Gå til innhold
Hundesonen.no

Enits

Moderator
  • Innholdsteller

    2,240
  • Ble med

  • Besøkte siden sist

  • Days Won

    1

Innlegg skrevet av Enits

  1. Baaah - der begynte barnet å kaste opp igjen, skal ikke dette gi seg da?  Andre gangen nå vi tror hun er bra og så begynner hun å kaste opp igjen. Frustrerende! Har ikke spist noe særlig i dag, men får i henne greit med drikke, tror jeg... 
     

    Er en rar variant som går nå. Sett flere si barnet kaster opp en dag, så ingenting i noen dager før de kaster opp igjen.


    Sent from my iPhone using Tapatalk
  2. Helt sprøtt hvor store forskjeller det er på unger, og likevel er normalt. På 6 mnds kontrollen med lillemor så var det ei i samme barselgruppe som var født 2 dager før som veide like mye da hun ble født som lillemor veide på 6mndskontrollen :lol:   
     
    Min mor ringte i dag og sa hun ville komme på besøk, så da skal jeg prøve å få til en Mormor og Lillemor - uke. Så de to skal få ordentlig kvalitetstid sammen og kose seg og plage vettet av meg :ahappy: 
     


    Oi! Hvor stor var din ved 6mnd da?
    Noah ligger på 99% percentil, så han er stor, men normal [emoji23]

    Iik tenk å føde noe som veier like mye som en 6mnd baby! :brr: Stakkars fagainaaaaaaa :console::fear:
    Er jeg og mannen rar som har babybilder av oss på soverommet som jeg titter på hver kveld og fantaserer om hvordan mixen av oss blir seende ut? :lol: Helt normalt jaaa? [emoji14] 


    Ja altså 4.6 kg baby var ikke godt [emoji85]men det er det jo ikke uansett [emoji23]
    Synes det er normalt jeg, når man tross alt er babysyk :)

    Er hodestørrelsen og farten det kommer an på :teehe: Min var gjennomsnittlig vekt og hode, men hadde det for travelt for kroppen min :lol: 
    Helt vanlig [emoji3] 


    Tja, de sier så. Men hos meg var han for brei over skuldrene :P

    Så stor fin gutt da Enits, hyggelig å høre fra dere! [emoji173]
     

    Takk [emoji173]️


    Sent from my iPhone using Tapatalk
  3. Ei venninne av meg fikk en sønn 9 mnd etter jeg fødte mi eldste. Og han var 1 kg lettere på sin 3 mndskontroll enn frøkna mi på 1årskontrollen [emoji85][emoji23]
    de skiftet til toodlerstol da han var 3 mnd ish, en som fint kunne legges godt tilbake. Og det gikk fint det altså. Toodlerstolene er jo tryggere stoler enn babybøttene.. 

    Oi! Rart hvor store variasjoner det kan være.
    Har kjøpt axkid minikid med innlegg som jeg håper passer når vi må bytte. Kjøpt kile til sånn at vi kan få god helning :)


    Sent from my iPhone using Tapatalk
  4. Var det jeg og landet på og, må bare gjøre det beste ut av det. Nå var jeg jo heldig og har ikke fått noen senvirkninger etter skaden min, så jeg kom veldig godt ut av det sånn sett. Nytt underliv på statens regning :lol: 
    Ja, vi delammet jo i starten vi og, første 8 ukene, og det gikk jo helt fint [emoji4] 

    Auda :lol: Pappaen hans er jo ikke spesielt kort heller, så :lol: 


    Ikke verst med nytt underliv på statens regning [emoji23]
    Her blir det aldri fullamming, det er for smertefullt til å øke produksjonen og det går utover psyken. Men han får det jeg har :)

    Hihi, Enits sin gutt er MYE større en min gutt som er nesten 2 mnd eldre [emoji3] Han her har akkuratt begynt å bruke 62, og han er 5 mnd neste uke [emoji14] 

