Gå til innhold
Hundesonen.no

Helander

Medlemmer
  • Innholdsteller

    33
  • Ble med

  • Besøkte siden sist

Profile Information

  • Hunderase
    Buhund

Helander's Achievements

Explorer

Explorer (4/14)

  • First Post
  • Collaborator
  • Conversation Starter
  • Week One Done
  • One Month Later

Recent Badges

7

Nettsamfunnsomdømme

  1. Takker og bukker for svar. Antok at årsaken var som dere skriver her men ble litt overrasket over den blåsingen. Han stod å blåst luft ut av munnvikene, noe slik har jeg aldri sett før!
  2. Heisan At en hund endrer adferd er vel i seg sel ikke noe nytt eller uvanlig, her er det mer snakk om at eieren ikke helt forstår hva som skjer :-) Vår hund har altid vært litt skeptisk, ikke redd, for fremede mennesker samtidig som de har vært litt spennende for han, hilsing på fremede har gått greit så lenge de har vært rolige og ikke for bråe i bevegelsene. Han er fremdeles nysgjerrig på fremede mennesker men nå får ingen hilse på han, han rygger og stiller seg på en meters avstand og blåser luft ut av munnvikene, omtrent som når en hest står og blåser :-) Antar at dette muligens er et slagt signal men jeg er ikke i stand til å tolke det! Ingen har på noen måte behandlet han dårlig så jeg tviler på om det kan være årsaken, han virker mer redd nå der han før kun var litt skeptisk. Ellers så er han som han altid har vært, han er en 8mnd gammel buhund forresten :-) Noen som har noen ide om hva det kan være?
  3. Snø er gøy ingen tvil om det :-)
  4. Helander

    Kyrre

    Faren til Kyrre, noe å leve opp til :-)
  5. Takk :-) finvær har vi ikke mye av her på vestlandet men turterenget er fint.
  6. Ut på tur, hadde veldig lyst å leke med svanene :-)
  7. Flott dag for en liten fjelltur :-)
  8. Er med på den, men jeg tror fremdeles det skal være mulig å lære den opp til å ikke bli en gneldrebikkje. Advarslene var mange når vi gikk til anskaffelse av buhund, det virker som det er opplest og vedtatt at de er gneldrebikkjer, ferdig med det. Vil tro at bruken gjenspeiler oppførselen litt, vi skal ikke bruke hunden på sau ei heller som vakthund der den har som oppgave å varsle og gneldre. Vi har ikke rare erfaringen med buhund enda så noen ekspert er jeg ikke, men så langt er erfaringen kun positiv :-)
  9. Flott hund, gratulerer så mye
  10. Tenkte det muligens var letter med tilvending når de var små!
  11. Tilvending? Er litt usikker på din mening her, mener du at det beste er å unngå kløv for belastningen blir for stor? Er det teorine så får egentlig verken mennesker eller hunder gjort mye her i livet :-) Vil tro at en kløv av god kvalitet som er godt tilpasset hunde neppe gir den skader, litt som når vi selv går med ryggsekk, forskjellen på en god og en dårlig sekk er stor. La gå med en billig kløv som passer dårlig den vil sansynligvis kunne gi feil slitasje og føre til skader.
×
×
  • Opprett ny...