Gå til innhold
Hundesonen.no

Jeenie

Medlemmer
  • Innholdsteller

    48
  • Ble med

  • Besøkte siden sist

Innlegg skrevet av Jeenie

  1. Kjære deg, det var bare en oppfordring med tanke på brukervennligheten til tråden :) Jeg tipper jeg er ikke den eneste som ikke gidder å sitte og vente og vente på at en tråd skal lastes opp.

    Det må da gå på linjehastigheten din.. Her var hele tråden fiks ferdig lastet på ca 2 sekunder.. :)

    Fine voffelaffer er her også :wub:

  2. Jeg må innrømme at jeg ikke allergitestet minstemor her før jeg dro en hund i hus.. Det smarte ville jo være å gjøre det først, og så få hund etterpå om hun tålte den.. Ingen problemer her altså, men jeg kunne da altså ikke vite før jeg hentet hunden..
    Hadde hun reagert, hadde jeg jo ikke hatt noe valg, og det kan godt være flere av finn.no annonsene har denne grunnen ;)

  3. Jeg har sydd samtlige julegaver til tantebarna i år :) spent på om de faller i smak altså :)

    Bilder?

    Er imponert over de som klarer å sy pent. Ikke min sterke side, selv om jeg mistenker symaskinen for å ha halve skylden :innocent:

    zu4u7emu.jpg

    Osloanorakk i str 6 mnder

    a2e8aqyd.jpg

    Vest str 3 år

    a3upenub.jpg

    iPad etui

    4uguza3u.jpg

    Forklekjole str 2-3 år

    e5ahuny5.jpg

    3 vester i 4 og 6 år

    u8e2enas.jpg

    Fleecekjole i str 7 år :) (snuppis her er snart 3 år ;) )

    Så har jeg sydd litt på bestilling til andre som sikkert skal bli julegaver :)

    avu9y6ag.jpg

    e9eja2e6.jpg

    4 og 6 år

    a4arageq.jpg

    Og str 3 år :)

    • Like 2
  4. Helt enig, men løsningen er heller ikke à la "jeg glemte P-pillen" så nå er jeg gravid og får et barn igjen, som noen her er litt i nærheten av å mene...

    Nei, men det er jo derfor jeg i det minste vil ha en fornuftig samtale om det før i det hele tatt valpen er laget, blir drømmetispa gravid med mister Dån Johan, valpene født og jeg skal leve i et halvhåp om at det kaaanskje snur, da blir jeg KNUST om han setter en strek. Jeg vil ha denne diskusjonen ut av verden før det i det hele tatt er et tema..

    Og ja Lucy, jeg synes han er både barnslig og teit når han holder på sånn ;) Det er liksom ikke sånn man diskuterer etter man fyller 20 ;)

  5. Nei, han vil jo ikke, så enkelt er det. Det er ikke alltid man kan begrunne så glupt hvorfor man vil eller ikke vil. :sweat:

    Får visst ikke lov til å multiquote fra mobilen gitt..

    Jeg mener at han bør hoste opp noe mer enn "fordi.. "

    Hadde han f.eks sagt at han tror det blir for mye arbeid, for mye hår, for mye whatever så hadde jeg godtatt det. Men det er bare "fordi".

  6. Hvorfor det? Det er ikke et vinn eller tap scenario, det er et samliv. :)

    Fordi jeg mener at når jeg ønsker meg noe såpass mye bør det iallefall gå an å ha en fornuftig samtale om det :)

    En normal diskusjon, og at han kan komme med sine grunner til at han IKKE vil ha på en rolig, saklig måte og ikke bare blåse meg av med at han ikke vil fordi... Og så stikke ut..

    Ligger mer under her på hvorfor jeg ikke "gir meg".

    Jeg har selv strekt meg langt og enda lenger for at han skal kunne følge sine hobbyer og drømmer..

    Jeg synes virkelig det skal gå begge veier..

  7. Jeg tenker at med slike valg som dette, som tross alt har ganske store konsekvenser rundt hvordan man velger å leve, så skal man ikke måtte overtale partneren sin. Å kjøpe hund er et stort ansvar, og begge parter bør være klare på at dette er noe de ønsker.

    I mitt forhold er det naturlig at vi trenger ja fra begge parter for å gjennomføre de store valgene. To ja = ja, Ett nei = nei.

    Men vi strekker oss også langt for at den andre skal få det slik den ønsker, så det nei'et blir respektert uten noe særlig overtalelser eller diskusjoner. Det funker derfor veldig bra for oss.

    Ja, jeg skjønner det.. Men bør ikke mine VELbegrunnede argumenter bli møtt med noe mer enn "nei, vi skal ikke for jeg vil ikke, så derfor vil jeg ikke snakke om det?"

  8. Her kom nr tre ganske lett.

    "Du, Yodel har importert en nydelig basenjihannhund fra Brasil og lurer på om den kan være litt hos oss" Vi henter Rio, mannen i god tro om at dette er midlertidig, jeg viste hele tiden at Rio skulle bli om alt klaffet, mannen bare godtok det og han har egentlig ikke spurt siden.

    Jeg tror han egentlig viste det innerst inne :P

    Hihi... Så bra :D

    Her vil jeg egentlig ha et klart svar, et JA svar før tispa blir parret.. Det blir for mye stress om jeg får en "tidsfrist" for å klare å overtale mannen liksom.. :/

×
×
  • Opprett ny...