter meg fordi vedkommende ikke vil ha hunden sin gjennom stresset av en flytur når det trossalt er en så kort strekning :)

    Nå har jeg fløyet flere ganger med hunder, og de har ikke vært noe mer stresset enn lange bil/buss/togturer (heller mindre)

    Tanken min er at det er faktisk mindre stressende for hunden å bruke 1,5 time på en flytur (da tenker jeg innsjekk, lasting, flytur og lossing) enn å reise i timesvis av og på busser, biler og ferger.

    Men det er bare meg :)

  4. Jeg hadde anmeldt i denne saken. At hundene er tidligere gatehunder fra Romania er for meg enda større grunn til å holde dem i bånd. Det går fint an å la dem få løpe av seg under kontrollerte forhold i inngjerdete hager / luftegårder eller i langline.
    Tenk om det hadde vært et lite barn, da hadde det vært nok en forside...
    Jeg er litt "sjokkert" over at eieren til denne hunden i det hele tatt lar den være løs.
    Hadde noen av mine hunder noen sinne bitt et menneske uprovosert på den måten, så hadde ikke anmeldelse vært nødvendig, for jeg hadde tatt med meg hunden til dyrlegen samme dag... og fulgt opp hvordan det gikk med det stakkars mennesket som ble utsatt for dette...

    • Like 1
  5. Jeg har brukt både det ene og det andre,
    og har aldri hatt problemer med hverken exspot eller frontline. Men selvsagt kan enkeltindivder få negative reaksjoner.

    For første året nå, så har jeg ikke brukt noen kjemikalier, og brukt oppskriften som ble postet tidligere i tråden (har kun brukt rosmarin i sprayen, ikke noen andre urter)
    Og jeg tror jeg har plukket kanskje 1 flått av hver av hundene på de siste 2 mnd. Sprayer de sånn ca 1 gang i uken (mine bader ikke noe særlig). Det er billig, effektivt og helt ufarlig... Selv om hundene lukter som en gresk restaurant en liten stund etterpå , så er det verdt et forsøk. Jeg bor i "flåttland" nå og har hatt en helt vanvittig bra sommer her så langt, så flått er det mer enn plenty av her.

  6. Ganske arrogant å kalle de som ev klager for troll...

    Det må være lov å påpeke når en organisasjon gjør en feil. På en høflig måte. Når man da blir møtt med tverrhet og holdningen "vi gjør ikke feil", og null interesse for å prøve å rydde opp til brukers beste, er det ikke rart man opplever dette som noe negativt.

    Henvisningen til troll var på generell basis og myntet på utklippene i startinnlegget, jeg kaller ikke alle som klager for troll.

    • Like 4
  7. Jeg har som regel aldri hatt dårlig erfaring med NKK, og de gangene det har vært feil, har det bare vært å ta en telefon så har det blitt ordnet opp i. Man kommer ganske langt med et smil i denne verden.
    FB og Forum-troll finner man alle steder, og noen har ikke så mye annet å gjøre på enn å sitte og klage på at andre gjør en dårlig jobb.

  8. Skulle ønske jeg kunne denne gangen. Liker meg i Drammen, og så er det en god spesialdommer for rasen som dømmer.
    Men , 3 uker i USA hogg nok i økonomien og i tillegg har jeg 5 hunder hjemme uten pass (jeg gidder IKKE reise alene med 5 hunder ;) )
    Lykke til til de som skal!!

  9. Tja.... quick fix ... jeg bruker bur som en del av oppdragelsen jeg. Funker fint - skammer meg ikke engang over å si at jeg bruker bur når valpen/unghunden er uten tilsyn fordi jeg ikke orker ødeleggelser. Funker fint som rakkeren - og ja, det er en del av oppdragelsen - for ved å bruke bur så lærer aldri mine hunder at å herpe huset er en måte å få ut energi på. De får aldri sjansen, ergo så trenger jeg ikke stresse med å passe på heller. Fra sånn en gang mellom halvannet og to år så får mine gå helt fritt uten bur, og det går helt smertefritt. Så quick fix? Hmm.... mulig det, men jeg ødelegger jo ikke bikkja for livet (som man gjør når man kastrerer) - ikke doper jeg den heller, som andre gjerne gjør når hundene ødelegger.... Så jeg vet ikke jeg ... tror kanskje bur er den greie løsningen i den store sammenhengen her.

    Dog har jeg INGEN forventninger om at hundene mine skal oppføre seg som lobotomerte kreaturer når jeg går på tur, ei heller at de ikke skal være glade og livlige - de får lov til alt - jeg har tre regler i mitt hundehold og det er "du kommer når jeg roper, du drar ikke i båndet og når jeg sier vent så stopper du" - og that's it.

    Jeg får ikke dilerium om valpen er redd for biler - andres løsning er at da burde den jo dopes, eller i det minste burde man bruke noen tusen på en adferdsspesialist

    Jeg får ikke dilerium når unghunden min begynner å agere idiot når vi treffer folk på tur - jeg går videre og tenker det går over, andres løsning er at da burde man i det minste kastrere eller bruke noen tusen kroner på passeringskurs som ikke hjelper, gi den piller, avlive eller omplassere

    Jeg får ikke dilerium om hunden min plutselig blir redd for ting - igjen, I don't fucking care - dette får bikkja bare forholde seg til og ferdig med det - andres anbefaling her er allverdens kurser, piller og diverse.

    Så ja, jeg har quick fixes på det meste jeg .... I don't care - det er quick fixen sin egentlig - og kanskje er det nettopp derfor at jeg har hunder som fungerer også :)

    Bare quote'r hele innlegget og sier;

    TAKK!

×
×
  • Opprett ny...