Gå til innhold
Hundesonen.no

AnnaMaria193

Medlemmer
  • Innholdsteller

    4
  • Ble med

  • Besøkte siden sist

Profile Information

  • Hunderase
    Pomeranien\tibetansk spaniel

AnnaMaria193's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

  • First Post
  • Conversation Starter
  • Reacting Well
  • Week One Done
  • One Month Later

Recent Badges

0

Nettsamfunnsomdømme

  1. Sånn som jeg gjør er at jeg steller meg forran henne, og viser henne godbiten så går jeg bakover mens jeg siker "kom, kom kom" Og belønner henne med masse kos. Så ber jeg henne sitte og vente mens jeg går lenger unna og sier "Bella kom" så kommer hun til meg så roser jeg henne og koser masse og gir henne godbit merket at provit godbitene er det hun digger mest
  2. Tusen takk for svar folkens! Kurs vil jeg vente med i og med hun er ny i hjemmet og hun trenger å bygge tilitt og vite at jeg er flokklederen. Da jeg fikk henne stolte hun ikke på meg et sekund! Fikk ikke lov til å løfte henne en gang. Men nå lar hun meg løfte henne og når jeg går turer med henne og trener med henne ute er hun kjempe flink. Men ja, jeg må ha tolmodighet for hun er nok redd og trenger bare tid til å bygge tilitt til meg. Jeg pleier ikke å mase på henne, og når hun kommer til meg roser jeg henne masse og gir henne godbit hun ELSKER. Var en episode der hun lå under sengen i flere timer, de fra dyreklinikken som bor under meg kom også og de så hun var livredd helt uten grunn, så jeg bestemte meg for å dytte ut senga og løfte henne opp, da så jeg hun hadde gjort fra seg og så på den hele tiden og trodde jeg skulle kjefte på henne. Hun skalv da jeg løftet henne og trøstet henne veldig lenge, etter den dagen har hun stolt mere på meg når det gjelder å løfte henne osv. Eneste som har vært er det med når hun legger seg under senga, pleier hun som oftest å ikke komme ut før hun føler det er trygt selvom ingen ting har skjedd for at hun skal være redd! Ja, jeg bor i Oslo men var varmt i går og mormor var på besøk og passet bella mens jeg var i Hønefoss og skulle hilse på hesten min hos tante. Og var varmt hos meg fordi bor i 7 etg og sola steker veitdu! Hun var veldig flink her om dagen da jeg tok på henne bånd og bindte det ved borde for vifta er over bordet. Og da hun slappet mere av, løsnet jeg båndet og løsnet mer og mer jo mer hun slappet av og til slutt lå hun der og slappet av og jeg roset henne. Har trent veldig mye med henne på så kort tid og jeg blir bare trist av at sånne hendelser skjer at hun gjemmer seg under senga og når jeg vil få henne ut for å vise at ingen ting er farlig at jeg er her så vil hun ikke og det gjør meg vondt! Har ikke fått mye informasjon om henne, men hun dama hadde barn og tror at fordi jeg er så ung, at hun er redd jeg skal skade henne for hun har mere tilitt til mormor enn meg når det gjelder visse ting. Den tidligere eieren fortalte at hun ikke var så lydig til ellers og hadde aldrig tid til henne, da jeg fikk henne hadde hun to store lopper bak øret og jeg tok dem vekk og brukte mye tid på henne. Hun spiser også veldig lite og i følge gamle eieren så har hun aldri spist mye. Men jeg liker ikke at hun bare tar 1-2 sånne små fra tørr foret. Prøvd å blande tørr for med våt men hun dytter vekk det tørre og tar det våte, men nå vil hun ikke ha våt for heller. Så jeg lar bare maten ligge der så spiser hun når hun spiser. Folk skjønner ikke at en så ung jente som meg takler en sånn hund som dette, men dette er bra for meg også og lære av dette og jeg vil hun skal ha det bra hos meg og vite at alle i familien min er glad i henne.
