Gå til innhold
Hundesonen.no

Mallis

Medlemmer
  • Innholdsteller

    3
  • Ble med

  • Besøkte siden sist

Alt skrevet av Mallis

  1. Kjenner til den, det går litt hurtigere med vår enn det vi klarer å følge med også noen ganger. Og etter 20 år med storpudler ( som ikke alltid er like enkelt det heller, men uten sammenligning forøvrig) så er dette noe helt annet. Men gud så gøy det er og så mye man lærer, ikke minst om seg selv. Så er blitt fullstendig forelsket i gutten og rasen til tross for mye frustrasjon og tårer i perioder. Men etter mye trening så tar gledene over for sorgene så vi er på rett vei. Supergøy! Masse lykke til dere med alle planer dere har. Max heier på lillesøss!
  2. Vi holder til i Oslo og vi driver ikke med noe konkurranserettet enda.. Har ikke kjent denne kjekkasen så lenge, men han fungerer som trening og turkompis og kosegris i tillegg til at vi trener lydighet (stor stas) og leker oss med triks og nesearbeid. Så får vi se etterhvert om hva vi gjør videre. Vi skal bare plukke bort noe smårusk først. Men en flott fyr er han:)
  3. Kom tilfeldigvis over siden din og det viser seg at mallen jeg deler hus med tydeligvis er storebroren til Varga. Og de er prikk lik:)
×
×
  • Opprett ny...