Gå til innhold
Hundesonen.no

Malin Fossheim Svimbil

Medlemmer
  • Innholdsteller

    17
  • Ble med

  • Besøkte siden sist

Profile Information

  • Hunderase
    Chihuahua

Malin Fossheim Svimbil's Achievements

Apprentice

Apprentice (3/14)

  • First Post
  • Collaborator
  • Conversation Starter
  • Week One Done
  • One Month Later

Recent Badges

5

Nettsamfunnsomdømme

  1. Takk for svar. Var ikke slike tilbakemelinger jeg hadde forventet. Har snakket med litt folk, og sjansen for at han er smuglet er liten. Skal treffe eier og veterinær til uken. Er kun jeg som har overreagert fordi chippen ikke var registrert på noe eier. Så slapp helt av, han er ikke bærer av sjukdommer, som kan smitte hunder. Er det noe mulighet for å få tråen slettet, slik at det ikke blir flere misforstårelser? Uansett, fint å få litt råd på veien hvertfall, og godt å vite at ting ikke er så ille som mange trodde :-)
  2. Jammen da henger jeg med! Kunne spurt om det med engang, en å være så vavittig usakelig! Kjøpte han i Bergen, i leiligheten til "oppretteren" hans.
  3. Vet ikke om du mener noe seriøst med dette? Men nei, det gjorde jeg ikke!
  4. Vet ikke om du mener noe seriøst med dette innlegge, men nei det gjorde jeg ikke.
  5. Syns du " angriper" meg på litt feil måte. Jeg spurte ikke om folk kunne finne feilene jeg gjorde ved å kjøpe han. Jeg spurte om hjelp om hva jeg skal gjøre siden jeg HAR gjort en FEIL. Selvfølgelig vil jeg ikke at skal ha noe smitte han bærer på slike at andre skal bli smittet, det er jo derfor jeg ber om hjelp for hva jeg evt skal gjøre. Jeg hadde virkelig ikke anelse om at det faktisk gikk ann å smugle inn hunder. Jeg kjøpte han fordi jeg hadde en mistanke om at han var en blanding og at det var derfor han ble solgt så billig. Ikke at han var smuglet. Men nå er det jo ikke sikkert han er det heller da. Han vil bli tatt med til en veterinær i løpet av uken. Takk for svar hvertfall :-)
  6. Hehe, tusen takk for det! :-) Han er virkelig en hjerteknuser og betyr veldig mye for meg!
  7. Okei, så det vil si at de kan ikke reagere om de har noe mistanker? Nei han er ikke vaksinert mot rabies, og han er 5 mnd nå
  8. Ja, men jeg har bare søkt på norske sider, og da finner jeg ingenting.. hmm, er noe muffins her altså..
  9. I passet er det også skrivd opp og notert opp fra veterinærer som har vaksinert han. Og det er jo veterinærer her i Norge, hvorfor har evt ikke de reagert på at han er smulget inn om han var det?
  10. Ja, jeg var ganske sikker på at var en blanding. Men så lenge han ikke er sjuk er det helt det samme. Håpet bare å finne ut om hvilke raser som evt ligger der. Ja, jeg har sendt epost uten hell.
  11. Så lenge han ikke har noen sjukdommer er jeg fornøyd. Tenkte jeg skulle ta han med til dyrlegen til uken, for at jeg kan få en bekreftelse. Jeg har dessverre ikke tilgang til passet før til helgen igjen da jeg er på ferie. Hva vil evt, skje om det viser seg at han er smuglet? Det vet jeg ikke, men kan finne det ut som sagt til helgen igjen. Men jeg tror ikke det sto noen bokstaver i slutten.
  12. Det er nesten litt flaut å si det, men jeg har ikke stamtavlen, men jeg har navnene til foreldrene. Er det noe sted jeg kan søke de opp? De er jo polske.. Jeg har heller ikke hørt noe fra oppretter :\
  13. Nei, jeg har ikke stamtavle, men skal ikke bruke han i noe utstilling :-) Men kunne tenkt meg å funnet ut litt mer om han. Og hvorfor han har en chipp som begynner på 99
×
×
  • Opprett ny...