  3. Tusen takk for svar folkens! Kurs vil jeg vente med i og med hun er ny i hjemmet og hun trenger å bygge tilitt og vite at jeg er flokklederen. Da jeg fikk henne stolte hun ikke på meg et sekund! Fikk ikke lov til å løfte henne en gang. Men nå lar hun meg løfte henne og når jeg går turer med henne og trener med henne ute er hun kjempe flink. Men ja, jeg må ha tolmodighet for hun er nok redd og trenger bare tid til å bygge tilitt til meg. Jeg pleier ikke å mase på henne, og når hun kommer til meg roser jeg henne masse og gir henne godbit hun ELSKER. Var en episode der hun lå under sengen i flere timer, de fra dyreklinikken som bor under meg kom også og de så hun var livredd helt uten grunn, så jeg bestemte meg for å dytte ut senga og løfte henne opp, da så jeg hun hadde gjort fra seg og så på den hele tiden og trodde jeg skulle kjefte på henne. Hun skalv da jeg løftet henne og trøstet henne veldig lenge, etter den dagen har hun stolt mere på meg når det gjelder å løfte henne osv. Eneste som har vært er det med når hun legger seg under senga, pleier hun som oftest å ikke komme ut før hun føler det er trygt selvom ingen ting har skjedd for at hun skal være redd! Ja, jeg bor i Oslo men var varmt i går og mormor var på besøk og passet bella mens jeg var i Hønefoss og skulle hilse på hesten min hos tante. Og var varmt hos meg fordi bor i 7 etg og sola steker veitdu! Hun var veldig flink her om dagen da jeg tok på henne bånd og bindte det ved borde for vifta er over bordet. Og da hun slappet mere av, løsnet jeg båndet og løsnet mer og mer jo mer hun slappet av og til slutt lå hun der og slappet av og jeg roset henne. Har trent veldig mye med henne på så kort tid og jeg blir bare trist av at sånne hendelser skjer at hun gjemmer seg under senga og når jeg vil få henne ut for å vise at ingen ting er farlig at jeg er her så vil hun ikke og det gjør meg vondt! Har ikke fått mye informasjon om henne, men hun dama hadde barn og tror at fordi jeg er så ung, at hun er redd jeg skal skade henne for hun har mere tilitt til mormor enn meg når det gjelder visse ting. Den tidligere eieren fortalte at hun ikke var så lydig til ellers og hadde aldrig tid til henne, da jeg fikk henne hadde hun to store lopper bak øret og jeg tok dem vekk og brukte mye tid på henne. Hun spiser også veldig lite og i følge gamle eieren så har hun aldri spist mye. Men jeg liker ikke at hun bare tar 1-2 sånne små fra tørr foret. Prøvd å blande tørr for med våt men hun dytter vekk det tørre og tar det våte, men nå vil hun ikke ha våt for heller. Så jeg lar bare maten ligge der så spiser hun når hun spiser. Folk skjønner ikke at en så ung jente som meg takler en sånn hund som dette, men dette er bra for meg også og lære av dette og jeg vil hun skal ha det bra hos meg og vite at alle i familien min er glad i henne.
  4. Hei! Jeg har adoptert en hund for noen uker siden en to år gammel tispe Pomeranien\tibetansk spaniel. I starten var hun veldig usikker og ville bite meg da jeg løftet henne opp, men sluttet med dette, men når hun ligger og jeg vil flytte på henne knurrer hun eller glefser. Og ofte så gjemmer hun seg under sengen mesteparten av dagen og når jeg sier "Bella kom hit" med en sånn lys kose stemme vil hun ikke komme, hun kommer på innkalling når hun føler for å komme og dette ønsker ikke jeg. Vi har en vifte i taket hun er redd for når vi slår den på og gjemmer seg under senga og nekter å komme ut igjen og vil heller da ikke høre på meg når jeg ber henne komme og gjør det egentlig aldrig, bare når hun vil. Ellers er hun veldig snill er bare dette med innkalling som er problemet at hun ikke vil komme om hun ligger unser senga og jeg sier hun skal komme, prøvd å lokke henne frem med godbiter og alt mulig men hun vil ikke. Håper noen kan hjelpe med noen enkle tips! Jeg har tidligere erfaring med hund men aldri opplevd dette før!
×
×
  • Opprett ny...