    Din som var så stor til Noah kom. Nå er han så liten og skjønn [emoji7]

    Karoline er 8 måneder i morra, og vi har såvidt funnet fram klær i 68. 62 passer fint [emoji14]
    Største problemet er at hun trenger lengden på 68, men bredden på 62 :aww:


    Jeg hadde samme problemet med Amalie. Noah er foreløpig "perfekt" i forhold mellom vekt og lengde, så klærne passer stort sett i lengde og bredde. :)

    Så fin en gutt @Enits

    Takk [emoji173]️

    25f19d6782282699873208e3bd3f6a4f.jpg


    Sent from my iPhone using Tapatalk
    • Like 7
  5. Jeg liker de gode tingene :hug: Kjedelig med både ammetrøbbelet og problemene med rifta! Håper det snart går rette veien. Det høres ikke ut som trivselen til mini er noe problem, han bruker samme klesstørrelse som min på 15 måneder :teehe: 

    Veldig kjedelig, men prøver å gjøre det beste ut av det :) ja han stortrives, må delamme da jeg har laaaangt fra nok melk, men det har jeg innfunnet meg med at er greit. Ammer det jeg har så lenge jeg har, så får det være godt nok (om enn veldig sårt). Ja, han bruker nesten samme str som@soelvd sin yngste også [emoji85] men han skal jo bli like stor og sterk som pappaen [emoji123] men tror vi kommer til å få et problem med bilstol etterhvert, han er helt i grensen på høyden i babystolen og han er bare 2 mnd!


    Sent from my iPhone using Tapatalk
  6. Forresten, hvordan går det med dere @Enits ? [emoji4]


    Det går greit. Har en herlig baby som vokser i rekordfart. Ved 8 uker var han 7.1 kg og 65 cm. Er nå nesten 10 uker og har begynt med str 80 i klær! Han spiser og legger på seg og er blid og fornøyd.

    Selv har jeg en del utfordringer med amming (betennelser, tette melkeganger, raynaud syndrom osv) som gir mye smerter og ubehag. I tillegg revnet jeg under fødsel. Det grodde ikke, Ble sydd på nytt 6 uker etter fødsel, når stingene løste seg opp gikk den opp igjen, noe som også fører til en del smerter og at jeg må holde meg mye i ro. Håper det gror snart! Kroppen er nok rimelig skakkjørt etter svangerskapet og trenger tid på å komme seg igjen.

    Sånn utover fysiske plager går det over all forventning. Sitter med noen gode følelser jeg aldri fikk kjent på sist, og er skikkelig forelsket i den lille gutten :) storesøster er også veldig stolt og elsker å hjelpe til.

    024e2527d3ba645f8bc5f1abe116e7b6.jpg
    da5b5b1853e2d9ea676ad6b6973bf11a.jpg


    Sent from my iPhone using Tapatalk
    • Like 9

  7. Jeg vil si den som eier leiligheten. Sånn var det der jeg bodde før hos de som leide ut.

    Sent fra min SM-G920F via Tapatalk


    Hos oss er det den som bor der/har bruksrett på leiligheten som forventes å stille på dugnad. Men det varierer kanskje fra sted til sted.


    Sent from my iPhone using Tapatalk
  8. Absolute: ikke sikkert du har nytte av dette men jeg har en i nær slekt som har prøvd med ivf i 4 år. Blitt gravid et par ganger iløpet av tiden men mistet hver gang. De hadde siste forsøk før jul, uten suksess. Men de klarte ikke legge det helt fra seg likevel og prøvde en gang til. Fikk ut 3 egg, ett kunne fryses så de bestemte seg for å sette inn 2. Hun er nå gravid. Fortsatt tidlig men hcg testene er mye høyere enn de har vært tidligere så det ser positivt ut!

    Det jeg vil frem til er vel egentlig HOLD UT! Sikker på det blir deres tur :)


    Sent from my iPhone using Tapatalk

×
×
  • Opprett ny...